Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Osmanski virus održao se više od pola milenija

Od virusa Korona u Bosni i Hercegovini ima još zlokobnijih i opasnijih virusa

 
 
U suvremenom svijetu postoje povijesno zabilježena dva smrtonosna koronovirusa  koja su rušila i ruše čovječanstvo, onaj vjerski islamsko-politički i onaj drugi – epidemiološki. Teško je ocijeniti koji je pogubniji. Sigurno je samo to da su i jedan i drugi smrtonosni virusi, koji su ostavljali i ostavljaju iza sebe strašne posljedice po čovječanstvo. Oba su ova virusa napadali narode, okupirali ih i vraćali unatrag. Stoga je u ljudskoj povijesti i zabilježeno da je bilo novi početak, jer nikada poslije bilo koje epidemije, one vjersko-radikalno islamske ili epidemiološko virusne, nije bilo isto kao prije nje.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/03/Armenian-refugee-camp-Caucasus-1920.jpg
Dok je epidemiološki korona virus često globalni i zahvaća, pa gotovo cijeli svijet, onaj politički koji je jednako opasan na lokalnoj razini, uvijek pogađa jedan narod. On je proizvod struktura vlasti u zemlji iz koje dolazi i vrlo je poguban za narod kojeg okupira, kojim kasnije vlada, uništava i ruši ga. Za razliku od epidemiološkog za kojeg svijet, u početku i ne zna kako i otkuda je nastao, politički virus se razvija pred očima svjetske javnosti, koja svojim nesudjelovanjem u njegovu sprječavanju, zaustavljanju i "liječenju" dozvoljava da zahvati jedan narod, postaje suodgovorna za posljedice.
 
Često se dogodi da se politički, osvajačko-okupatorski koronavirus, koji zahvati neki narod kao bumerang vraća svjetskoj zajednici, kao kazna za šutnju na njegovu pojavu. U prošlosti je politički koronavirus zahvaćao mnoge narode i bio je prolazan. Iz tog vremena njegove žrtve su izlazile snažnije, odlučnije i jedinstvenije u borbi protiv te epidemije,i gotovo nikad više nije zahvaćao te iste narode. No, nažalost bilo je, a i ima i danas naroda, čak i u Europi za koju se mislilo da je politički koronavirus trajno izliječen, koji su više od pola tisućljeća od uvezene političke epidemije, osmanlijskog virusa, i danas njegova žrtva. Naime, davne 1463. godine od pojave osmanlijavirusa u svijetu, čime je postao i ostao globalni, napose u Bosni i Hercegovini, kojeg su donijeli Turci, za tu epidemiju nema lijeka na tim pogođenim prostorima. Iako je milijune ljudi progutao i milijune mentalno i vjerski izmijenio, osmanlijavirus i danas hara Bosnom i Hercegovinom, čak snažnije i tragičnije i od suvremenog virusa korona.
 
Koliko je uvezeni osmanlijavirus opasan i ubojit, razarajući i neuništiv pokazuje činjenica polutisućljetne izolacije Bosne i Hercegovine od ostatka svijeta. Više od pet stotina godina paralizira, uništava i truje Bosnu i Hercegovinu taj zloćudni i smrtonosni virus. Napose je ubojit prema kršćanima katolicima, koji su cijelo to vrijeme njegove pojave na tim europskim prostorima najveće žrtve. Kroz tu dugu prošlost koja se nadovezala i na sadašnjost i Bosnu i Hercegovinu uvodi i u budućnost, ispred osmanlijavirusa je, uz ubijene i smrtno stradale, one sa izmijenjenim mentalnim i vjerskim sklopom, izbjeglo, dakako prisilno, milijuni onih što ih taj zlokobni virus zatekao i zarobio u svoj ubojiti otrov. Ubojit kao najopasniji povijesni virus, osmanlijavirus je trajno zatrovao zemlju, nametnuvši joj karantenu koju svijet zaobilazi u velikom luku.
 
Tolika opasnost ne samo za autohtoni kršćanski katolički narod u Bosni i Hercegovini već i puno šire, napravila je slobodan teren za stalno širenje virusa, kojeg u zemlju i dalje unose Osmanlije, mudžahedini, vehabije, džihadisti, Iranci, Arapi i sve vrste radikalnih islamskih virusara koji je pokrivaju tim ubojitim otrovom. Svijet je već u samoj pojavi tog smrtonosnog otrova u Bosni pogođeni katolički narod ostavio nezaštićen i pola tisućljeća ga gledao kako u teškim mukama nestaje. Nikada se u punom svom kapacitetu nije pridružio pogođenom hrvatsko-katoličkom narodu da se obrani od te strašne pošasti političkog osmanlijakorona. U šutnji i ne suosjećanju s napadnutim susjedom europska elita, podjednako ona iz vremena dolaska osmanlijakorona i sve do danas koliko dugo hara i ubija neosmanlije i nemuslimane, pokazala se nezainteresiranom za te svoje periferne dijelove i subratski narod pogođen tim ubojitim islamskim virusom.
 
Europska nezainteresiranost za pogođeni katolički narod bila je dodatna snaga osmanlijavirusu da se širi sve do pod Beč, a onaj hrvatski beha narod koji je bio prvi na udaru prepolovi ubijanjem na različite načine, guljenjem kože, potkivanjem, nabijanjem na kolac, prisilnom islamizacijom, pravom na prvu braćnu noć, klečanjem katolika u blatu i snijegu kada pored njega aga prolazi na konju. Na tako dobro, pola tisućljeća pripreman teren, koji je stoljećima bio bez ikakve političke ili vojne dezinfekcije, u vjerskom beha ratu zaraženi  virusom kršćanofobije koji je zahvatio cijeli islamski svijet, poput koronovirusa navalili su Osmanlije, Iranci, Arapi, džihadisti, vehabije, mudžahedini i isilovci i uletjeli u Bosnu i Hercegovinu. Podmuklo i brutalno, uz pomoć potomaka Osmanlija, vrlo razarajuće su opustošili sve hrvatske prostore, ubijanjem, silovanjem, progonima i svim drugim načinima biološkog istrjebljenja hrvatskog i katoličkog naroda. Bio je to najrazorniji osmanlijavirus od vremena pada Otomanskoga carstva na europskoj periferiji. No, njegovo ubijanje traje i dalje.
 
Umjesto da se širitelji tog virusa, potomci Osmanlija, izoliraju i stave u karantenu, europski moćnici u najstrožiju izolaciju uguravaju hrvatski narod, ne dajući mu ni teritorij za hodanje, za življenje, čekajući vrijeme da ga osmanlijavirus ubije u cijelosti. Tako licemjernu Europu, za šačicu Judinih srebrnjaka prodanog i rasprodanog kršćanstva, počima da ubija koronovirus, kao podsjetnik za odgovornost i suodgovornost ubijanja katolika i katoličanstva osmanlijavirusom u Bosni i Hercegovini. Uzalud je njemačka kancelarka dala milijarde i milijarde europskih eura sultanu Erdoğanu da je brani od osmanlijavirusa. Umjesto obrane dobila je, nažalost, i Europa i Bosna i Hercegovina, milijune virusom kršćanofobije zaraženih islamskih ratnika obučenih u migrantske odore.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Povampireni bošnjački dvojac u Predsjedništvu

HF

Uvoz vehabija najviše će se osvetiti Bošnjakinjama i Bošnjacima

HF

Gospodarski oglasi objavljeni u sarajevskom tjedniku „Osvit“ 1942. godine

hrvatski-fokus

Šesti dani pobijenih hercegovačkih franjevaca

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više