Hrvatski Fokus
Gledišta

EU-ovi bezbožnici koji se klanjaju…

Hrvatski narod slijepo slijedi svoje vođe

 
 
Pa, poštovana Marija Rosandić, „ista genska struktura kao pređe“ je možda pretjerana tvrdnja (osim ako niste profesionalna genetičarka i imate dokaze za to), jer oni koji su se oduprli Turcima zasigurno nisu imali istu gensku strukturu od ovih koji su nas „prodali“ zapadnim i EU-ovim bezbožnicima, koji se klanjaju korporacijama, profitu pod svaku cijenu, rodno-ideologičarima, LBGT-ovcima, bankarima i potrošačkoj ideologiji bez etike i morala, a od nas samo očekuju poslušnost i konjušarski podložnički mentalitet.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/12/1024199991.jpg
Da je optimizam nužan, to nije sporno, no nije jasno tko i što Vas potiče na optimizam? Sauhizam, dalićizam, hanžekovićizam, div(l)jakizam, jokićizam, šeksizam, pupovacština, andrejština, marasovština, jakovčićevština, vrdoljakovština itd, ili što drugo? Nemojte samo reći da računate na optimizam NARODA, koji je ginuo za nezavisnu Republiku Hrvatsku, a 27 godina poput slijepih ovaca dopušta da ga vode hijene i slijepci. Bilo bi dobro znati što krijepi Vaš optimizam da će 2018. biti bolje? Možda jokićevski CKR? Ili javna kuća poput HRT-a? Ili korumpirano susdstvo? Ili tipovi poput Zdravka Mamića, Ostoje Rankovića, Rade Čačića, Bere, Jamba, Todorića…, i njima slični „elitni“ šrot? A M. Dorešić nije savjetovao mladima da bježe odavde, već se samo pita „što im drugo preostaje“? A što bi im Vi savjetovali? Da budu optimisti? I da čekaju što? Stoga puno zdravlja i više realnog optimizma u sljedećoj godini (ako pronađete razloge za to).
 

Laslo Torma

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Povezane objave

More na tankom ledu

HF

Parazitizam

hrvatski-fokus

Četničke bradonje divljaju po Hrvatskoj

HF

Srpska strategija etničkog čišćenja

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više