Hrvatski Fokus
Kultura

Čarobna večer najljepših francuskih pjesama u Lisinskom

U nedjelju, 4. veljače u Lisinskom predstavlja se najbolji program francuske glazbe na svijetu – Paris! The Show!

 

Nakon uspjeha glazbene predstave Piaf! The Show, proslavljeni producent Gil Marsalla u nedjelju, 4. veljače u Lisinskom predstavlja najbolji program francuske glazbe na svijetu – Paris! The Show!

Predstava posvećena najvećim francuskim pjesmama poslijeratnoga doba donosi čaroliju privlačnog i šarmantnog Pariza kojemu nitko ne može odoljeti. 

Nezaboravne pjesme Edith Piaf, Charlesa Aznavoura, Jacquesa Brela, Josephine Baker, Mauricea Chevaliera, Lucienne Boyer, Yvesa Montanda, Gilberta Becauda, Charlesa Treneta i drugih velikana francuske šansone izvode eminentni pjevači koje je publika Lisinskog već slušala u mjuziklima o Charlesu Aznavouru i Edith Piaf: Jules Grison i Nathalie Lermitte, kojima se pridružuje mlada i talentirana Stéphanie Impoco.

Strast, dinamiku, lepršavost i muzikalnost onodobnog Pariza na pozornici Lisinskog dodatno će dočarati virtuozni par svestranih plesača – Karine Soucheire i Jeff Dubourg.

Iznimnoj glumačko-pjevačkoj i plesnoj postavi pridružuje se vrhunski bend koji čine Philippe Villa na klaviru, Thierry Noles na harmonici, Benoît Pierron na perkusijama i Sophie Desvergnes na kontrabasu. 

Originalna francuska priča autentične scenografije Paris! The Show čvrsto će vas uhvatiti za ruku i povesti na pozornice velikih pariških kabarea kojima su vladali najveći šansonijeri svih vremena!  

Ulaznice, po cijenama od 30 do 45 eura, dostupne su na blagajnama Lisinskog te online OVDJE.

Anđelka Felja

Povezane objave

Sve bio je ritam

HF

Boja počesto zamjenjuje formu

HF

Čudesna sjećanja Petera Weisza

hrvatski-fokus

U pjesmu umotane

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više