Hrvatski Fokus
Aktualno

Dođite 14. II. 2019. na stručni skup

Stvarajmo zajedno budućnost hrvatskoga gospodarstva!

 
 
Europska dugoročna vizija razvoja proizvodnje – Industrija 4.0 – počiva na brzom združivanju digitalnog svijeta s industrijskom proizvodnjom i to primjenom digitalizacije, robotizacije, viših stupnjeva automatizacije, 'lean' proizvodnje, umjetne inteligencije… Cilj je stvaranje pametne tvornice i digitalizacija poslovnih procesa kako bi se došlo do više kvalitete i fleksibilnije i povoljnije proizvodnje. Biti konkurentan za tržištu uskoro neće biti moguće bez promjene paradigme u poslovanju. Hrvatska ima pametne ljude i pojedinci u hrvatskoj industriji već su zagazili u Industriju 4.0, a čak i država polako hvata priključak.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2018/12/hr40-logo-20181211105055667.png
A gdje ste vi? Ne znate dovoljno, a zanima vas što se sve može?
Dođite 14. veljače 2019. godine u Kongresni centar 'Antunović' na naš novi stručni skup, Hrvatska 4.0 – Konferenciju o novim tehnologijama, robotizaciji i automatizaciji u industriji i zgradarstvu.
 

http://www.energetika-net.com

Povezani članci

Ignorirate moje dopise

HF

Sama na Božić

HF

PITANJA BEZ ODGOVORA ili ANTIBARBARUS

HF

Osnovani staljinistički eskadroni smrti

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...