Hrvatski Fokus
Religija

Biskupi Azije i Australije, otvorite oči i ustanite!

Sinodalni proces mijenja prirodu Crkve, pretvarajući je u sustav “neprofitnih organizacija”

 

Dragi biskupe Azije i Australije,

suicidalna sinodalna LGBTQ agenda trebala bi biti odobrena u cijelom svijetu ove jeseni. Kardinal Müller opisao je sinodalno putovanje kao “doktrinarno nekompetentno i kanonski nelegitimno”. Sinodalni proces mijenja prirodu Crkve, pretvarajući je u sustav “neprofitnih organizacija”. Kao i Soroseve neprofitne organizacije koje svaki narod vode u samouništenje, tako i ove vjerske neprofitne organizacije. Prije bi takve neprofitne organizacije bile osuđivane kao izdaja u zemlji ili krivovjerje u Crkvi. Ove neprofitne organizacije dio su sinodalnog putovanja u svakoj župi, u svakoj biskupiji, u svakoj naciji, na svakom kontinentu.

Kardinal Müller je rekao: “Crkva Kristova nije neprofitna organizacija ili propagandni ured za stvaranje novog čovjeka (transhumanizam) ili idealnog svjetskog poretka (NWO).”

Sinodalni proces se koristi za prikriveno promicanje genocidne Schwabove agende zajedno s transhumanizmom i Novim svjetskim poretkom. U Vatikanu je već održano nekoliko pro-transhumanističkih konferencija. Transhumanizam je povezan s transrodnošću, odnosno promjenom spola, te s takozvanom ektogenezom, odnosno rađanjem takozvanih beba u umjetnim inkubatorima. Transhumanizam zadire u ljudsku prirodu i postupno čovjeka čini medijem demona kao “viši stupanj razvoja”. Transhumanizam je ideologija Novog svjetskog poretka. Paradoks je da se taj navodno “idealni” svjetski poredak ne može postići bez depopulacije, odnosno svođenja ljudi na tzv. zlatnu milijardu. To je sustav laži i obmana s ciljem postizanja sotonizacije i samouništenja čovječanstva. Da je ova genocidna ideologija prodrla u Crkvu, svjedoči izjava kardinala Müllera: “(Njemački biskupi) više nisu sluge Božje riječi, nego predstavnici transhumanističkog lobija.”

Izaslanstva na kontinentalnoj skupštini predstavljali su predsjednici biskupskih konferencija pojedinog naroda i skupina laika. Oni su namjerno odabrani iz LGBTQ krugova ili njihovih fanatičnih pristaša. Predsjednik Biskupske konferencije tada je svojim autoritetom trebao protucrkvene zaključke donesene na sinodskim sastancima autoritativno unijeti u novi program Crkve. Ovo je teška manipulacija i prijevara.Biskup Bätzing rekao je medijima kako nema dojam da Vatikan blokira njemačko sinodalno putovanje. Osvrnuo se na sporove oko tzv. sinodalnog vijeća. Riječ je o novom tijelu koje se osniva u Njemačkoj, a koje uglavnom čine aktivni laici, LGBTQ promotori. Ovo sinodalno vijeće trebalo bi preuzeti upravljanje Crkvom u cijeloj Njemačkoj.Ovo je kontrarevolucija u Crkvi. Predatorski LGBTQ laički aktivisti u savezu s biskupom à la Bätzingom preuzet će svu crkvenu vlast u određenoj naciji. Tako će biskupi i Biskupska konferencija biti podređeni ovom novom tijelu, koje će djelovati pod izravnim autoritetom tzv. Svete Stolice. Ovaj unutarcrkveni udar protiv Boga ima za cilj transformirati Katoličku Crkvu u Sotoninu New Age Anticrkvu.Citat iz medija: “Bätzing je objavio da Vatikan nije blokirao planove za stvaranje sinodalnog vijeća… ali je samo rekao da ne može postojati takvo vijeće koje bi uzurpiralo autoritet biskupa.”

Vatikan se pretvara da zahtijeva da ovaj sinodalni sabor ne može uzurpirati autoritet biskupa. Zapravo, sve je unaprijed dogovoreno i uzurpirat će vlast nad njima. Zašto? Jer Bergogliov Vatikan treba ove koncile za transformaciju Crkve.Tobožnji zahtjev da sinodsko vijeće ne smije uzurpirati vlast biskupa je psihološka manipulacija poznata nam iz raje. Zmija se zaklela: “Nećeš umrijeti”, ali njegov je cilj bio učiniti da čovjek umre. Slično, Ircima je rečeno da ako prihvate Lisabonski ugovor, mogu zadržati zakon o zabrani pobačaja. Kad su ipak prihvatili Lisabonski ugovor, zakon je nakon nekog vremena ukinut. Irski narod je prevaren. Još jedan primjer: Bergoglio je medijima tvrdio da je abortus ubijanje nerođenog djeteta, ali je u praksi suspendirao američkog svećenika upravo zbog prolife aktivnosti, dok je s druge strane odao počast aktivistici za pobačaj koja je odgovorna za tisuće ubojstva nerođene djece. Kad su se američki biskupi htjeli pozabaviti problemom klerikalnog zlostavljanja, Bergoglio im je to zabranio, uz obrazloženje da će se o tome sveobuhvatno pozabaviti na sastanku u Vatikanu. Prevario ih je.

Kad je bivši američki nuncij Carlo Maria Viganò osudio Bergoglia za prikrivanje McCarrickovih homoseksualnih zločina, Bergoglio je lagao da ne zna ništa. Ali Viganò je javno razotkrio Bergogliovu laž. Bergoglio je također na užasan način obmanuo javnost promovirajući eksperimentalno cjepivo mRNK. Pouzdani vrhunski virološki stručnjaci hitno su upozorili na opasnost. No Bergoglio je bezočno lagao i tvrdio da cjepivo mora biti za sve, da je cijepljenje čin ljubavi i da onaj tko ga odbije čini grijeh. Njegova zla laž rezultirala je kobnim posljedicama, uključujući i gubitak života. Metoda sugestivne laži danas je pokretačka snaga ne samo političkih, već i bergoglijanskih prevrata.Njemački pilot projekt uvođenja novog tijela, sinodalnog vijeća, proširit će se na sve teritorije već u jesen 2023. i postupno do jeseni 2024. kao drakonski alat otpadničkog Vatikana. Postupno će eliminirati prave katoličke biskupe uspostavom diktature LGBTQ aktivista u Crkvi.

Svrha programa ovog takozvanog sinodalnog vijeća je uspostaviti LGBTQ diktaturu zajedno s transhumanizmom u skladu s globalnim planom demonizacije kao dijela NWO-a. Ovo sinodalno vijeće će stajati na čelu mreže vjerskih neprofitnih organizacija stvorenih u sinodskom procesu na svim razinama. Oni će ostvariti planiranu preobrazbu Crkve u svakoj biskupiji, u svakoj župi, do posljednjeg vjernika. Time će se dovršiti Bergoglijev proces unutarnjeg samoubojstva Crkve.

I danas je svaki biskup mjerodavan suprotstaviti se ovoj sinodalnoj strukturi koja nema nikakve veze s vjerskim i moralnim načelima. Dragi biskupe, ako se što prije ne mobilizirate i ne odvojite od sinodalne mašinerije, ta će vas mašinerija uništiti. Shvatite to prije nego što bude prekasno i djelujte operativno, u vjeri, zajedništvu i odlučnosti.Bivši američki nuncij, Carlo Maria Viganò, upozorio je na ovu duboku crkvu na čelu s Bergoglijen: “Duboka crkva je izdanak duboke države, u određenom smislu.”Izjava ovog istinskog prelata je proročanski glas koji uzbunjuje ljude da se probude iz duhovnog sna.

Citat Carla Marije Viganòa: “Iz tog razloga nas ne treba čuditi da smo svjedoci rušenja vjere i morala u ime ekumenizma i sinodalnosti, primjene liberalnih zabluda u teološkoj sferi…” Carlo Maria Viganò istaknuo je kako se upravo u ime sinodalnosti danas ruše istine vjere i morala.Citat Carla Marije Viganòa: “…a s druge strane transformacija papinstva i rimske kurije u politbiro u kojemu je crkvena vlast i apsolutna i također oslobođena svoje vjernosti Učiteljstvu, slijedeći modalitete vježbe moći u diktaturi komunističkog tipa.” Drugim riječima: Vatikan, a posebno Njemačka i Belgijska biskupska konferencija u savezu s njim više se ne pokoravaju Bogu. Oni više ne brane dogme vjere i morala, već ih naprotiv ruše. U isto vrijeme zadržavaju najviši autoritet, autoritet Boga. Sinodalnim putovanjem navode katolike na pobunu protiv Boga. Prisiljavaju ih na temelju poslušnosti da napuste Božje zakone, da prihvate LGBTQ anti-zakone i da se pokoravaju njima – otpadnicima – kao da se pokoravaju samom Bogu. Međutim, ti otpadnici su u pobuni protiv Boga i svjesno idu u pakao. A za sobom vuku i poslušne katolike.Odnos Vatikana prema cijelom takozvanom sinodskom procesu zlouporaba je najviše vlasti u Crkvi. To je hereza papalatrije.

Zaključak: Dragi biskupe, nakon što je razotkriven ovaj unutarcrkveni udar protiv Boga, svatko od vas trebao bi pasti na koljena pred Bogom. Trebali biste pitati: O Bože, što želiš da učinim u ovoj situaciji? LGBTQ sinodalni hod i sustav sinodalnih vijeća smrtni je udarac Katoličkoj crkvi. Ako biskupska konferencija na vašem području ustane i radikalno odbaci sinodalni hod, Bog će doći i spasiti vas. Nakon toga ćete proglasiti pravu duhovnu obnovu temeljnih istina vjere i morala. U isto vrijeme, istinskim pokajanjem u molitvi obnovit ćete osobni odnos s raspetim i uskrslim Kristom.U narodu u kojem će biskupi biti pasivni i nesposobni za jedinstvo i otpor, postat će sukrivci sinodalnog zločina, najvećeg u povijesti Crkve.

Dragi biskupe, nasljedniče apostola, kako ćeš stajati kad se uskoro pojaviš pred Božjim sudom? Kako ćete opravdati svoju pasivnost i zanemarivanje vlasti i moći koja vam je povjerena za spasenje duša u vašoj biskupiji iu vašem narodu? Neka svi svećenici, redovnici i vjernici postanu svjesni nadolazeće katastrofe! Neka padnu na koljena i započnu neprekidne molitvene bdije! Neka se mole Blaženoj Djevici da se njezinim zagovorom skrši mračna sila unutar Katoličke Crkve! (bcp)

Povezane objave

Evo ti Sina!

HF

Je li kardinal Besungu iz Konga Kristov apostol ili Antikrist?

hrvatski-fokus

Blaženi Miroslav Bulešić: čovjek Božji – svećenik Božji

hrvatski-fokus

Zadnji dan devetnice

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više