Hrvatski Fokus
Gledišta

Potrebna policijska istraga hrvatskih huligana

Nakon što se utvrdi lažni Titin identitet, padaju i ustavi i lažni zavnohi

 
 
Kad Ustavni sud Hrvatske i zagrebački gradonačelnik nastoje zabraniti jedan referendum u Hrvatskoj, treba tražiti način da se pitanje iz tog referenduma aktualizira nečim što nije pod nadležnošću Ustavnog suda i zagrebačkog gradonačelnika. A pitanje referenduma su „prava nacionalnih manjina u Hrvatskoj“, odnosno, broj zastupnika nacionalnih manjina u Saboru. Radi pune  istine, treba reći da se tu radi o nacionalnim manjinama čije matične nacije imaju direktne teritorijalne pretenzije na prostor pod upravom Ustavnog suda Hrvatske. A popratne pojave tih teritorijalnih pretenzija (otimanja) su genocid i brisanje svih tragova hrvatstva. Pa ja tražim način kako pitanje iz tog toliko potrebnog referenduma kojega traži Narod odlučuje nametnuti unatoč Ustavnom sudu i zagrebačkom gradonačelniku. Tražim, i našao sam dvije kolumne na portalu Hrvatski fokus. A to su kolumne Zlatka Pintera (Nužnost revizionizma protiv komunističkih laži) i Željka Mataje (Osuda Zdravka Mamića višeslojno je pitanje). Pa ću navesti neke stvari iz toga, što zahtijeva nečiju hitnu intervenciju bez straha da će Ustavni sud Hrvatske i zagrebački gradonačelnik to moći zabraniti.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/06/2884761.jpg
„Vrlo je zanimljivo slušati ograničene neostaljinističke mozgove kako desetljećima tupe o opasnosti koju sobom tobože nosi 'revizionizam'. Budući da su komunisti od 1945. do 1990. godine recentnu prošlost (pa dijelom i raniju) prilagođavali isključivo sebi i svojim ideološkim obrascima, njihovi sljedbenici to nastoje nastaviti. Takvo temeljito krivotvorenje prošlosti kakvo su oni proveli tijekom 45 godina svoje vladavine nije uspio ni jedan režim prije njih, pa čak ni onaj u Kraljevini Jugoslaviji. Stoga nije čudno da se u njihovim spisima, enciklopedijama i drugim izvorima pronalaze potpuno proturječni podaci, tvrdnje i opisi događaja i procesa, čak i kad je riječ o nekim temeljnim činjenicama: primjerice, datum rođenja J. Broza TITA; način na koji je došao za generalnog sekretara KPJ – i kad je to bilo. Rijetko ćete gdje u svijetu naći organizaciju koja svoga vođu slavi kao idola, a da ne zna pouzdano kad se rodio, kad je došao na čelo organizacije (i kako), pa na kraju čak nije sigurna u njegov identitet“, kaže Zlatko Pinter.
 
 A o višeslojnom pitanju osude Zdravka Mamića, Željko Mataja kaže: „Tko god misli da je nezadovoljstvo s tribina dolazilo spontano u golemoj je zabludi. Nije se taj otpor javio masom razjarene i nezadovoljne ulice. Bila je to osmišljena akcija i svojevrsna strategija koja je uspjela čak uniformirati tu, nazovimo ju, navijačku masu koja je dirigirano nezadovoljstvo izražavala napadom na sve što joj ne pruža otpor. Drugim rječima oni koji su navijačima dali navijačke dresove s njima su im dali i sadržaj skandiranja kao i sav pribor koji navijači nisu kupovali osobnim financijskim sredstvima, baš kao što nisu plaćali svoje pohode u inozemstvo da bi pravili nerede“.
 
Ovo treba iskoristiti. Samo treba u Saboru ili na HTV-u reći da je potrebna policijska istraga hrvatskih huligana, te da je potrebno utvrditi TITIN identitet. To bi imalo učinak kao „10 minuta istine o Jasenovcu“ Igora Vukića (ne poznajemo se) na HTV-u. Tko bi se usudio bilo što reći proti inicijative za navedeni referendum, kada bi se utvrdilo da su hrvatski huligani, ustvari Arkanovci, te da vođa Nesvrstanih nije Josip Broz. A sigurno nije. Ako vođa Nesvrstanih, u bijelom odijelu i sa cigarom Havana nije Josip Broz, iz hrvatskog Ustava treba izbaciti ZAVNOH i Hrvatsku očistiti od TITA i svega njegova. Samo u povijesnom udžbeniku ostaviti istinu o njegovim zločinima nad hrvatskim narodom. Ako vođa nesvrstanih nije Josip Broz, onda ne važi ona koju koriste njegovi, da je TITO imao i dobru i lošu stranu, za Hrvatsku.  
 
I na kraju, moram spomenuti i Ivu Goldsteina u Nu2. Tko od vas vjeruje da neki diplomat „u slobodno vrijeme u parku nosi dres nekog nogometnog kluba“? Valjda je bijeli šport, šport diplomata. Ali hrvatski diplomat Ivo Goldstein u Parizu, u parku nosi Dinamov dres. Prilazi mu neki biciklist sa kacigom. Diplomat Goldstein misli da je to neki terorist. Ali, kad mu biciklist kaže da ne nosi Dinamov dres, Goldstein shvaća da je to navijač Hajduka. Pa Aco Stanković kaže kako ni u Parizu nije dobro zbog Dalmatinaca nosit Dinamov dres. Pa to je za Ustavni sud Hrvatske. Jer je to specijalni rat protiv Hrvatske. Specijalni rat smrdljivaca i lažova. To ogoljuje Goldsteinov Jasenovac.
 

Jure Vukić, Tribanj

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Smrt Zapada

HF

Bauk je priznao, a drugi?

HF

Abolicija Srba – velika nepravda

HF

Hrvatska mladež je zatvarana i ubijana

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više