Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Nakon laži o Hrvatima o Drugom svjetskom ratu, dolaze i laži o Domovinskom ratu

Svi nagrađeni hrvatski filmovi protihrvatski su ratno-huškački pamfleti, a svi pravosudni procesi protiv hrvatskih generala i vojnika su montirani politički pravosudni procesi

 

Čini mi se da nitko više ne koristi pojam apsurd (Hrvatska-Apsurdistan) u hrvatskoj politici, kao nešto nelogično. Zašto? Iako izgleda nemoguće, ovdje je nelogično, sasvim logično. Ovdje je pripadniku “hrvatske elite”, sasvim logično, ono što je svakom razumnom čovjeku nelogično. Ono što je svakom razumnom čovjeku nelogično, to je pripadniku “elite” danas zakon, pravilo i obveza. Pa što je to onda? Ako je to politika protiv zdravog razuma? Sotonizam? Nego što. Odnosno, velika Laž iz Biblije-Sotona. Sotona u brojevima, i Sotona, u crno na bijelom. Kao financiranje sotonskih udžbenika povijesti.

Kao u vrijeme bivše države Jugoslavije, kada je hrvatska emigracija financirala Udbine ubojice koji su ubijali Hrvate u “demokratskom svijetu”. A i danas je isto tako, iako je Hrvatska samostalna država. I danas Hrvati koji zarađuju novac izvan Hrvatske, pa ga šalju u Hrvatsku, koristi isti onaj, za istu stvar, kao u Jugoslaviji. Npr. za financiranje srpskih udžbenika za povijest, i još puno toga. A “hrvatski povjesničar” to podržava i kaže (Dragan Markovina) da su Hrvati u Domovinskom ratu napravili “nešto užasno). A kao posljedicu tih udžbenika, i njihovih prethodnika, imamo mišljenje mladih Srba o Oluji, Srebrenici itd. Kao i slučaj “fizički napad četvorice na zadarskog SDP-ovca zbog njegova traženja da se ukloni mural hrvatskom branitelju u Zadru s prvim bijelim poljem na grbu”. Što je za mene politika Srpskog Sveta, odnosno, memoranduma SANU-a. Jer kad hrvatski političar ima takav odnos prema hrvatskoj povijesti, on radi za Srbiju.

Srbi o Oluji misle kao i naši vrlo povjesničari!

I kao najvažnije i najopasnije, i za Hrvate, i za Srbe, velika većina mladih Srba misli (kaže) da je Oluja bila veliki ratni zločin, da u Srebrenici nije bilo genocida; obožava Miloševića, Karadžića i Mladića itd. Sve zbog udžbenika povijesti!? Što su Tvrtko Jakovina, Hrvoje Klasić, Ivo Goldstein i Dragan Markovina dobro naučili od Viktora Novaka o Drugomu svjetskom ratu, pa po istom principu uče mlađe naraštaje o Domovinskom ratu. Tu treba istaknuti, samo onu od Dragana Markovine “Hrvati su u Domovinskom ratu učinili užasnu stvar”, za shvatiti njihov princip. Pa reći da imamo strogo napisano pravilo tumačenja Drugoga svjetskog i Domovinskog rata. Što se ne može shvatiti ni protumačiti bez prihvaćanja postojanja nečeg onostranog, kad je tako organizirano i moćno, a laž je.

S jedne strane imamo laž o Drugomu svjetskom i Domovinskom ratu koja generira i oblikuje programiranu svijest mladih, s druge strane imamo, od istih, zborno pjevanje mladih Splićana: gazi, gazi Purgere.  A tko je organizator zbornog pjevanja mladih Splićana koji pjevaju: gazi, gazi Purgere? Pa oni koji brane i nameću udžbenik za povijest ZAŠTO JE POVIJEST VAŽNA 4 i “KRAJINA 1991.- 1995.” i oni koji tajno crtaju kukaste križeve i veliko slovo U s križićem na javnoj površini. Pa ja kažem da postoje velike genocidne urote protiv Hrvata, u tri razine (agresije). A to su vojna (oružana), ekonomska i ideološka. Što je lako dokazati. Samo je problem odrediti onu 1. agresiju. Je li to vojna ili ideološka agresija na koju se naslanja ekonomska agresija:

prodaja gospodarskih stupova (Pliva, INA, HT…) bez imena prodavača. A ideološka agresija na Hrvata je majka svih agresija. Koja se provodi kroz kulturu, pravosuđe i povijesnu znanost…u “hrvatskom igranom filmu (Brešanovi Svjedoci)”, hrvatski vojnik mokri po mrtvom Srbinu. A u pravosudnom procesu protiv hrvatskog vojnika, kao i u procesu protiv nadbiskupa Stepinca, tužitelj i sudac su neprijatelji optuženog, na procesu zatvorenom za javnost, sa zaštićenim svjedocima tužitelja. I te se presude arhiviraju, te koriste u politici kao povijesne činjenice.

Tko štiti Ljubu Jurčića?

Dakle, svi nagrađeni hrvatski filmovi su antihrvatski ratno-huškački pamfleti, a svi pravosudni procesi protiv hrvatskih generala i vojnika su montirani politički pravosudni procesi. Stoga ja od budućeg Glavnog državnog odvjetnika tražim da javno objavi ugovor koji je 17. srpnja 2003. potpisao Ljubo Jurčić kod prodaje INA-e MOL-u i da objavi bankovnu transakciju od 10 milijuna dolara (mito Ive Sanadera), da objavi imena MUP-ovaca koji su izvršili zločin nad obitelji Zec. Jer gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, na komemoraciji Aleksandri Zec kaže kako su pripadnici MUP-a koji su izvršili zločin nad obitelji Zec, zbog tog zločina bili na sudu, pa oslobođeni, iako su priznali zločin. Tražim da se objavi Nobilovo izvješće za Ahmiće, Bajramovićev intervju Feralu, imena BBB-a koji su nedavno pretukli onu djecu u Vukovaru. Jer je to za neke taktika i strategija novog Srpskog Sveta. Njihovi kriminalci znaju koga treba pretući, da bi se moglo reći da je to “ugrožavanje Srba”.

Pa kad je to toliko važno Miloradu Pupovcu, hrvatska javnost bi trebala znati imena tih BBB-a koji su pretukli onu djecu u Vukovaru. Tražim još objavu imena one četvorice koja su fizički napala SDP-ovca u Zadru Danijela Radetu. I na koncu, od budućeg Glavnog državnog odvjetnika tražim da se on odredi prema financiranju udžbenika za povijest iz hrvatskog Državnog proračuna ZAŠTO JE POVIJEST VAŽNA 4 i “KRAJINA 1991.- 1995.” Bajiću, kao zaštićenom svjedoku protiv Herceg Bosne u Den Haagu. Jer je to glavna korupcija – nametanje srpske istine o Drugomu svjetskom i Domovinskom ratu, te tajno svjedočenje protiv Herceg Bosne u Haagu, a ne “borba protiv HDZ-ove korupcije”. A ova “borba protiv HDZ-ove korupcije je skretanje pozornosti s ovih velikih laži protiv Hrvata i Hrvatske. Sve po diktatu Glavnog državnog odvjetnika!?

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Na ploči na kojoj piše Pazi mine nema ćirilice, ali je ćirilica u mini

hrvatski-fokus

Obznana Memoranduma SNV-a

HF

Tko će zamijeniti Silvana Hrelju?

hrvatski-fokus

Zoran Milanović: Jokić je moj izbor!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više