Hrvatski Fokus
Iseljeništvo

Prema svjetloj budućnosti

Prihvaćen program Hrvatskoga Svjetskog Sabora

 
 
Na Hrvatskom Svjetskom Saboru prihvaćen program kojim se  Hrvatskoj osigurava svjetla budućnost za narednih 50 godina. U koordinaciji Hrvatskog Svjetskog Sabora, stranaka, udruga i kreativnih pojedinaca, na navedenom Skupu održanog 21. listopada u Zagrebu postavljeni su temelji zajedništva, domovinske i iseljene Hrvatske. Jednoglasno su prihvaćeni predloženi politički i gospodarski programi, čijom aplikacijom se osigurava Republici Hrvatskoj financijsku sigurnost i stabilnost najmanje 50 narednih godina, pa su jednoglasno usvojeni slijedeći:
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/10/svit2.gif
 
Z A K L J U Č CI
 
1. Nazočni prihvaćaju činjenicu da se Republika Hrvatska sukobljava sa osobito složenom gospodarskom, ekonomskom, demografskom i moralnom krizom koja zahtijeva žurno rješenje.
2. Svi nazočni prihvaćaju predložene političke i gospodarske programe rada i razvoja kao načina izvlačenja Republike Hrvatske iz akutne krize i beznađa.
3. Predstavljene i usvojene programe te svoje osobne programe rada nazočni će trajno predstavljati svojim članovima i Hrvatskom Narodu u Domovini i Svijetu kao bi dobili njihovo povjerenje.
4. Mora se nastaviti s procesom objedinjavanja svih zdravih snaga u Republici Hrvatskoj i Svijetu, koje prihvaćaju predstavljene političke i gospodarske programe, bez obzira na njihovu stranačku, nacionalnu vjersku ili neku drugu pripadnost.
5. Svim raspoloživim demokratskim sredstvima upoznati Hrvatsku i svjetsku javnost sa prihvaćenim programima, te osigurati uvjete da se pridruže ovom procesu političke stranke, udruge i kreativni pojedinci, koji ove programe prihvaćaju.
 
S usvojenim zaključcima na navedenom Skupu, postavljeni su temelji za ujedinjenje svih zdravih, časnih, moralnih snaga, stranaka, udruga i kreativnih pojedinaca, koji će zajednički radom osigurati uvjete za realizaciju usvojenog političkog i gospodarskog programa. Sudionici Skupa su svjesni trnovitog puta na koji su krenuli. Isto tako su sigurni da zajedničkom udruženom i zdravom energijom mogu sa tog trnovitog puta ukloniti trnje i Hrvatskom Narodu osigurati sretnu budućnost. Svjesni su da na ovaj put kreću bosi. Da nemaju vlast, medije ni privilegije, ali imaju znanje, čast, moralne, svjetle i časne ljudske vrijednosti . Znaju da je Bog i  pravda na njihovoj strani, da zajednički sa Hrvatskim Narodom pobjeđuju zlo koje danas ugrožava Hrvatske moralne i materijalne vrijednosti za koje su stoljećima patili i ginuli istinski hrvatski domoljubi, stoji u priopćenju kojega potpisuje kordinator mr. sc. Niko Šoljak.
 

Ivica Luetić

Povezane objave

Ubijeni hrvatski emigranti od 1946. do 1989. godine

hrvatski-fokus

Od Berlinskoga zida do srbijanske agresije

hrvatski-fokus

Dobošar

HF

Samo za odabrane

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više