Hrvatski Fokus
Aktualno

Bal vampira u Zagrebu i Rijeci

Oni zastupaju program gušenja hrvatske nacije i katoličke vjere

 
 
Nizozemac Frans Timmermans – vodeći kandidat europskih socijalista za budućeg predsjednika Europske komisije -bio je u nedjelju 19. svibnja 2019. u Rijeci sa SDP-ovcima, a Angela Merkel i Manfred Weber dan prije bili su u Zagrebu. Oni zastupaju program gušenja hrvatske nacije i katoličke vjere. U Hrvatsku su došli snubiti naše punoglavce, i u SDP-u, i u HDZ-u, koji plješću svakomu. Ovo je kraj svijeta. Stoga su ovi izbori za Europski parlament izbori u kojima nas još jednom žele pobijediti.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/05/329d6400ff986226.jpg
Ne zaboravimo, bivši francuski predsjednik, mađarski Židov, Nicholas Sarkozy je rekao: Miješat ćete se milom ili silom! Sada shvaćamo zašto je zapaljena crkva Notre-Dame, zašto je bila paljevina Reichstaga, zašto je New York zapaljen 11. rujna 2001. Sve je to bila najava progona kršćana. Zato nam je jedino ostalo: krunice u ruke i permanentna molitva.
 
Katedrala Notre-Dame zapaljena je na prvi dan Velikog tjedna, na 107. obljetnicu potonuća Titanica s nizom okultnih znakova i teroristički je čin tajnih službi. Elita je bila na turističkom riječnom brodu na Seinei i među njima koji su pili šampanjac; u znak svoje pobjede, bila je vidljiva Michele Obama. Čisti sotonizam. I zato na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. u Rusiji Hrvatska nije smjela pobijediti jer je bijela, jednonacionalna i katolička reprezentacija. Posebice da pobijedi panafričku tzv. reprezentaciju Francuske. I zato i u Zagrebu (Merkel i Weber), i u Rijeci (Timmermans) bio pravi – bal vampira!
 

Pavao Blažević

Povezane objave

Šumski ubojice iz Brezovice

HF

Tko i što je danas Josip Leko?

HF

Ranko Ajdinović izlaže na ART ZAGREBU

HF

Andrej Plenković je izgubio kompas

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više