Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Podržali Istanbulsku, podržavaju i “seljenja”!

Popis HDZ-ovaca koji podržavaju »Globalni sažeti dogovor za sigurna seljenja narodâ«

 
 
Do sada smo u HDZ-u vidjeli kako imamo eksperte kada su u pitanju etička ili moralna pitanja. Odjednom su gotovo svi saborski zastupnici postali stručnjaci, eksperti i zagovornici protuživotne Istanbulske konvencije, a sada ćemo uskoro saznati kako je isti slučaj i kod tzv. Marakeškoga sporazuma (Globalni sažeti dogovor za sigurna seljenja narodâ), druge strane Istanbulske konvencije. Zasigurno da će ponovno u prvi plan iskočiti naši vrli HDZ-ovi znanstvenici, filozofi, bihevioristi, kognitivisti, etičari, moralisti, teodecijisti i teleolozi, poput Gordana Jandrokovića, Josipa Đakića, Dubravke Šuice, Nade Murganić ili Andreja Plenkovića, koji će nastaviti s uvjeravanjima kako je Marakeška kompakt deklaracija ono što nam je već odavno trebalo samo što to mi jadni do sada nismo prepoznali i znali.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/11/ekipa.jpg
Vjerodostojno!
 
I zato je za hrvatsku javnost jako važno da je u središnjici HDZ-a održana zajednička sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a, na kojoj su sudjelovali i HDZ-ovi ministri i, navodno, svi su "podržali" Kompakt deklaraciju o migrantima iz Marrakecha, pa je zato jako važno da hrvatsku javnost podsjetimo koji su to genijalci koji su preko noći razumjeli i shvatili što znači taj »Globalni sažeti dogovor za sigurna seljenja narodâ« za hrvatsku budućnost.
 
Članovi Predsjedništva HDZ-a, koji se slažu sa svojim »Našim Voljenim Vođom« Andrejom Plenkovićem su, između ostaloga: Ivan Anušić, Branko Bačić, Josip Bilaver, Milijan Brkić, Davor Božinović,  Oleg Butković, Tomislav Čuljak, Pero Ćosić, Miljenko Filipović, Darko Horvat, Gordan Jandroković, Damir Jelić, Mario Kapulica, Anton Kliman, Miro Kovač, Josip Križanić, Damir Krstičević, Božidar Longin,  Ivana Maletić, Goran Marić, Andrija Mikulić, Zvonko Milas, Nada Murganić, Damir Sesvečan, Davor Ivo Stier, Vladimir Šeks, Tomislav Tolušić, Željko Turk, Žarko Tušek, Gabrijela Žalac i Zlatko Ževrnja…
 
Tu su i članovi nacionalnog vijeća HDZ-a: Dražen Barišić, Goran Čogelja, Nediljko Dujić, Josip Đakić, Željko Glavić, Veselko Jovanović, Božidar Kalmeta, Dražen Milinković, Darko Nekić, Ante Sanader, Darko Sobota, Anđelko Stričak, Jurica Šiljeg, Miro Totgergeli, Ivo Žinić, Ivana Župan… Svi će oni na kraju biti odgovorni. Ako ne pred hrvatskim narodom, onda pred dragim Bogom! Kad-tad, jer se izdaja nikada ne honorira!
 

Pavao Blažević

Povezane objave

Četnik Vučić i »odsječeni nosovi«

HF

Vjerovati Vladi ili ne?

hrvatski-fokus

Ivo Lolo Ribar je bio ozbiljna prijetnja Titi

HF

Tajne službe progone Zdravka Mamića!?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više