Hrvatski Fokus
Religija

Fiducia Supplicans abrogira Dekalog i Vjerovanje. Transformacija u anti-crkvu je završena

Bergoglio je ukinuo odnos s Bogom kroz javno idolopoklonstvo i ritual poganske inicijacije

 

Preobrazbi Katoličke crkve u new age anti-crkvu – Sotoninu sinagogu – prethodilo je desetljeće pripreme pod krinkom pozitivnih koncepata. Sve je kulminiralo dvoipolgodišnjim LGBTQ sinodalnim putovanjem s listopadskom vatikanskom skupštinom i naknadnim objavljivanjem motu proprio od 1. studenoga 2023., kojim se već uspostavlja načelo promjene kršćanskih paradigmi.

Bergoglio i njegov suučesnik Fernández izdali su 18. prosinca 2023. povelju Magna bergoglijske anti-crkve pod nazivom Fiducia Supplicans, koja je već ukinula Božje zapovijedi i zamijenila ih bogohulnim blagoslovom nečuvenog grijeha. To je javno otpadništvo i pobuna protiv Boga i njegovih zapovijedi.

Bergogliova sekta radi pod zastavom Katoličke crkve, koju zauzima. Biskupi, svećenici i vjernici namjerno su prevareni pozitivnim frazama. Stoga nisu svjesni tragične stvarnosti da su zloupotrijebljeni papinski autoritet i deklaracija Fiducia Supplicans već pretvorili Katoličku crkvu u new age anti-crkvu, odnosno sotoninu sinagogu. Ova anti-crkva ima svoje anti-vjerovanje i vlastitu anti-dekalogiju nadahnutu duhom laži, duhom đavla. Iako se tolerira da se Vjerovanje recitira na misi, ono se više ne poštuje u stvarnosti, niti mu je dopušteno braniti istine vjere koju sadrži.

Što se dekaloga tiče, Prva zapovijed kaže: “Ja, Gospodin Bog vaš, ljubomoran sam Bog. Nećeš imati drugih bogova. Nećete im se klanjati…” Ipak, Bergoglio je ustoličio poganskog demona Pachamama u bazilici svetog Petra (2019.) i javno se posvetio Sotoni pod vodstvom čarobnjaka u Kanadi (2022.). Obje ove geste iznio je javno kako bi promijenio katoličku misao. Jasno je dao do znanja katolicima da više nema grijeha idolopoklonstva. Istodobno je postavio presedan da svaki katolik može slobodno štovati demone, posvetiti se Sotoni, a zatim ga štovati nemoralnim perverzijama ili drugim grijesima. Svatko tko u takvom ozračju otvoreno kaže da je gesta koju je Bergoglio učinio kao odgovor na izazov čarobnjaka čin predanosti Sotoni označen je kao fanatik, shizmatičan ili sektaš koji nema poštovanja prema Svetom Ocu. Tako snažno duh obmane i laži djeluje kroz Bergoglio i njegovu zlouporabu autoriteta.

Crkvena legalizacija sodomije

Dekalog ima dva osnovna dijela. Prve tri zapovijedi izražavaju odnos s Bogom, a preostale zapovijedi izražavaju odnos prema bližnjemu. Bergoglio je ukinuo odnos s Bogom kroz javno idolopoklonstvo i ritual poganske inicijacije. Crkvenom legalizacijom sodomije, zajedno s blagoslovom ovog nečuvenog grijeha, on je ukinuo ne samo Šestu i Devetu zapovijed, već i sve preostale. Nemoral je suštinski povezan s gubitkom savjesti. Duša pada u duhovnu tamu i više ne poštuje osnovna moralna načela ili Božje zapovijedi. Takva se osoba automatski podvrgava svom egoizmu i samozavaravanju.

Prva zapovijed ne samo da definira odnos s Bogom, već i motivira osobu da se bori protiv grijeha u sebi i oko sebe. Onaj koji je svjestan vertikale, to jest Božje ovlasti nad njim, kojemu je odgovoran prema svojoj savjesti, teži pravednosti i sposoban je požrtvovati se za drugoga. Prva zapovijed pruža pravu motivaciju za obdržavanje svih ostalih zapovijedi. Suprotno tome, ukidanje Prve zapovijedi i legalizacija grijeha Sodome dovode do ukidanja drugih zapovijedi.

Bergoglio praktički poništava čak i Četvrtu zapovijed. On promiče seksualni odgoj, što je suprotno pravilnom roditeljstvu. U maloljetničkom sustavu djeca su potaknuta da prijave svoje roditelje za takozvano nasilje. Tako se danas naziva kršćanski odgoj. Bergoglio se nikada nije protivio maloljetničkom sustavu. Naprotiv, promicanjem homoseksualnosti automatski promiče maloljetnički sustav krađe djece, koji olakšava takozvano posvajanje djece od strane homoseksualaca, od kojih su mnogi pedofili.

Bergoglijeva Duboka crkva

Peta zapovijed glasi: “Ne ubijte.” Bergoglijeva Duboka crkva povezana je s Dubokom državom, čiji je cilj postići depopulaciju, odnosno masovno uništenje. Jedno od sredstava za postizanje tog cilja bilo je eksperimentalno cijepljenje, koje je Bergoglio gotovo fanatično gurnuo pod teror. Mnogi su umrli od posljedica cjepiva, a mnogi su pretrpjeli ozbiljna zdravstvena oštećenja.

Bergoglio je jednako fanatičan u promicanju laži o takozvanoj klimatskoj krizi, koja je također sredstvo depopulacije. U svojoj kaznenoj pobudnici Laudate Deum, on čak nalaže da se uspostave nadnacionalna nadzorna tijela koja će imati prednost pred nacionalnim vladama. Bergoglio tako promiče i zagovara globalni teror.

Pseudo Papa javno odaje počast masovnim abortustima, dok s druge strane izopćuje svećenika koji se bori za zaštitu života nerođenih.

Bergoglio poništava Šestu i Devetu zapovijed o moralu legalizirajući najteži grijeh od svih, sodomiju.

Štoviše, pseudo Papa poništava Sedmu i Desetu zapovijed ne promicanjem zajedničkog lopovluka, već se u sustavu legalizacije sodomije prvenstveno radi o krađi djece od strane takozvanih socijalnih službi u prilog gore spomenutom pseudo usvajanju djece od strane homoseksualaca.

Žestoko podržavajući Schwabovo Veliko resetiranje i Program održivog razvoja do 2030., Bergoglio podržava pljačku svake osobe na planeti s ciljem postizanja gladi i depopulacije.

Bergoglio poništava Osmu zapovijed u svojim uredbama koje je izdala uzurpirana papinska vlast. Oni su lažno svjedočanstvo Kristova evanđelja i autentičnih naučavanja Crkve. Što se tiče globalnih covid afera, klimatske krize ili rodnih i transrodnih prijevara koje vode prema transhumanizmu, u svemu tome lažno svjedoči protiv istine i protiv nevinih. Njegovo lažno svjedočenje također je prikrilo pedofilske i homoseksualne skandale.

Bez udaranja okom, Bergoglio recitira Vjerovanje dok uništava zvučnu doktrinu koju predstavlja Vjerovanje. U svom dokumentu “Ad theologiam promovendam” uspostavlja načelo promjene paradigme. On doslovno kaže: “Teološko promišljanje pozvano je na prekretnicu, na promjenu paradigme.” I na kraju, on uvodi novu rečenicu koja kaže: “Sve što sam odredio u ovom apostolskom pismu motu proprio dao, naređujem imati stabilnu i trajnu silu, bez obzira na bilo što suprotno.” Da budemo jasni – čitavo Sveto pismo i cijela tradicija su mu suprotni i ovdje su ukinuti.

Svojom Deklaracijom Fiducia Supplicans, Bergoglio pretvara Katoličku crkvu u new age anti-crkvu ili sotonsku sinagogu. On poništava i Deset zapovijedi i kršćansko vjerovanje. Sve to čini, a da katolici nisu svjesni da ih je izveo izvan Katoličke crkve i pod prokletstvom. Došlo je na njih zbog njihove pasivnosti. Zato se svaki vjernik, svećenik i biskup sada moraju probuditi u stvarnost. Moraju se odvojiti od lažnog nauka, od Bergoglijeve lažne pseudo-crkve i od lažnog proroka Bergoglia, koji ni na koji način nije valjan papa. Arhetik Jorge Bergoglio nije Sveti Otac!

Da bi katolici primili svjetlo i snagu da poduzmu spasonosni korak, moraju početi graditi svoj osobni odnos s Bogom. To zahtijeva najmanje jedan sat molitve dnevno. Optimalno vrijeme je od 20 do 21 sat. Bez molitve, katolici neće moći napraviti korak prema svom vremenitom i vječnom spasenju, a malo po malo duhovno će krvariti do smrti. (bcp)

Povezane objave

Pomozimo Koptima!

HF

Na »kapitulu na rogožinama«

HF

Apokalipsa u globalnom kaosu

HF

Lijepi snovi

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više