Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Rasističko-fašistička agresija na nebošnjake

U političku arenu uključile se islamske radikalne vjerske vođe

 
 
Današnja daytonska, zapravo svačija i ničija, a kao takva ni na nebu ni na zemlji najmanje domovina svojih naroda, Bosna i Hercegovina je u predratnom stanju u kakvom je bila početkom devedesetih godina prošlog stoljeća. Neočekivano brzo, dok se oružja kojima se pucalo jedni na druge nisu ni ohladila, kao što se i prognanici nisu vratili svojim domovima, začetnici i profiteri u vjerskom beha ratu, pripremaju teren, oštre kame, obučavaju Askere, dovode migrante, dočekuju povratnike Isilovce, šire mržnju spremajući raju da opet međusobno zakrvari.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/06/friday_prayers_paris001-scaled.jpg
I opet kao i pred, ali i tijekom vjerskog beha rata, onda aktualni, danas bivši vjerski lider Muslimana Bosne i Hercegovine, priprema svoj narod za udar na druge narode, jer ta druga dva beha naroda su malobrojniji, a time ne mogu uživati ista prava, iste slobode, biti jednakopravni i ravnopravni, suvereni i konstitutivni s brojnijim, onda muslimanskim danas bošnjačkim narodom. Na najžešćem medijskom, nerijetko i fizičkom, udaru, zbog svoje malobrojnosti koja je posljedica turske prisilne islamizacije i muslimanskog etničkog čišćenja u vjerskom beha ratu za teritorij, nalazi se hrvatski narod, od daytonista, Holbrookea, Ashdowna, Petritscha, Schwarz-Schillinga silom ugurani federalni partneri bošnjačkog naroda. I u toj, prvo muslimanskoj a zatim bošnjačkoj politici diskriminacije, desuvereniziranja i dekroatiziranja hrvatskog naroda koje je započelo tajnim muslimansko-srpskim pregovorima u Beogradu diobe Bosne i Hercegovine, nastavljeno muslimanskim udarom noža u leđa Hrvatima, ništa novo.
 
Bošnjaci kreću tamo gdje su Muslimani bili u agresiji na hrvatski narod i njihov teritorij zaustavljeni otporom Hrvatskog Vijeća Obrane, a to je bio i jest otpor cijelog hrvatskog korpusa, budući da nije realiziran niti jedan vojni plan Alije Izetbegovića. Osim onog genocidnog i konfesiocidnog u Lašvanskoj dolini, koja je i uz tako strašno stradanje i desetkovanje od strane muslimanske armije, mudžahedina i vehabija, hrvatskog naroda ostala neosvojena i nepokorena. Ostala svoja, hrvatska zemlja dovoljno velika i prostrana ne samo za hrvatske žrtve već i za njihove ubojice, Muslimane Bošnjake.
 
U procesu desuvereniziranja i dekonstitutivniziranja hrvatskog naroda, kojeg ne zaustavljaju ni afera za aferom koju producira bošnjački kadar, gotovo na svim političkim razinama i sa kojima se u desetcima milijuna eura pljačkaju svi beha narodi, sudjeluju sve bošnjačke asocijacije, partije, organizacije, udruge i antihrvatski istaknuti i dokazani pojedinci. Vrlo agresivni, prijeteći čak i ratom što je postala praksa bošnjačke politike, iskazuju se u vremenu najveće financijske afere, koja je tim veća što je planski izvedena u vrijeme globalne pandemija korona virusa. Nakon okupacije institucije beha Predsjedništva, izbornim zakonom kojeg koriste kao oružje za obespravljivanje hrvatskog naroda, desetcima milijuna maraka zgrnuti giga financijskom aferom "Respiratori" jednakom žestinom udariše, u cilju osvajanja i etničkog čiščenja, na pravosuđe i beha tužiteljstvo, te napose na glavnu tužiteljicu Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.
 
Zaigrao se, opet, bivši poglavar IZ BiH brojevima beha naroda, što i nije prvi put, pa se na tom području dokazuje već desetljećima, a nikako da se i potvrdi. Njegovo prebrojavanje krvnih zrnaca beha narodima prolazi samo u krugovima radikalni i deeuropeiziranih, iraniziranih i erdoganiziranih Bošnjaka, kojih je, nažalost sve više, a time sve manje Bosne i Hercegovine. Bivši, a izgleda da u svemu postaje bivši zbog čega je sve isključiviji, radikalniji, za budućnost beha zajednice ravnopravnih i suverenih naroda, opasniji, žestoko udario na Tužiteljstvo BiH, koje pokušava riješiti, u daytonskoj BiH najveću kriminalnu aferu, budući da je osmišljena i izvedena u vrijeme najveće pandemije u ljudskoj povijesti. Prepao se bivši poglavar IZ BiH rješenja afere „Respirator“ budući da bi nakon nje mogao doći sam na red radi mnogi financijskih malverzacija koje mu se stavljaju na odgovornost.
 
I broji, broji, pa opet broji bivši vjerski poglavar IZ BiH koliko ima kojeg naroda i izbroja da je njegova  naroda ipak najviše. Pobjednički uskliknu, ne toliko zbog nategnutog i izmišljenog broja Bošnjaka u beha zajednici, već kako bi sam sebi čestitao kad mu već nitko drugi ne želi, pored vidljivog uspjeha. A njegov uspjeh je u tomu da su sve tadašnje Muslimanke poslušale njegovu zapovijed i svaka rodila po petero djece. Dvoje za sebe a troje za bivšeg poglavara, za rat koji priziva, planira i čini sve da počne. Stoga, kako to znaju samo radikalne vjerske vođe u islamskom svijetu, brojem Bošnjaka kojih je nabrojao više od 50 posto u beha zajednici, okomio se na Tužiteljstvo, u prvom redu zbog toga što je na njegovu čelnom mjestu Hrvatica, pripadnica malobrojnijeg beha naroda. Pokušavajući obraniti najveći gospodarski kriminal, koji je naprosto neobranjiv čak ni brojem Bošnjaka kojima prijeti, jer je daleko veći i od "izgubljenih" milijuna dolara pomoći upućenih beha Muslimanima tijekom rata i poraća, bivši poglavar, najbogatiji pojedinac u BiH, kaže na portalu Bošnjaci.net od 3. lipnja 2020.
 
"Moji Bošnjaci/Bosanci, vi ste zaboravili onu staru naviku na koju su vas navikli da ste krivi pa, stoga, treba da dokazujete da ste nevini, a ne da tužilaštvo opterećujete "pritiskom" da dokazuje da ste krivi. Podrazumijeva se da ste krivi! Jer, za vas ne važin pravilo presumcije nevinosti. To važi samo za konstitutivne narode, koji nisu većinski u Bosni. Vi ste krivi zato što ste većinski u Bosni i zato vas treba dovesti na mjeru tako da svi konstitutivni narodi budu jednakobrojni, jednakopravni, jednakolegitimni i jednakokrivi. Tu ne smije biti diskriminacije na način da većinski narod uživa svoja većinska prava, već ga treba disciplinirati da o tome ništa ne priča niti da se poziva na svoja većinska prava. Većinski (bošnjački/bosanski) narod ima samo obavezu da ugađa manjinsko-konstitutivnim narodima, koji su ugroženi samim tim što su manjinski i što ih se "majorizira" i kad im se daje više nego što zaslužuju po svojoj brojnosti".
 
Ovakva bošnjačka rasističko-fašistička agresija na nebošnjake, jer su malobrojniji od Bošnjaka, uperena isključivo na već obespravljeni  hrvatski narod, zločin je ravanonom ratnom što ga Muslimani počinili nad Hrvatima Bosne i Hercegovine. Iz Cerićevih brojevanaroda BiH vidi se razlog muslimanskog ratnog zločina etničkog čišćenja Hrvata, diljembeha prostora kroz koje prošla čista muslimanska armija. U ratnom brojenju naroda kojegBošnjaci provode cijelo poratno vrijeme iščitava se i politika dvojice bošnjačkih članovabeha Predsjedništva, Komšića i Džaferovića, desuvereniziranja i dekonstitutivniziranja hrvatskog naroda. Treba ihdesuverenizirati kako bi se Bosna i Hercegovina "građanizirala" što u prijevodu značiislamizirala. A onaj dio hrvatskog naroda kojeg dvojac Džaferović-Komšić ne uspijeislamizirati njemu će se sloboda ograničavati kroz Ahdnamu, koja im na kraju ne će nitrebati jer sloboda će im biti darivana onoliko koliko "zaslužuju po svojoj brojnosti".
 
Nakonovih bošnjačkih rasističko-fašističkih prijetnji malobrojnijem narodu, na potezu je Visokipredstavnik da snagom svjetske zajednice koja ga poslala da u Bosni i Hercegovini osigura jednaku slobodu svim njenim narodima bez obzira na njihovu brojnost, zaustavi i kazni bošnjački radikalizam, koji ubrzano priprema teren za rat, ili da zemlju entitetizira u onim omjerima koliko je koja vojska, armija, i obrana unijela beha teritorija u daytonske pregovore. Ako Bošnjaci imaju pravo na brojenje Hrvata i po tom broju im mjeriti konstitutivnost, suverenost, slobodu, jednakost i ravnopravnost, zašto Hrvati nemaju pravo mjeriti teritorij koji su u muslimanskoj agresiji obranili i unijeli ga u daytonske pregovore. Ne može bošnjačka strana imati pravo na rasističko fašističko prebrojavanje naroda, a hrvatska strana da nema pravo na mjerenje svog teritorija. Upravo samo označeni teritorij jamstvo je ostanka i opstanka Hrvata u vrijeme bošnjačkog prebrojavanja krvnih zrnaca u Bosni i Hercegovini.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Tempirana bomba raste u Siriji

HF

Bošnjaci protiv Hrvata!

HF

A Ravno sravnjeno

HF

Bošnjačka prijetnja ratom izraz je nemoći

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više