Hrvatski Fokus
Religija

Redovita sjednica Vrhbosanske nadbiskupije

Na prijedlog kardinala Vinka Puljića voditeljem ureda Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije imenovan Antun Ivanković

 
 
U ponedjeljak, 24. kolovoza 2020. u Sarajevu su se sastali članovi Upravnog odbora Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije koji su održali svoju drugu redovitu sjednicu. U ulozi predsjednika Upravnog odbora predsjedao je Vinko kard. Puljić, a uz njega sjednici su prisustvovali: gosp. Josip Dabro, upravitelj zaklade, gosp. Antun Ivanković, koordinator za projekte Vrhbosanske nadbiskupije, gosp. Marinko Beljo, mons. Slađan Ćosić i preč. Vladimir Pranjić, članovi Upravnog odbora. Uz rješavanje nekih tekućih pitanja u radu Zaklade kao i dogovor oko budućih planova, članovi Upravnog odbora su na zasjedanju na prijedlog Vinka kard. Puljića izabrali te imenovali gosp. Antuna Ivankovića voditeljem ureda Zaklade.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/08/3_12.jpg
Zaklada Vrhbosanske nadbiskupije je neprofitna organizacija usmjerena na humanitarno i socijalno djelovanje. Osnovana je u veljači 2020. godine sa sjedištem u Vukovaru, a sa svrhom pružanja potpore u provođenju humanitarnih aktivnosti usmjerenih na dobrobit bolesnih, starih i nemoćnih osoba, djece predškolske dobi, učenika, studenata, mladih, fizičkih i pravnih osoba te pomaganje projekata u Republici Hrvatskoj i Vrhbosanskoj nadbiskupiji. 9. srpnja ove godine u Vukovaru je upriličeno potpisivanje 36 ugovora pristupanja članstvu Zaklade Vrhbosanske nadbiskupije čime je Zaklada dobila značajniji poticaj svojem radu. (v.h.)

Povezane objave

Zovem se Asher Lev

hrvatski-fokus

Unučici i didi

hrvatski-fokus

Prvi molitvenik u mojoj političkoj emigraciji

hrvatski-fokus

Sotona i sotonski plan

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više