Hrvatski Fokus

Muslimanima su kršćani najveći – "neprijatelji"

 
 
Svaka šutnja, bilo svjetske zajednice kao protektora u Bosni i Hercegovini, bilo Hrvata, Srba ili Drugi bosanskohercegovačkih  nemuslimana na bošnjački usplamsali nacionalizam i vjerski fundamentalizam, snaga je bošnjačkih radikalista koji svakim danom Bosnu i Hercegovinu čine manjom europskom, manjom kršćanskom i sve većom islamskom. Šutjeti na tu, u suvremenom svijetu najopasniju prijetnju ne samo eurokršćanskoj Bosni i Hercegovini, već i demokratskom slobodnom svijetu u cjelini, nije samo znak poraza europski i demokratskih vrijednosti Zapadne civilizacije, već i neki vid suicida naroda, kulture, i vjere na koji se usmjerio militantni islamizam.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/08/maxresdefault.jpg
Enver ef. Alić
 
Tragedija Europe nije samo u nemoći u Merkeličinoj zabrani obrane od najezde tih vjerskih ratnika, već više u tome što one europske zemlje koje svojom politikom otvorenih vrata brane svaki oblik obrane svom narodu, ali i onim malobrojnijim zemljama članicama, sad već zbog takve politike propadajuće Europske Unije. Prvi vidljivi vojni uspjeh islamskih migrantskih invazionista je nestabilnost, nesigurnost i početak kraja Europske unije.
 
Svaki današnji oblik bošnjačke otimačine Bosne i Hercegovine  nemuslimanima, sutrašnja je akcija na nekom drugom europskom dijelu. A otimačina traje i traje, kraj joj je kad i zadnju stopu beha zemlje osvoje, pa čak i onu koja je natopljena krvlju katoličkih žrtava otomanskog genocidno konfesiocidnog carstva. Vrijeme tog turskog zločina genocida i konfesiocida suvremenim Bošnjacima je oružje u rukama, u procesu dovršetka onoga u čemu su Osmanlije zaustavljene. Uvijek i svugdje u kontinuitetu sve od turske kapitulacije ne prestaje muslimanska otimačina Bosne i Hercegovine kršćanima i Europljanima. Podjednako je otimaju, i katoličke svetinje u njoj, kao u Jajcu, Uskoplju, Bugojnu, Fojnici, Travniku i na svim dijelovima koje im je zacrtao ratni zločinac Alija Izetbegović u svom vjerskom manifestu Islamska deklaracija.
 
Jedan u dugom nizu imam Enver Alić, poput onih vjerskih muslimanskih vođa  što su bili na čelu muslimanske ABiH u vrijeme agresije na Hrvate i hrvatski teritorij, u svom obraćanju na skupu izlaska na Via Paša kaže: „Bosna i Hercegovina, naš toprak jedan i jedini, stoji na četiri stuba, a ti stubovi su: NAROD, ČISTA VJERA ISLAMSKA, KULTURA I TRADICIJA". Još jedna javna potvrda kontinuiteta muslimanske brutalne okupacije i islamizacije Bosne i Hercegovine. Najveća  je to opasnost za zemlju, za njen malobrojniji narod  kada na njih vjerski vođa, imam, šalje ratnike i prisvaja je svojom. Je li moguće u Dvadeset i prvom stoljeću na europskoj periferiji  ovakva vjerska muslimanska otvorena agresija na jedan europski dio. Očito da jest.
 
Europa se još davno, čak u vrijeme turske najezde na Staru damu i njene vrijednosti oglušila na početak gubljenja svojih prostora. To je pokazala i po drugi put u vrijeme muslimansko-mudžahedinske agresije na beha kršćane, napose žestoke i brutalne na Hrvate katolike u Bosni i Hercegovini. Europska šutnja, kako u prošlosti tako i danas, sugovornik je ovih osvajački govora muslimanskih imama u Bosni i Hercegovini. Reći da je Bosna i Hercegovina  toprak, teritorij, koji stoji na muslimanskom narodu, da je na tom teritoriju samo čista vjera islamska, kultura i tradicija, znači bošnjačko proglašenje Bosne i Hercegovine čistim muslimanskim entitetom. Pobjednički bošnjački uzvik koji ima velike sličnosti sa isilovskim uzvicima kada su ualzili u okupirane i spaljene kršćanske  gradove i sela na Bliskom istoku.
 
Tako brutalnu agresiju potpunog osvajanja Bosne i Hercegovine  nikada nisu mogli proglasiti ni turski genocidisti i konfesiocidisti, što imana Alića svrstava u daleko većeg, brutalnijeg i krvoločnijeg okupatora Bosne i Hercegovine  i od samih Osmanlija. Ono što ovaj imamov govor čini uistinu nacifašističkim i isilovskim, je nepriznavanje ni u kojem obliku kršćana, katolika i pravoslavaca u BiH. Podsjeća to na govore ajatolaha u islamskim zemljama, koji u svojim govorima o kršćanima ne govore samo za to što ih nema, što su ih pobili i protjerali, već i za to što je za njih grijeh spomenuti riječ kršćanin. I to je razlog zašto su islamske zemlje čiste muslimanske, kako se nikada i ni u kojoj prilici ne bi izgovorio toliki grijeh, kršćanin. Imam Alić za to i kaže, da je Bosna i Hercegovina  muslimanski toprak, teritorij, koji stoji na četiri, islamska stuba, narodu, vjeri, kulturi i tradiciji. Ovo je jedan od najbrutalnijih udaraca na Bosnu i Hercegovinu  i njenu multireligioznost i multinacionalnost. No jednako tako, ovo je i poziv beha kršćanima da se ujedine, budući da samo ujedinjeni mogu se obraniti od dosad najveće opasnosti koja im prijeti.
 
U četvrt stoljeća muslimanske i bošnjačke agresije na Bosnu i Hercegovinu rijetko su, barem javno, ispucavani tako ubojiti metci na kršćane. Bez obzira na činjenicu da su beha kršćani, napose katolici, ostavljeni na nemilost brutalnog isilizma, ipak na ovakvu nacifašističku izjavu jednog vjerskog vođe svijet bi morao, zbog svoje vjerodostojnosti žestoko reagirati. Ako ni zbog čega drugog a ono zbog stalno ponavljanih fraza ljudskih prava i vjerskih sloboda, zbog jednakosti i ravnopravnosti kao europskog temelja.
 
Ne reagira li slobodni demokratski svijet, u prvom redu europski budući da se taj zločin genocida i konfesiocida, imamov govor je u svim svojim dimenzijama genocidan i konfesiocidan, bit će to, ne samo kraj Bosne i Hercegovine, već i kraj tog i takvog europskog svijeta, europske kulture i civilizacije, te napose kraj kršćanske vjere na Starom kontinentu. Imamovo prisvajanje Bosne i Hercegovine, i islamiziranje na ta četiri stuba, opravdava Dodikov separatizam, i tvrdnju  da je ovakva kakvu prisvajaju i vide u budućnosti muslimani Bošnjaci, Bosna i Hercegovina zaista neodrživa. Da je neodrživa drugim riječima je to kazao i imam Alić. Jer Bosna i Hercegovina, treba to znati i bošnjački narod napose oni koji su mu na čelu, politički, još više vjerski lideri,  da Bosna i Hercegovina  stoljećima stoji, sve od prisilne turske islamizacije, na tri nacionalno vjerska različita stuba, na bošnjačko muslimanskom, hrvatsko katoličkom i srpsko pravoslavnom. Na svakim drugim stubovima, napose ne na jednonacionalnim i jednovjerskim, fundamentalističkim islamskim, Bosna i Hercegovina je neodrživa i zauvijek propali projekt.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Sarajevo oponaša Beograd

HF

Islamski terorizam na izborima

HF

Ravno i Vjetrenica u istočnoj Hercegovini

HF

Komšićki dvojac ljudskih patuljaka

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više