Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Nakon Mesića i Zakošek sramoti Hrvatsku

Dokle će hrvatski diplomati u Njemačkoj prešućivati sramoćenje Hrvatske?

 
 
Nakon Milorada Pupovca, Stipe Mesića, Hrvoja Hribara proteklih danas blaćenjem Hrvatske u Njemačkoj nastavio je prof. Nenad Zakošek, Gongov čelnik i profesor na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Nema razloga da njemački uglednici koji su bili pozvani na predavanje u Berlinu ne vjerujujednome "uglednom" profesoru, koji im je u berlinskoj zakladi Heinrich Böll i Institutu za političku ekologiju održao protudomoljubno predavanje na temu: "Solidarnost protiv desnog ekstremizma u Hrvatskoj". A uz profesora Zakošeka nastupile su i druge "zvijezde"hrvatske antife: Nika Radić, kiparica, Ivan Blažević, tajnik zaklade Solidarna i Gong, te Vedran Horvat, direktor Instituta za političku ekologiju i suosnivač Solidarne.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/03/i1.wp.com_kamenjar.com_wp-content_uploads_2017_02_Nenad_Zakosek.jpg
Nenad Zakošek
 
Koji su sve to lijevi socijaldemokrati i "demokratski" likovi, mrzitelji novije hrvatske povijesti, izdanci Račanove partije i nakon Račana, pioniri druga Zoke i destruktivci novije hrvatske povijesti nije potrebno ni trošiti riječi, ali zavrjeđuju pozornost radi svoje odlične protuhrvatske umreženosti. Tako njemačkim stručnjacima i novinarima za ljudska prava već godinama antifa – antidomoljubni hrvatski stampedo raščlanjuje i omogućuje uvid u, kako kažu, inovativnu, aktivističku i filantropsku praksu otpora protiv neprijateljskih napada na ljudska prava u demokratski upitnoj zemlji Hrvatskoj. Sramota uz jedini mogući zaključak: Proplači ti krasna hrvatska grudo tko te po svijetu kleveće i sramoti. Soroševo otvoreno društvo puno dolara i nesalomljivog antidimoljubnog zanosa.
 
Nema što, Zakošek i društvo lijepo su formulirali i zamotali Nijemcima još jednu socijaldemokratsku podvalu želeći prikazati s kakvim se sve to avetima oni bore na hrvatskoj društvenoj i političkoj sceni. I normalno neprijatelje (hrvatske domoljube) odmah tretiraju kao antisemite, desnoradikale, profašističke elemente. Zar tako nisu radili crveni fašisti Josipa Broza, lika s kojim se mnogi i danas kite. Bilo bi dobro kada bi odmah od raznih soroševih institucija dobili još izdašniju potporu za uništenje svakog domoljubnog otpora. Ali pojedini naši iseljenici iz Njemačke im poručuju u znaku one Thompsonove: "Ne ćete u Čavoglave dok smo živi mi". Drugovi komunajre stare, hrvatski bojovnici će da vam uzvrate! Tako je bilo za vrijeme Domovinskog rata, tako će biti sada i ubuduće.
 
S ovakvim Zakošekovim igrokazom u Njemačkoj sada je još jasnije tko iza svega stoji: hrvatski SDP i njegovi vjerni sljedbenici koji u Njemačkoj otvoreno nastupaju na internacionalnim tribinama posvećenim drugu Titi i hrvatska diplomacija u kojoj još sjede Perkovićevi agenti, a i crveni diplomati koji na zidovima drže Titine slike a u duši pucaju od crvenila i mržnje prema hrvatskim nacionalnim opredjeljenjima. Zašto Nijemcima ti zakošeki i mesići ne ukažu na obespravljene žrtve jugoslavenskih Titinih komunista, na hrvatska stratišta, Bleiburg, Hude jame, na nedužno ubijene hrvatske emigrante u Njemačkoj, njih 59? Zašto nitko od Hrvata i diplomata iz Hrvatskog veleposlanstva u Berlinu ne ode na to njihovo predavanje, pa im postavi takva pitanja i da ih osramote ispred Nijemaca i brojnih novinara? Onda i ne čudi politika određenih njemačkih krugova prema Hrvatskoj, Lex Perković itd., kada njemačka politička elita dobiva takve iskrivljene slike o hrvatskoj politici i društvu koje je, po njima, profašističko, ustašoidno. Stječe se utisak da su u Hrvatskoj, u njezinoj politici zadrti fašisti, koji ugrožavaju Pupovčevu, Hribarovu, Teršelićkinu, Pusićkinu, Markovininu i drugu antifu od Klasića, Jakovine i cijele te crvene kompanije. Ima ih kao gljiva nakon kiše, samo izviru na sisi državnog proračuna.
 
Svi već znaju da u Njemačkoj imaju svojega istaknutoga socijaldemokratu odgovornog za braću na Balkanu koji drži govore na Titinoj tribini u Stuttgartu, ne tako davno, u ozračju simbola zločinca Josipa Broza i njegove umjetne tvorevine Jugoslavije tamnice hrvatskog naroda. Postaje sve jasnije tko po Njemačkoj s utjecajnim njemačkim zakladama organizira ovakvo učinkovito sramoćenje Hrvatske i to u uglednim njemačkim institucijama. Maske su već odavno pale ali HDZ ne reagira, ni njemački CDU, ni Pučka stranka, kao ni druge desne demokršćanske opcije.
 
Naši iseljenici i naše udruge u Njemačkoj se pitaju, zašto šuti naša diplomacija u Berlinu i drugim njemačkim gradovima, gdje je taj "hrvatski" veleposlanik Ranko Vilović, "socijaldemokratski" kadar kojega hrvatska diplomacija nikako ne želi smijeniti s tog položaja. To se očekivalo od bivšeg HDZ-ovog ministra Mire Kovača, ali on to nije uradio, po svemu viđenome ne želeći se zamjerati kolegama diplomatima, jer služba se okreće, pa ne daj Bože da bi se sutra možda ostalo bez kruha ako crveni opet dođu na vlast i ako Vesna Pusić, ne daj Bože, postane opet ministrica vanjskih poslova, a Ranko po starom ključu unutarnjih poslova. Tako je u takvom ozračju potaknut velikom potporom svojih sljedbenika u Njemačkoj Stipe Mesić uoči Božića stampedirao ovom zemljom i u Düsseldorfu, izdašnim sponzorima svoje tvrtke Ingre,u kojoj je predsjednik Nadzornog odbora,dijelio priznanja a glavni likovi te prezenatcije su bili veleposlanik iz Berlina RankoVilović, Zvonko Plećaš, generalni konzul iz Düsseldorfa, Zoran Andročec, direktor "Ingre det", Bogdan Nakarade i druga lijevo nostalgičarski orijentirana bratija s balkanskim predznakom poslovanja i društveno političkog rada.
 
Kada se ta njihova umreženost malo bolje stavi pod mikroskop onda je vidljivo da miješanje iz Njemačke u hrvatsku politiku našeg poznatog biologa svjetskog glasa, koji se na onako znanstven socijaldemokratski način priklanjanja ciljevima i politici stranke crvenih SDP-a i njezine njemačke sestrice koja u njemačkoj politici ima danas puno veći utjecaj nego ikada do sada, posebno ovih dana kada su socijaldemokrati zauzeli mjesta ministra vanjskih poslova i novog predsjednika Njemačke, nimalo ne čudi dobro upućene u hrvatske političke (ne)prilike u Njemačkoj. Još samo da ubodu tricu te da Martin Schulz postane kancelar na narednim izborima, pa će onda Hrvatska i njezina politika u Njemačkoj doživjeti još veću, neviđenu katastrofalnu sotonizaciju i sramoćenje. Toga bi u HDZ-u i Plenkovićevoj Vladi morali biti svjesni da su drugovi, što se tiče umrežavanja, od njih puno jači i pravi manipulativni profesori. Pa godinama su to učili u svojim crvenim boljševičkim kumrovečkim školama i udbaškim kampovima iz kojih su uhodili i ubijali hrvatske emigrante po cijelom svijetu, a posebno u Njemačkoj, gdje je 59 nedužno ubijenih Hrvata, koji su svoju ljubav prema Hrvatskoj platili svojim životima. Neka im je vječna čast, slava i hvala, u ime Boga i svojega hrvatskog roda!
 

Ljubomir Šaravanja, prof., Hamburg

Povezane objave

HNES – Etička osuda Josipa Broza Tite

HF

Invazija, diplomacija ili – čekanje!

HF

Troknjižje Milana Puha iz São Paula

HF

I Rumunjska nas je prestigla

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više