Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Pupi ostaje u “ustaškoj” koaliciji

Taman posla da se sad ispriča, kad mu strategija proizvodnje kaosa i dizanja tenzija dobro idu

 
 
Znamo ono što smo mogli znati i jučer. Pupi ostaje u vladajućoj koaliciji i nastavlja davati potporu „ustaškoj vladi“. Ako je vjerovati onomu što je govorio prije tri dana, to znači da se i on nastavlja angažirati na projektu oživotvorenja „nove NDH“. Vjerovali ili ne, to je samo za nas koji se ne razumijemo u političku pragmatiku SDSS-a neshvatljivo. Pupi jako dobro zna što radi, za razliku od svojih koalicijskih partnera kojima nikako ne dolazi iz stražnjice u glavu ili se jednostavno prave nevješti na štetu i sramotu svih nas.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2019/08/Milorad-Pupovac.jpg
Milorad Pupovac – najvažniji Plenkovićev koalicijski partner
 
Slatka je državna sisa i to se ne ostavlja tek tako. Treba namaknuti 3-4 milijuna „ustaških“ kuna svojim 'Novostima' kako bi tamošnji huškači mogli i dalje poput bijesnih pasa lajati na Hrvatsku i pljuvati nam u lice, treba nastaviti reketariti Vladu i tko zna koliko još milijuna iskamčiti na ime „ugroženosti“ (jer, u Hrvatskoj samo Srbi nemaju vodu, asfalt, struju – a Hrvati svi do jednoga imaju), a onda dobar dio te love skrcati na račun SDSS- i SNV-a, lagodno i ugodno živjeti, pa opet malo skočiti do majčice Srbije i družiti se s Vučićem, Dačićem i ostalima – red propagande, red mudrovanja i šutnje i tako u krug. A lova curi li curi iz „ustaškog“ državnog proračuna. Pupi se vjerojatno pred Plenkovićem posuo pepelom po tintari, jer mu je ovaj dao do znanja da njegove najnovije gadosti ne će proći, ali ispričao se javnosti nije i to od njega ne treba ni očekivati. Taman posla da se sad ispriča, kad mu strategija proizvodnje kaosa i dizanja tenzija u Hrvatskoj tako dobro ide već četvrt stoljeća (i dulje), pa nije valjda lud!?
 
Prođite Hrvatsku uzduž i poprijeko i nigdje ne ćete vidjeti ni traga od onoga što zapjenjeno dokazuju Milorad i škvadra iz SDSS-a. No, Hrvatska nema državnika koji će im pokazati gdje im je mjesto. Nakon svega – jer u pitanju su ne samo otrovne laži i huškanje, nego i flagrantno kršenje Ustava ove zemlje!) – s Pupijem i suradnicima bi imao posla jedino DORH. Mi smo zemlja čuda u kojoj teatar apsurda postaje svakodnevica. Nažalost. Do kada tako, Plenkoviću, predsjednice Grabar-Kitarović, saborski zastupnici? Gospodo iz DORH-a, što Vi radite? Zar se tako brane nacionalni interesi i čuva dostojanstvo nacije i dignitet države, na što ste se obvezali držeći ruku na Ustavu Republike Hrvatske?
 

Zlatko Pinter

Povezani članci

Drago neuspješno brani Đorđa

HF

Uvrjedljive zakonske ženske kvote

HF

Naš S.O.S.-ed – Dosta je bilo ucjena i pokušaja otimanja hrvatskoga mora

HF

Hasanbegovića reketare Tullockovim paradoksom

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...