Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Kafić u kojem je Hasanbegović pobijedio

U Hrvatskoj uzdanici se i dobro jede

 
 
Naš klub Hrvatska uzdanica u srcu Zagreba, u Frankopanskoj, mali u odnosu na moćne hrvatske klubove u Australiji, uspješno služi za zbližavanje i razgovore iseljenih i domovinskih snaga. Vjerojatno će im ostati u sjećanju i ugodna večer u petak u klubu Hrvatske uzdanice u Frankopanskoj.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/06/zeljko-heimer-fame.from_.hr_images_hr-ndhum6.gif
U nešto kasnijim satima (nakon svršetka „Bujice“) u klub su pristigli „nove snage“: gospoda Bujanec, Vukušić i Krišto, a s njima predsjednica „Križnog puta“ Bruna Esih i kolumnistica Hrvatskog slova Silvana Oruč Ivoš, a potom i ministar kulture Hasanbegović. Naši vrijedni Lastovčani sve nazočne počastili su probranim ribljim svježim delicijama koje su dopremili iz lastovskog arhipelaga. Eto, tako i naš klub u srcu Zagreba, u Frankopanskoj, mali u odnosu na moćne hrvatske klubove u Australiji, uspješno služi za zbližavanje i razgovore iseljenih i domovinskih snaga.
 

Ivica Butković, Hrvatski vjesnik, Melbourne, Australija

Povezani članci

Bake i unuci

HF

Odabrane drame Mire Gavrana

hrvatski-fokus

Ipak je Stipe uhvaćen u pekmezu

HF

Hrvatsko–češko društvo slavi 25 godina

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...