Hrvatski Fokus
Aktualno

Suradnica SNV-a Metka Jelenc

Neistinito i protuhrvatsko izvješće State Departmenta pisala osoba koju Pupovac plaća

 
 
Izvješće State Departmenta pada u vodu. Pisala ga osoba koja je na platnoj listi SNV-a! Pitanje je, koliko je Metka Jelenc u prosudbi mogla biti realna, ako se zna da izravno surađuje sa SNV-om koji joj je dodijelio 4.803 kune?Posljednje izvješće State Departmenta koje govori o nesnošljivosti Hrvata prema srpskoj nacionalnoj manjini, lako bi moglo pasti u vodu obzirom da je osoba koja je sudjelovala u izradi na platnoj listi SNV-a.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/03/sdss.hr_wp-content_uploads_2016_06_cisti-logo-sdss-500x383.png
Da bi priča o Pupovčevim “plaćenicima” mogla biti istinita, ustvrdio je Hrvatski tjednik koji je objavio informaciju o djelatnici Veleposlanstva SAD-a Metki Jelenc koja je od SNV-a za svoje djelovanje novčano nagrađena, pretpostavlja se ne jednom. Metka Jelenc u Veleposlanstvu SAD-a zadužena je za ljudska prava pa tako, tvrdi ovaj tjednik, nezaobilazno sudjeluje u izradi izvješća State Departmenta. No, pitanje je, koliko je Metka Jelenc u prosudbi mogla biti realna, ako se zna da izravno surađuje sa SNV-om koji joj je dodijelio 4.803 kune?
 
Informaciju o suradnji Metke Jelenc i Srpskog narodnog vijeća u emisiji Bujica na Z1 televiziji spomenuo je i Nenad Vlahović, predsjednik Srpske pravedne stranke, a njena suradnja sa SNV-om može se vidjeti i na stranicama ovog vijeća. Fotografiju platne liste SNV-a objavio je i HOP portal, a Metka Jelenc postaje tema mnogih tiskovina i portala. Može li to State Department potaknuti na povlačenje sramotnog izvješća ili barem na ispriku hrvatskom narodu?
 

S.V., https://www.google.hr/?gws_rd=ssl#q=IZVJE%C5%A0%C4%86E+STATE+DEPARTMENTA+PADA+U+VODU?+Pisala+ga+osoba+koja+je+na+platnoj+listi+SNV-a!&*

Povezane objave

Pet godina Hrvatske udruge Benedikt

HF

Iz ciklusa Lisinski subotom

HF

Kardinal Haulik – dobri odgajatelj i čuvar

HF

Vehabije obučavaju djecu za borbu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više