Hrvatski Fokus
Aktualno

Bal vampira u Zagrebu i Rijeci

Oni zastupaju program gušenja hrvatske nacije i katoličke vjere

 
 
Nizozemac Frans Timmermans – vodeći kandidat europskih socijalista za budućeg predsjednika Europske komisije -bio je u nedjelju 19. svibnja 2019. u Rijeci sa SDP-ovcima, a Angela Merkel i Manfred Weber dan prije bili su u Zagrebu. Oni zastupaju program gušenja hrvatske nacije i katoličke vjere. U Hrvatsku su došli snubiti naše punoglavce, i u SDP-u, i u HDZ-u, koji plješću svakomu. Ovo je kraj svijeta. Stoga su ovi izbori za Europski parlament izbori u kojima nas još jednom žele pobijediti.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/05/329d6400ff986226.jpg
Ne zaboravimo, bivši francuski predsjednik, mađarski Židov, Nicholas Sarkozy je rekao: Miješat ćete se milom ili silom! Sada shvaćamo zašto je zapaljena crkva Notre-Dame, zašto je bila paljevina Reichstaga, zašto je New York zapaljen 11. rujna 2001. Sve je to bila najava progona kršćana. Zato nam je jedino ostalo: krunice u ruke i permanentna molitva.
 
Katedrala Notre-Dame zapaljena je na prvi dan Velikog tjedna, na 107. obljetnicu potonuća Titanica s nizom okultnih znakova i teroristički je čin tajnih službi. Elita je bila na turističkom riječnom brodu na Seinei i među njima koji su pili šampanjac; u znak svoje pobjede, bila je vidljiva Michele Obama. Čisti sotonizam. I zato na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. u Rusiji Hrvatska nije smjela pobijediti jer je bijela, jednonacionalna i katolička reprezentacija. Posebice da pobijedi panafričku tzv. reprezentaciju Francuske. I zato i u Zagrebu (Merkel i Weber), i u Rijeci (Timmermans) bio pravi – bal vampira!
 

Pavao Blažević

Povezane objave

Montaža atrakcije NU2

HF

Muslim-bošnjačka gebelsovska promidžba

HF

Od 44 suca Vrhovnog suda 41 došao iz KP

HF

Opasan i naručen fizički napad

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više