Hrvatski Fokus
Aktualno

Dođite 14. II. 2019. na stručni skup

Stvarajmo zajedno budućnost hrvatskoga gospodarstva!

 
 
Europska dugoročna vizija razvoja proizvodnje – Industrija 4.0 – počiva na brzom združivanju digitalnog svijeta s industrijskom proizvodnjom i to primjenom digitalizacije, robotizacije, viših stupnjeva automatizacije, 'lean' proizvodnje, umjetne inteligencije… Cilj je stvaranje pametne tvornice i digitalizacija poslovnih procesa kako bi se došlo do više kvalitete i fleksibilnije i povoljnije proizvodnje. Biti konkurentan za tržištu uskoro neće biti moguće bez promjene paradigme u poslovanju. Hrvatska ima pametne ljude i pojedinci u hrvatskoj industriji već su zagazili u Industriju 4.0, a čak i država polako hvata priključak.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/12/hr40-logo-20181211105055667.png
A gdje ste vi? Ne znate dovoljno, a zanima vas što se sve može?
Dođite 14. veljače 2019. godine u Kongresni centar 'Antunović' na naš novi stručni skup, Hrvatska 4.0 – Konferenciju o novim tehnologijama, robotizaciji i automatizaciji u industriji i zgradarstvu.
 

http://www.energetika-net.com

Povezane objave

Oj drugovi, je l’ vam žao

HF

Odugovlačenje na Upravnom sudu

HF

Sabor i ucjenjivačka politička skupina

HF

Zakonit pozdrav ‘Za dom spremni’

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više