Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Nastavak tursko-muslimanskog udara na Europu

Još jedna potvrda muslimansko-bošnjačkog osvajačko okupatorskom rata za teritorij

 

Reis-ul-ulema IZ BiH Kavazović, koji se više bavi ratom negoli mirom i vjerom, što je karakteristika svih muslimanskih vjerski lidera u svijetu, na sastanku s  muslimanskim veleposlanicima, u kojem društvu nema mjesta za kršćanske veleposlanike, zahvalio se nazočnima riječima “Hvala vam na svemu što činite i doprinosite da Bosna i Hercegovina bude dio velikog islamskog svijeta”. Bošnjaci više i ne kriju cilj kojem vode beha zajednicu vjera, nacija, kultura i svjetova. Takva bošnjačka politika je ista onoj kada su Turci odvodili kršćansku djecu u Tursku na prisilno islamiziranje, a danas bi potomci Osmanlija, Bošnjaci, odveli ne samo kršćansku djecu nego i njihove roditelje u „veliki islamski svijet”.

Kao znak zahvale veleposlanici islamskih zemalja odgovaraju Kavazoviću „Bosna i Hercegovina je naša prijateljska zemlja. Ako možemo bilo što da uradimo za nju, mi smo tu, i želimo da unaprjeđujemo našu bratsku ljubav“. Pomoć koju su obećali veleposlanici islamskih zemalja Bošnjacima ohrabrila je njihova drugog, zapravo prvog člana, gotovo etnički čistog bošnjačko-muslimanskog beha Predsjedništva, krvavim ljiljanom okićenog Komšića te zaprijeti Zapadu, Amerikancima, njihovom veleposlaniku u zbirnom beha entitetu i Visokom predstavniku Christianu Schmidtu.

Na tragu Kavazovićevih prijetnji ratom kršćanima u beha zajednici, kradljivac hrvatskih mjesta u beha institucijama, Komšić drži predavanje o demokraciji Americi i Europi. Predlaže im da oni biraju vlast u BiH, jer Bošnjaci mogu birati hrvatske predstavnike, pa mogu to činiti Amerika i Europa. Za pripadnika muslimanske armije, suborca mudžahedina i vehabija, hamasovaca i hezbollovaca, američko-europska demokracija koja ima obvezu ispravljanja demokratskih izbora koji se održavaju na bošnjački način, je “šovinističko-fašističko rješenje”, a ne zaustavljanje BiH na putu ulaska u „dio velikog islamskog svijeta”, kamo je užurbano vode nekažnjeni muslimanski ratni zločinci, reis Kavazović, politički lopov Komšić, kupci doktorsko akademskih titula Izetbegović, zajedno sa okupljenim muslimanskim veleposlanicima u beha zajednici.

Kako bi se olakšao posao toj skupini treba poručiti bošnjačkim političkim, vjerskim i ratnim liderima, da mogu odvesti samo onoliko Bosne i Hercegovine u “veliki islamski svijet” koliko je bila islamska prije turske okupacije i prisilne islamizacije, ili onoliko koliko su je donijeli u američku vojnu bazu Dayton gdje je utemeljena nova BiH, Zbirni entitet suverenih i konstitutivnih beha naroda, Hrvata,

Muslimana i Srba. A granice tih nacionalnih entiteta unutar bosanskohercegovačkog označile su u vjerskom beha sukobu tri etnički i vjerski čiste vojne formacije, muslimanska Armija BiH, Hrvatsko Vijeće Obrane i Vojska Republike srpske. Te teritorijalne granice zaraćenih nacionalni, i vjerski strana što ih označila

prisutnost velikog broja džihadista iz radikalni islamskih zemalja, iscrtane i ozidane rijekama krvi ne samo vojnika nego još više civila, djece, žena i stari ljudi, obveza su Međunarodne zajednice da po njima prizna nacionalne entitete povezane švicarskim primjerom konfederacije u bosansko i hercegovačku cjelinu.

Poglavito i zbog niza bezuspješnih ratni pokušaja rješavanja beha nepoznanice, ne sa dvije nego sa tri međusobno nepoznate i nepriznate jednadžbe. Stoga, zasigurno da nema svjetskog prostora kao što je bosansko i hercegovački sa tolikom prisilom izvana na njene narode da žive u neodrživoj, nefunkcionalnoj, nedemokratskoj, ne slobodnoj, zajednici.

Bosanskohercegovačka prisilna zajednica suvremena je slika pretrpane vreće s rogovima u kojoj se i na najmanji pokret bodu do istrjebljenja. Još sa dijelom “malog terorističkog muslimanskog otoka” kojeg se bojao i svjetski policajac Holbroocke kad je ga uvidio, ta europska periferija takvih prisilnih sastavnica, podsjeća na najcrnje povijesne ideologije, turski osmanizam njemački nacizam, ruski putinizam i palestinski hamasizam, turski erdoganizam i iranski isilizam.

U Bosni i Hercegovini stoga, ne kuhaju više bosanskohercegovački lonac samo njeni narodi, sada to čine daleko veći piromani ljudskih i nacionalno vjerskih života i sudbina iz islamskih zemalja, isti onih u kojima sagorijevaju djevojčice i žene “nemoralno”, zapravo obučene protiv volje autokratske vlasti vjerski islamskih vođa, koji ili žive ili čvrsto zagovaraju poligamiju. Vatri pod tim loncem koju su zapalile genocidne i kršćanocidne još uvijek nekažnjene, zločin ne zastarjeva, Osmanlije, ne daju da se ugasi ni muslimanske razne političke udruge majki gradova i pokrajina, boraca muslimanske zločinačke armije BiH, generala i tko zna čega svega što je izraslo kao političke organizacije u vrijeme beha sukoba i poslije.

Danas te udruge i udruženja potvrđuju fanatičnom potporom terorističkoj palestinskoj organizaciji Hamas, čiji zlikovci kao i pripadnici muslimanske armije BiH u vjerskom beha sukobu, odsijecaju glave izraelskoj djeci, ženama i starima, što je preslika muslimanskih zločina nad katolicima Srednje Bosne, Miletića, Ćifluka, Maljina, Viteza, Križanćeva Sela, Buhinih Kuća… Na stranu takvih zlikovaca stale su sve muslimanske udruge i udruženja majki koje potporom Hamasovim teroristima potpomažu i svoje nekažnjene ratne zločince. Ti i takvi muslimansko-bošnjački pripadnici i simpatizeri terorističke organizacije Hamas žale za njihovim stradanjima u opravdanoj i legitimnoj izraelskoj obrani, u kojoj se brani dobro od zla, sloboda od terorizma, žrtva od zločina, i sudjeluju u azerbajdžanskom muslimanskom zločinu genocida nad armenskim kršćanima, u kojem u veoma kratkom vremenu nestade više od 150 tisuća kršćana, po drugi put u islamskom genocidu. Danas muslimanski genocid nad Izraelcima u Izraelu, nad kršćanima Armencima u Gorskom Karabahu, a jučer, danas i sutra muslimanski zločin genocida i kršćanocida nad katolicima u fratarskoj Bosni i Hercegovini, kraljevini hrvatske kraljice Katarine. To je povijesna istina koja se ponavlja u kontinuitetu na različitim svjetskim prostorima u različitom povijesnom periodu, dođe islam nestade kršćana i kršćanstva.

Hamasovci s više žena

Nakon pružene “svesrdne pomoći i bratske ljubavi” koju su dali i obećali reisu Kavazoviću veleposlanici islamskih zemalja, poligamija više nije nepoznanica ni kod muslimana Bošnjaka. U Busovači već žive ti barbari, hamasovci s dvije žene, čak i s ukrajinskom kršćankom koju je ucijenio možda i za komad kruha, samo kako bi pokazao čija je beha zajednica i kakva joj je budućnost. A ta ropkinja morat će mu, po zapovijedi bivšeg reisa Cerića, roditi najmanje petero djece, i zasigurno svih njih petero za muslimansku BiH, kako je to naredio Cerić, svih petero kao buduće Hamasovce, Hezbollasovce, isilovce i džihadiste. To i nije problem u čistim islamskim zemljama, no problem je u viševjerskoj Bosni i Hercegovini koja pod muslimansko-bošnjačkom vlašću dobiva sve obrise i sadržaje čiste islamske zemlje, što je prisilni put u nestanak kršćana i kršćanstva na toj europskoj margini. I zbog te, ili i samo zbog te crne beha budućnosti, koju sa reisom Kavazovićem kreiraju veleposlanici islamskih zemalja u njoj, obveza je i dužnost svjetske zajednice, onog euro-američkog, slobodno demokratskog dijela koji je slijedeća žrtva islamskog radikalizma, da zbirni beha entitet podijeli mirnim putem na tri nacionalna i vjerska entiteta, županije, republike, države. Tim više što u svijetu već postoji teritorijalno i sa brojem stanovnika manji nezavisnih entiteta, vrlo funkcionalni, stabilni i primjerno prosperitetni, i ni po čemu opasni niti susjedstvu niti svijetu u cjelini.

Narodi ti mali, mikro, entiteta, prostorno manji od budući bosansko i hercegovačkih nikada i ne spominju da su getoizirani, kategorija kojom pred svijetom muslimani Bošnjaci brane svoj islamistički unitarizam i centralizam. Svoj osvajački pohod, nastavak tursko-muslimanskog udara na Europu. Po muslimansko-bošnjačkoj definiciji getoizacije, koja je zapravo obrambeno oružje islamizacije, onda su svi narodi u svojim državama, republikama, zemljama u getu.

Muslimanima/Bošnjacima navodno smeta getoizacija u beha zajednici, ali im ne smeta samogetoizacija u europskim zemljama i gradovima u kojima čak ne važe zakoni zemlje domaćina. Ili, kako to da im ne bi smetao geto u cijeloj Bosni i Hercegovini, jer i takva ostaje u okruženju u kojem je, i koja bi kao veliki muslimanski geto u budućnosti postala i “veliki teroristički muslimanski otok”. Još jedna potvrda muslimansko-bošnjačkog osvajačko okupatorskom rata za teritorij.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Pokolj Hrvata u Grabovici

HF

Bosna i Hercegovina je podijeljenija negoli sama Europa

HF

BiH od 1878. do danas

HF

Bošnjački rušitelji katoličkih spomenika

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više