Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Bošnjački nacifašisti s hrvatskim putovnicama

Tokić i Komšić, "Hrvati" muslimansko-bošnjačke radikalno islamističke politike unitarizacije i centralizacije

 
 
Kao možda nigdje u svijetu se ne potvrđuju tako istinito, kao da su sve za nju pisane i predviđene, narodne izreke kao u na smrt bolesnoj Bosni i Hercegovini. Čini se kako sve ono što ne ide nigdje u svijetu ide u toj, već na neki način stoljećima, statičnoj zemlji. I dok u svakoj zemlji svijeta se ide i malim koracima naprijed u budućnost, u Bosni i Hercegovini se ide velikim koracima u prošlost. Tu u tom zločinu osmanskog genocida i konfesiocida svim snagama, politike, nostalgije i emocija prema „mati Turskoj" gura je bošnjačko političko, vjersko, akademsko, i vojno čelništvo.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/10/sejfudin-tokic-300x200.jpg
Sejfudin Tokić
 
Vodi se jedna neviđena muslimansko-bošnjačka agresija militantnog islama  na Bosnu i Hercegovinu, načinima i sredstvima kakvima su je osvojili i u petstogodišnjem danku u krvi do gola osiromašili, oni kojima današnji muslimani Bošnjaci pjevaju „Turska je naša mati tako je bilo i tako će ostati". Pjevati tako  krvoločnom  osvajaču iza kojeg su ostale tragične posljedice, između kojih je i građansko-vjerski sukob za teritorij vođen devedesetih godina dvadesetog stoljeća, psihološki je rat protiv istih onih, nemuslimana, koje su Osmanlije držale u ropstvu u polutisućljetnoj okupaciji. Više tu pjesmu majci  Turskoj ne pjevaju samo bosnjački pojedinci, ona je nacionalna himna bošnjačkog naroda. Najglasniji u pjevanju te muslimansko-bošnjačke himne su poturice, janjičari, i nostalgičari koji žale za tim vremenom nastojeći svim snagama da ga vrate. Velik je broj tih bošnjačkih šovinista, džihadista, isilovaca i dokazanih zločinaca u agresiji na hrvatski narod. Ne prestaju ni danas u toj agresiji, te više agresiraju na Hrvate negoli se brane od Srba.
 
Perfidni i brutalni prema Hrvatima su zbog toga što im je hrvatski narod pružao pomoć u vremenu kada se  u Bosni i Hercegovini  srpskom agresijom odlučivalo o njihovu biti ili ne biti, nestati ili opstati. I upravo ta velikodušna hrvatska pomoć odlučila im je biti i opstati u Bosni i Hercegovini. Za tu, gotovo bratsku pomoć, koja govori o hrvatskoj iskrenosti namjera, Bošnjaci danas zahvaljuju nemilosrdnom agresijom, sa ciljem potpunog progona sa beha područja i nepriznavanja Hrvata u njihovom nacionalnom i vjerskom identitetu. U tim zločinima genocida i etničkog čišćenja odigrava se prava utrka među bošnjačkim nacionalistima, džihadistima i djeci majke Turske. Među njima, kao poturica gora od Turčina, ističu se bošnjački nacifašisti koji nose hrvatske putovnice. Okretljivi kao suncokret, što se vidjelo i na Izetbegoviću starijem, koji je jedno mislio, drugo govorio, jedno potpisivao i već na izlazu nepriznavao, za hrvatsku putovnicu izjašnjavali su se većim Hrvatom i od svakog Hrvata, da su hrvatski domoljubi veći od svakog hrvatskog branitelja.
 
Čak i ono što se nije od njih tražilo priznavali su i hrvatovali. Podsjećalo je to na ono vrijeme iz Drugog svjetskog rata, kada su muslimani, kao samoizjašnjeni veliki Hrvati počinili strašne zločine nad Srbima i Židovima i sve ih kasnije pripisali tadašnjoj Hrvatskoj vojsci NDH, i danas pripisuju kad se istina otvara Hrvatskoj i njenom narodu. Ti zločini muslimana, Hrvatskoj i hrvatskom narodu danas su teški teret, i čak ih tovare oni Bošnjaci čiji roditelji su zločine činili, i oni koji danas nose hrvatske putovnice, kojima slobodno i bezbrižno putuju po Europi, i svijetu.
 
Iako je teško izdvojiti jednog pojedinca, zbog toga što će se drugi uvrijediti, iz te ogromne skupine militantnih islamista koji agresiraju na hrvatski narod u cjelini i hrvatsku Državu, visoko mjesto zauzima  Hrvat, Musliman, pa Bošnjak, predsjednik „Bošnjačkog pokreta za ravnopravnost naroda“, izuzetno velika Hrvatina kada je tražio hrvatsku putovnicu – Sejfudin Tokić. O podlosti tog džihadiste najbolje govori i naziv njegove vjersko-muslimanske partije, u kojoj koristi riječ „ravnopravnost“ naroda. I da nemuslimani ovih europskih prostora ne poznaju muslimansku podlost, muslimansku suncokretovu okretljivost, mogao bi, poput naivni i interesnih zapadnih Juda, povjerovati u dobronamjernost pokreta, dokazanog i svakim danom potvrđivanog islamskog radikala. U partiji koju vodi Sejfudin ne priznaje ravnopravnost Srba i Hrvata, budući da za njega oni i ne postoje. Po njegovoj, muslimansko-džihadističkoj definiciji beha naroda, u Bosni i Hercegovini postoje samo Muslimani Bošnjaci, pravoslavci Bošnjaci i katolici Bošnjaci. Nema ni Hrvata, ni Srba, ni Židova, ni Ostalih, sve je to Sejfudin i njegova partija za ravnopravnost strpala u „bosanski lonac“ da nestane u kuhanju s muslimanima ili da se utope u njegovu izmišljenu bošnjačku naciju. Nije samo on taj koji vrši prisilnu islamizaciju beha nemuslimana, tu je i muslimansko-bošnjački zet Komšić, koji pod parolom građanstva radi isto što i Tokić, dekroatizira i desrbijanizira Hrvate i Srbe.
 
Time muslimansko-bošnjački radikalisti, neki čak i s hrvatskom putovnicom, politikom „ravnopravnosti“ i „građanizacijom“ najviše zagovaraju unitarizaciju, islamizaciju, neravnopravnost i mržnju među beha narodima. Bošnjački se narod više i ne poziva u tajnosti na rat protiv svih onih koji nisu Bošnjaci. Nema se vremena za čekati, i cilj se više ne smije skrivati. K njemu, muslimanska Bosna i Hercegovina, trebaju krenuti svi, napose Bošnjaci, mudžahedini, vehabije i povratnici iz sirijskog rata, isilovci. Cilj opravdava sva sredstva, pa i ona isilovska koja je svijet gledao u muslimanskim zločinima genocida nad kršćanima Bliskog Istoka.
 
Za početak, planira „Hrvat“ Sejfudin, u potpunosti dokinuti svaki trag Hrvatske Republike Herceg Bosne, drugim riječima treba hrvatski narod protjerati s federacijskih prostora, kako bi se proširio teren za kasniju odlučujuću bitku progona Srba. Planirani genocid nad hrvatskim narodom, Sejfudin i svi drugi „Hrvati“ poput njega pokušavaju se sakriti s hrvatskom putovnicom, nastojeći pokazati svijetu da Hrvat ne ide protiv Hrvata. Mirnodopski genocid kojeg je najbolje razradio njihov drugi član Predsjedništva Komšić. Komšić  kao ratnik ABiH okićen zlatnim ljiljanom u rat protiv hrvatskog naroda ide sasvim otvoreno.
 
I Tokić i Komšić, „Hrvati“ muslimansko-bošnjačke radikalno islamističke politike, unitarizacije i centralizacije BiH kroz Sjefudinovu „ravnopravnost“ i Komšićevu „građanizarnost“, više i ne vjeruju u multietničku opciju BiH. Oni vjeruju, i stoga se za taj cilj i bore, da će Bosna i Hercegovina, danas ili sutra, biti samo i jedino nacionalna država Bošnjaka. Za Bošnjake, kao i za sve muslimane svijeta sasvim je nepoznata vrijednost suverenosti i konstitutivnosti naroda u multietničkim zajednicama. I ako se ta definicija ne poštuje ni u jednoj islamskoj zemlji, i Sejfudinova i Komšićeva BiH ne može, i ne smije biti izvan tih muslimansko-islamskih državnih okvira i vrijednosti.
 
Nacifašistička muslimansko-bošnjačka politika na putu do čiste vjerske šerijatske Bosne i Hercegovine kaže da „ne mora nigdje u Ustavu stajati da je to bošnjačka nacionalna država, ali neka se primijeni univerzalno pravo 'jedan čovjek jedan glas' i BiH će biti nacionalna država Bošnjaka“. Da je tako pokazao je muslimanski izbor Komšića u Predsjedništvo BiH, na tom principu uređenja muslimanskih radikalnih zemalja. Tokić, Komšić, Džaferović, Izetbegović, Cerić i cijelo to vodstvo militantnog islama BiH osvajaju zemlju i porobljavaju nemuslimane brojem svog naroda, kojeg stalno povećavaju kao prijetnju, i kažu „naši ljudi su svjesni da u identitetu svog bošnjačkog naroda mogu naći sigurnost i za narod i za državu BiH. Što je brojniji, jači i moćniji bošnjački narod, bit će jača i stabilnija BiH“.
 
Drugim riječima u takvoj BiH u kojoj vlada uistinu militantni islam, koju iz dana u dan sve više osvajaju migranti, isilovci, džihadisti, vehabije i silni ti komšići, tokići, izetbegovići, cerići, džaferovići… i teritorijalno  pravo hrvatskog naroda ograničavaju ratom i kažu „Ako Hrvati dobiju entitet izbit će rat! A za teritorijalno pravo srpskog naroda vele „prije će se Sandžak pripojiti Bosni nego RS Srbiji“! Više se muslimansko-bošnjačko vodstvo i ne sprema u tajnosti za nastavak, ili početak novog rata, već to i javno govore, spremajući nemuslimanima neku novu ahdnamu.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Rama

HF

Željko Komšić – muslimansko-bošnjački Bin Laden

hrvatski-fokus

Velika muslimanija Timothyja Lessa

HF

Prihvatilište za buduće džihadiste

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više