Hrvatski Fokus
Hrvatska

Hrvatska je talac “antifašista”

"Antifašisti" su najveće štetočine i agresori na hrvatsku slobodu, nezavisnost i suverenost

 
 
Hrvatski narod svakim danom postaje sve veća žrtva (anti)fašističke  partije totalitarizma i diktature, koja u sjeni vlada Hrvatskom nedajući joj da, pored tolikih ljudskih žrtava, izađe iz komunističkog ideološkog zločinačkog jednoumlja. Režim koji je sa svojim ideolozima pokrio uzduž i poprijeko Hrvatsku, iza kojeg stoji Križni put hrvatskog naroda, i stotine jama hrvatskih žrtava, napravio je od Hrvatske jedan suvremeni Goli otok, za sve svoje neistomišljenike.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/08/o_535301_1024.jpg
(Anti)fašizam na komunističko proleterski način danas je daleko veća opasnost za hrvatski boljitak i njenu budućnost negoli i fašizam i nacizam i komunizam zajedno. Antifašist danas je najunosnije zanimanje, i gotovo na svakog Hrvata dolazi jedan takav ideolog. Čak ih se uvozi iz cijeloga svijeta. Najbolje plaćena struka. Danas je antifašizam u Hrvatskoj najjača gospodarska grana. U okupiranim prostorima diljem Hrvatske, i na jaslama hrvatskih poreznih obveznika antifašisti su najveće štetočine, i najgrublji agresori na slobodu, neovisnost i suverenost Hrvatske i njenog naroda. Najjače ubojice ljudskih prava, jednakosti i ravnopravnosti, demokracije i hrvatskog  puta u Europu.
 
I što je sve manje pojava, bilo kojih dimenzija, fašista i nacista, u Hrvatskoj je sve više antifašista. Toliki broj antifašista i toliko njihovih zločinačkih centara, njihova je politika sve višeg i crnjeg prikazivanja i prokazivanja Hrvatske u svijetu. A što više uspiju svojom ideologijom diktature proletarijata ocrniti Hrvatsku, tim veće šanse da proletersko komunistički dođu na vlast.
 
Gledajući snagu i organiziranost antifašista u Hrvatskoj reklo bi se da je to globalni proces udara na legalno izabranu vlast, i pokušaj da se Hrvatska pokaže pred svijetom kao fašistička. I njen narod u cjelini. To je zločin  antifašista, jer desetljećima fašistički pljuju, ocrnjuju, sotoniziraju cijeli narod, čak i generacije koje se danas rađaju. Toliko antifašista nema ni u zemlji kolijevci fašizma u Italiji, koliko ih danas ima u Hrvatskoj. Gotovo da i ne čudi, iz razloga da su ti protivnici, ne samo Hrvatske već u prvom redu hrvatskog naroda, uz jasle hrvatskih poreznih obveznika, visoko plaćeni radnici različitih Soroša i antihrvatskih asocijacija. Hrvatski se narod, stoga, našao u daleko većoj diktaturi, opasnosti za biološki opstanak nego li u vrijeme komunističkih zločina.
 
Antifašisti u Hrvatskoj su ranjene komunističke zvijeri koje grizu i ubijaju svugdje i na svakom mjestu. Oni su glavna, i jedina barijera, na putu izlaska Hrvatske iz komunizma i tranzicije. Oni su, zapravo najveća sramota hrvatske demokracije i slobode. Za njih se bez ikakvih argumenata protiv, može reći da su ubojice hrvatske samostalnosti i hrvatske slobode. Njihova antihrvatska djelatnost pobija, i ne priznaje ljepotu slobode koju su hrvatski branitelji darovali svom narodu i svojoj Domovini. Antifašista nema u bivšoj fašističkoj Italiji, ni antinacista u bivšoj nacističkoj Njemačkoj koliko ih danas ima u Hrvatskoj. Nastoje Hrvatsku prikazati nacifašističkom zemljom, a hrvatski narod nacifašistima. Hrvatske generacije rođene poslije poraza nacifašizma, koje su te ideologije više i jače osudile, i još uvijek osuđuju,  od svih komunističko antifašističkih partija, lome se pod teretom antifašista, i njihove patološke mržnje prema Hrvatima i hrvatskoj državi koju ruše i od koje dobro žive sedam i pol desetljeća. Njima je važno, a to im je i cilj kojeg drže sve od pada tih ideologija, okriviti cijeli hrvatski narod. Napose se radikalno, isilovski, ponašaju otkako je Hrvatska izborila, porazom njihove komunističke partije, samostalnost a istu priznao cijeli svijet, samo ne komunistički antifašisti.
 
Hrvatska je talac antifašista. I bit će, jer ni u jednoj zemlji ne izvlače tolike milijune godišnje za posao protiv Hrvatske, i njene demokracije. Antifašisti su zapravo antihrvati. Hrvatska je danas jedina država u svijetu koja skupo plaća one, antifašiste, antihrvate, koji joj ruše europske, demokratske, te iznad svega nacionalne temelje. I umjesto da se zabrani antihrvatska djelatnost te partije, da se dokine i zabrani joj se djelovanje, zavrne pritok bujice novca od gladni hrvatskih poreznika, ona je sve agresivnija, nedodirljivija u svom političkom djelovanju.
 
Šutnja vladajućih, oporba je ionako dio njih i na njihovoj strani, zapravo to je ista politička opcija, na rušenje hrvatske demokracije, i bezobrazno sramoćenje hrvatskog naroda od fundamentalističkih (anti)fašista, nameće pitanje, je li Hrvatska uistinu slobodna, demokratska i suverena zemlja. Iz tog pitanja je mišljenje kako  je Hrvatska u čeličnim raljama komunističkih (anti)fašista, iz kojih će se teško, a možda i nikada izvući. Međutim, jedini način da se hrvatski narod izvuče iz te antifašističke diktature, i da prestane financirati svoje ubojice, je raspisivanje referenduma s pitanjem, jeste li za financiranje komunističke ostavštine koja se krije u partiji antifašista, i jeste li za njenu zabranu?
 
Naime, sve dok postoji tako financijski, na način pljačkanja hrvatskog naroda, i organizacijski, uz pomoć esdepa bivše komunističke partije, jaka antifašistička partija, u svijetu će vladati percepcija da je Hrvatska fašistička država. Kao članica EU-a i NATO-a, kao demokratska, suverena i slobodna zemlja, Hrvatska je dužna zabraniti financiranje (anti)fašističke partije, i njeno političko djelovanje, jer u svom radu pokazuje se i fašističkom, i nacističkom, i komunističkom. Te iznad svega antihrvatskom. A te tri povijesno najbrutalnije ideologije u Europi su davno pobijeđene, pa je vrijeme i da Hrvatska po tim uspjesima bude dio Europe. Antifašisti se ne mogu, i niti hoće pomiriti sa porazom fašizma i završetka Drugog svjetskog rata, te sve čine da se fašizam vrati, a Drugi svjetski rat nastavi, kako su govorili njihovi članovi koje nikada nisu osudili kao fašiste,  za pad Vukovara, ovo je nastavak Drugog svjetskog rata.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Film Jasenovac – istina

HF

Susjedima Hrvata

HF

Baldasar potpiruje ideološke sukobe

HF

Prošla je i ne ponovila se

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više