Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

‘Jedi, digitaliziraj, voli’

"Suočavanje s digitalizacijom iz perspektive ljudskih potencijala" na Godišnjem međunarodnom HR forumu od 12. do 13. listopada 2017.

 
 
»Svi procesi u upravljanju ljudskih potencijala će se morati preoblikovati i prilagoditi novom dobu, dobu digitalizacije. Najveća uloga HR-a je da poveže vodstvo, zaposlenike, klijente i okolinu. Naše odgovornost je, da je napravimo digitalizaciju ljudsku«, zaključio je Reza Moussaivian, vođa odjela za HR i inovacije  u Deutsche Telekomu.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/10/maxresdefault.jpg
Danica Purg
 
Na dvodnevnom međunarodnom kadrovskom forumu IEDC-Poslovne škole Bled sudjelovao je 80 kadrovskih menadžera iz 7 država. Svoja iskustva sa digitalizacijom podijelili su sljedeći stručnjaci: Melanie Seier Larsen, viši principal u The Boston Consulting Group, Gregor Bierent, New Frontier Group, Austrijai Klaus Niedl iz austrijske korporacije Novomatic Group.
»Prihvatimo digitalizaciju i sve što nam donosi budućnost«bila je glavna poruka svih prisutnih. Sljedeće su činjenice neizbježne rekla je Melanie Seier Larsen: "Do 2022. godine svako kućanstvo će imati najmanje 50 aktivnih mobilnih uređaja i morati ćemo naučiti kako raditi s robotima".
 
Na okruglom stolu, gosti Marko Majer, Ivana Krajinović, Tamara Valenčič i Emir Džanić obratili su se problemu multigeneracijskog radnog okruženja, gdje mlađe generacije uče od starijih, a isto je važno učenje starijih od mlađih, tj. reverse mentoring.
 

Iva Eibel, voditeljica korporativnih komunikacija, IEDC-Poslovna škola Bled

Povezani članci

OVRHA – U cijelom postupku profitira samo država!

HF

Hrvatski profesori podržavaju brexit

HF

Cijene ukapljenog plina

HF

Pandemija dovodi do stagnacije gospodarstva

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...