Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Pobijedio pripadnik mudžahedinske Armije BiH

Komšićeve pripreme kristalne noći u crnilu beha sadašnjosti

 
 
Prošla je još jedna bošnjačka izborna diktatura demokracije u nedemokratskoj, islamiziranoj i unitariziranoj, svakim danom sve više turciziranoj i arabiziranoj Bosni i Hercegovini. Rezultati izbora sve ovo navedeno potvrđuju i upućuju, zapravo su zabetonirali zemlju u prošlost, vrijeme koje odgovara jedino muslimansko-bošnjačkim pobjednicima, članovima tronacionalnog srpsko-muslimansko-bosančerovskog Predsjedništva.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/10/herceg_bosna201203231326530.jpg
Budući da je mjesto hrvatskog člana Predsjedništva ratnim prijetnjama hrvatskom narodu osvojio pripadnik, za hrvatski narod, zločinačke muslimansko-mudžahedinske Armije BiH, odlikovani vojnik koji bi morao znati za masovne grobnice Hrvata razasute svim prostorima kroz koje je sa ratnim zločincima prošao i ostavio pustoš iza sebe, za održane beha izbore 7. listopada 2018. može se kazati da su nastavak muslimanske agresije na hrvatski narod, i njihov daljnji progon. To potvrđuje činjenica da su bošnjačko-muslimanski glasači izabrali za predstavnika hrvatskog naroda u beha Predsjedništvo, kako pišu neki beha portali, četničkog unuka, velikomuslimanskog zeta i pripadnika muslimanske Armije, iste one koja je počinila strašne zločine nad hrvatskim narodom, napose u Srednjoj Bosni gdje je tim teroristima bio i centar. Uz to, održani izbori bili su, možda kao nikad dosad, i bošnjačko prebrojavanje krvnih zrnaca Hrvata, proglasivši da ih više i nema u BiH, pa eto kao nepostojeće, a kako bi se izborna politička igra mogla odigrati do kraja, neka ih predstavlja četnički unuk, velikomuslimanski zet i pripadnik armije koja je udarila nož u leđa hrvatskom narodu.
 
Titoista s planovima novog Golog otoka i križnih puteva za hrvatski narod na kojima bi zauvijek bilo (ne)rijeseno hrvatsko pitanje i u Jugoslaviji i u Jugoslaviji u malom, a koju pripadnik Alijine Armije nastoji izgraditi čak i na način da cilj opravdava sredstva. Budući da je u deeuropeiziranoj i islamiziranoj BiH moguće sve ono što je u demokratskom i slobodnom  svijetu nezamislivo, do sramotne  obespravljenosti  i poniženosti temeljnog njenog naroda, slijedećeg „hrvatskog“ predstavnika u beha Predsjedništvo Bošnjaci muslimani će zasigurno izabrati i najtraženijeg isilovca koji je dobio beha državljanstvo, ili ratnog zločinca Dževada Mlaću, Atifa Dudakovića, Sefera Halilovića, Halida Genjca… I što je veći zločin počinio nad kršćanima u islamskim zemljama, ili nad Hrvatima u BiH, tim mu je zajamčenija pobjeda na izborima. I stoga prije negoli se i kandidirao pod maskom hrvatstva za muslimanskog člana Predsjedništva, Komšić je morao beha javnosti, onoj nemuslimanskoj – jer muslimanska zasigurno zna – predstaviti svoj put u Armiji BiH tijekom agresije na Hrvate i hrvatske prostore.
 
Ljliljan, kojim prijeti dekonstitutiviziranjem Hrvata, a kojim ga okitio vrhovni zapovjednik muslimansko-mudžahedinske armije Alija Izetbegović zasigurno je dobiven ratnim zaslugama, koje su u građansko-vjerskom beha sukobu za teritorij mjerene jedino brojem ubijenih i protjeranih Hrvata. Vrhunac obespravljenosti hrvatskog naroda nije samo u činjenici da im neprijatelji biraju predstavnika, već  u istini da im nameću čovjeka ratnika koji je u ratu pucao na njih, progonio ih, i danas im prijeti ukidanjem konstitutivnosti, kako bi mirnodopski ratnik izgradio umjetnu naciju, građanin, što u konačnici znači musliman i muslimanska BiH.
 
Uz sve uvrjede, poniženja i obespravljenosti hrvatskog naroda, potvrđene i izborom drugog muslimanskog člana tronacionalnog beha Predsjedništva, velikočetničkog unuka i velikoarmijskog beha ratnika protiv svih nemuslimana, je i ona najteža i najponižavajuća da tog titoista, bosanca, bosančera, bošnjačka javnost koja ga izabrala naziva predstavnikom iz reda hrvatskog naroda. Vrhunac obespravljenosti i poniženja hrvatskog naroda, jednog od tri suverena i konstitutivna beha naroda. Bošnjački legalni i legitimni izbor Komšića kao drugog, uz Džaferovića, muslimanskog člana, podsjeća na zakoniti put dolaska Adolfa Hitlera na vlast u Njemačkoj. Bošnjački birači svojih predstavnika, Džaferovića i Komšića ako znaju neku razliku između tih zakonitosti i legitimnosti izbora u tadašnjoj Njemačkoj i današnjoj BiH morali bi je obznaniti što je moguće prije. Svakako prije negoli njihovi predstavnici, napose Komšić, ne započne s kristalnom noći desuvereniziranja, dekonstitutiviziranja, progona i stavljanja traka na ruke hrvatskog naroda.
 
Radikalist muslimanske ABiH najavio je brisanje svakog traga hrvatskog naroda, nastavak svega onoga što nije uspio u vrijeme ratovanja protiv Hrvata tijekom muslimanske agresije. Na svijetu je da zaustavi Komšićev početak kristalne noći u crnilu beha sadašnjosti, i da ne prizna legalitet nelegalnog njegova izbora za drugog bošnjačko muslimanskog predstavnika u beha Predsjedništvo. Ne može, i ne će nikada bošnjački izbor današnjeg Komšića, ili sutrašnjeg Mlaće, Dudakovića, Genjca, Halilovića…, za svoga drugog člana u beha Predsjedništvo, biti hrvatski predstavnik. I stoga svako nazivanje današnjih i sutrašnjih bošnjačkih izbora Komšića hrvatskim članom beha Predsjednistva, uz strašno poniženje i obespravljenost Hrvata, je i nepriznavanje identiteta i suvereniteta, slobode i konstitutivnosti, ravnopranosti i jednakosti hrvatskog naroda sa druga dva beha naroda. Zapravo, to je druga agresija na Hrvate u BiH, čak brutalnija od one  kakvu je na njih izveo vrhovni zapovjednik Armije čiji je pripadnik bio i današnji drugi bošnjačko-muslimanski član tronacionalnog beha Predsjedništva.
 
Komšić kao muslimansko oružje protiv hrvatskog naroda, najveća je sramota i poniženost i Svjetske zajednice u BiH. Komšić je ubojica demokracije, kao procesa u kojem svaki narod bira svoga zastupnika. Stoga je on persona non grate u svaki grad, svako mjesto u kojem su Hrvati većina, jer ga oni i nisu izabrali u beha Predsjedništvo. Jer ako ga nisu birali, a nisu nigdje gdje su imali kakvo takvo pravo, onda zaista Komšić je nepoželjna osoba u njihovim sredinama. A kako bi i bio kad je jedan u nizu njegovih  radikalnih  birača kazao, da treba poslati tenkove  na nekoliko tisuća mirnih prosvjednika u Mostaru koji su na taj način iskazivali protivljenje izboru Željka Komšića. I nije li i to dio Komšićeve pripreme kristalne noći u crnilu beha sadašnjosti?
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Hamasovci uzor mnogim islamistima

hrvatski-fokus

Međunarodna palača (ne)pravde

HF

Alija je dijelio Bosnu prije rata

HF

Bošnjački unitarizam postao najozbiljnija prijetnja po političku opstojnost Hrvata

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više