Hrvatski Fokus
Kultura

Izložba Stjepana Perkovića

Izložba se otvara u petak 10. veljače u Europskom domu

 
 
U petak 10. veljače 2017. u 19 sati u Europskom domu u Zagrebu, Jurišićeva 1/I. kat otvara se izložba Stjepana Perkovića. Perković je rođen 1974. u Vitezu, BiH. Školovao se u Zagrebu. Slikanjem i pisanjem počeo se baviti 1992. u želji da izrazi duh koji ga pokreće iznutra. Objavio je zbirku poezije ”Otisci dubine”, koju je ujedno i ilustrirao, te je ilustrirao sedam knjiga drugih autora – šest zbirki poezije i naslovnicu jednog romana.
http://www2.arnes.si/~bznida/stjepan/images/foto_prva.jpg
Član je međunarodne Udruge slikara koji slikaju ustima i nogama. Diplomirao je slikarstvo na Slobodnoj umjetničkoj akademiji u klasi profesora Donalda Halla u Splitu, te je sudjelovao u trogodišnjoj slikarskoj radionici, koju je vodio profesor Carmelo Puzzolo. Izlagao je na brojnim samostalnim i skupnim izložbama, sudionik je mnogih likovnih kolonija i radionica, a vodio je i likovno-terapeutske radionice za djecu sa posebnim potrebama, što čini i danas za djecu u vrtićima i osnovnim školama. Član je HDLU Zagreb od 2015. godine. Živi i radi u Zagrebu. Kontakt: stjepan_perkovic@net.hr (v.h.)

Povezane objave

U trenucima promišljanja o samoj sebi

HF

Priručnik koji će doprinijeti tomu da nas se lakše razumije

hrvatski-fokus

Izložba trideset fotografija Ane Matijace u Fotoklubu Split

hrvatski-fokus

Samostalna izložba Mile Sakača

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više