Hrvatski Fokus

Bivši prvi čovjek IZ BiH promovira islamski radikalizam i veliča terorističku organizaciju tzv. Islamske države

 
 
Novinar Večernjega lista Hassan Haidar Diab na udaru je islamista, medija i političara u Bosni i Hercegovini. Ne samo da mu prijete linčom, prijete mu smrću. A zašto mu prijete? Zato što ovaj „naš“ Libanonac (Bejrut, 20. XI. 1953.) piše istinu. Uz to, Diab je šijit, a napadaju ga i prijete mu smrću hercegbosanski muslimanski suniti.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/06/www.bosnjaci.net_foto_mustafacericzastave.jpg
Mustafa ef. Cerić
 
„Već desetak dana izložen sam neviđenom ličnu pojedinih medija iz BiH koji u svojim tekstovima pozivaju na moj linč i likvidaciju. Najglasniji među njima su portali i društvene mreže koji nesmetano promoviraju islamski radikalizam i veličaju terorističku organizaciju Islamske države. A sve to zato što sam u Večernjem listu objavio tajni dokument s popisom imena džihadista koji su iz BiH, Kosova i Srbije, otišli na ratišta u Siriju i u Irak. Ono što je najtužnije i najžalosnije, što se toj kampanji ovih dana pridružio i bivši poglavar Islamske zajednice BiH, Mustafa Cerić, a umjesto da ušutka te radikaliste on je stao rame uz rame uz njih“, piše on.
 
Hassan Haidar Diab poručuje Ceriću: »Interesantno je da me napada osoba koja je najodgovornija za porast islamskog radikalizma u BiH jer za njegova su se mandata proširili i nesmetano su okupirali džamije šireći svoju otrovnu ideologiju koja danas sije smrt na Bliskom istoku, a sutra će i na našim prostorima, a on ih je nazivao "novim muslimanima"«.
 
Izgleda da niti gospodin Cerić niti ostali bošnjački dužnosnici ili ne znaju ili ne žele znati kako ima više od 300 terorista iz BiH koji ratuju na strani ISIL-a u Siriji i Iraku, a njihov povratak predstavlja veliku prijetnju ne samo BiH već cijeloj regiji. Ono što zaprepašćuje je da nadležni organi u BiH šute o svemu tome kao da odobravaju napad ne mene i poziv na moju likvidaciju jer kako inače objasniti šutnju uz ovakve direktne prijetnje:
 
Preko društvenih mreža, koje nadziru sljedbenici tzv. Islamske države iz BiH šire se protiv Diaba ovakve prijetnje: „Doći ću u Zagreb i zapaliti te benzinom na sred trga! Isjeći ću te na komade i u plastičnoj kesi vratiti te u tvoj Liban! Raskomadat ću te i dati kerovima da te pojedu!“, „Smaknut smutljivac pod svaku cijenu!“, „Ovo smeće treba javno objesiti!“… Najgore je i najopasnije što bišnjačke vlasti u BiH ništa ne poduzimaju protiv onih koji mu prijete smrću.
 

Vid Hinković

Povezane objave

Oluja – treći srpski mit

HF

Hrvatskoj treba “kineski zid” prema Srbiji

HF

Manipulacijsko odumiranje HRT-a

HF

Davor Krile, opasne laži i Slobodanka

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više