Hrvatski Fokus
Hrvatska

Donald Trump je u pravu

Svjetska zdravstvena organizacija radi i protiv zdravlja i protiv ljudi

 
 
Donald Trump je objavio da SAD prestaje financirati Svjetsku zdravstvenu organizaciju (SZO). Organizacija koja, agresivno, po cijelom svijetu gura pobačaj i uvođenje rodne ideologije u obrazovne sustave imat će na godišnjoj razini 419 milijuna dolara manje nego dosad. Kako bi nadoknadila ovaj gubitak SZO poziva druge zemlje na povećanje članarina koje već uplaćuju.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/05/EB_0439-570x360.jpg
KVARTET PREOPASNIH – Bill Gates, Angela Merkel, Erna Solberg i Tedros Adhanom Ghebreyesus
 
Predsjednik SAD-a, Donald Trump, objavio da će SAD- prestati financirati Svjetsku zdravstvenu organizaciju nakon što je postalo jasno kako je njen glavni ravnatelj dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus odlučio prihvatiti i širiti lažnu propagandu komunističke Kine o koronavirusu. Ako Trump ne odsutane (iako je pod velikim pritiskom zbog svoje odluke) organizacija koja agresivno gura pobačaj i LGBTIQ indoktrinaciju po školskim učionicama godišnje imat će 419 milijuna dolara manje nego dosad. Ipak, to je samo 15 posto proračuna Svjetske zdravstvene organizacije! A i Hrvatska će ove godine poslati 2 milijuna 619 tisuća kuna. Međutim WHO sad želi još više!
 
Kako bi bili glas nerođenih, štitili našu djecu i mlade te zagovarali naše vrijednosti potrebna nam je vaša pomoć. Ovom peticijom tražimo prekid financiranja Svjetske zdravstvene organizacije. Političari i mediji se trude spasiti Svjetsku zdravstvenu organizaciju diskreditirajući ovu Trumpovu odluku. Tvrde da ne bi smjeli zaustaviti financiranje Svjetske zdravstvene organizacije za vrijeme koronakrize čak iako promiče propagandu komunističke Kine koja je gotovo sigurno učinila ovu pandemiju još gorom. Čak i tijekom vrhunca pandemije koronavirusa, Svjetska zdravstvena organizacija nastavlja koristiti sredstva poreznih obveznika kako bi:
• Gurala pobačaj kao ‘ljudsko pravo’
• Lobirala za širenje pobačaja
• Radila na partnerstvu s Planiranim roditeljstvom i drugim članovima abortivnog lobija
• Podržavala legalizaciju prostitucije
• Prisiljavala doktore da rade operacije promjene spolnih obilježja na djeci
A tu je i kurikul tzv. “sveobuhvatnog spolnog odgoja” Svjetske zdravstvene organizacije koji djecu od 4 godine uči “masturbaciji".
Moglo bi se reći da je pokret za zaustavljanje financiranja ove organizacije već zakasnio. Kako bi nadoknadila gubitak sredstava koje je dobivala od SAD-a, SZO i njeni ideološki saveznici pozivaju na povećanje dobrovoljnih donacija drugih zemalja. Uključujući i Hrvatsku kao i zemlje članice G20.
Tim CitizenGO-a je već progovorio o standardima i kurikulu spolnog odgoja kojeg SZO promiče, o izmjeni definicije rodne distrofije u ICD-11 (ICD je SZO-ova međunarodna klasifikacija bolesti) kao i o njihovoj promociji pobačaja. Međunarodna “zdravstvena” organizacija u koju se svake godine upumpava milijarde dolara te dolare troši kako bi naše društvo indoktrinirala i štetila djeci… To nam nije potrebno! Epidemija koronavirusa je pokazala da politika utječe u tolikoj mjeri na djelovanje ove organizacije da više ne ispunja osnovnu ulogu zbog koje je osnovana. Trumpov potez je prilika za početak kraja ovog međunarodnog programa koji je protivan našim vrijednostima.
 
P.S. Kad upalite televizor ili otvorite internetske portale, vidite da mediji pokušavaju diskreditirati Trumpovu odluku o SZO-u. Međutim ono što SZO radi govori samo za sebe. Služe se javnim novcem kako bi podržali pobačaj, prostituciju, operacije promjene spola maloljetnika, Planirano roditeljstvo, rodnu ideologiju i seksualizaciju djece… U našem najboljem interesu je da ih zaustavimo!
Za više informacija:
Family Watch Special Report — The World Health Organization Exposed: Abortion, Sexual Rights and CSE
https://familywatch.org/newsletter-archive/family-watch-special-report-the-world-health-organization-exposed-abortion-sexual-rights-and-cse
REMINDER: World Health Organization Promotes Children’s “Sexual Rights”
https://activistmommy.com/reminder-world-health-organization-promotes-childrens-sexual-rights
Declare abortion a public health issue during pandemic, WHO urged
https://www.theguardian.com/global-development/2020/apr/10/declare-abortion-a-public-health-issue-during-pandemic-who-urged
WHO Seeks $1 Billion Funding Boost from International Governments
https://consumerchoicecenter.org/who-seeks-1-billion-funding-boost-from-international-governments/
How is the World Health Organization funded?
https://www.weforum.org/agenda/2020/04/who-funds-world-health-organization-un-coronavirus-pandemic-covid-trump/
International Technical Guidance on Sexuality Education
https://www.comprehensivesexualityeducation.org/cse-materials-index/international-technical-guidance-on-sexuality-education-unesco-2018/
 
Potpišite CitizenGO peticiju kojm tražimo od donositelja odluka u Hrvatskoj i zemljama G20 da prestanu financirati Svjetsku zdravstvenu organizaciju javnim novcem.
 

CitizenGO

Povezane objave

Narodu treba kruha

HF

Je l’ ovo nova zora rudi?

HF

Ranjena golubica u Velikoj Solini

HF

Kraj zapadne hegemonije?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više