Hrvatski Fokus
Znanost

Ubijaju li vlade i njihove agencije vlastiti narod?

»Vlade podređene globalističkim diktatima namjerno ubijaju vlastite ljude u ime borbe protiv pogrešno nazvane "pandemije"«

 
 
Virus SARS-CoV-2 za kojeg govore da je uzročnik bolesti COVID-19 nije izoliran i nije pročišćen. Usprkos tome, čak prema pogrješnim statistikama, promjenama kodiranja, promjenama u protokolima izvještavanja, pogrešnom dijagnostičkom testiranju, gore navedeni respiratorni virus (virus koji uzrokuje obljenje dišnog sustava) još uvijek ima nisku stopu smrtnosti od infekcije odnosno zaraze. Pravu prijetnju ne predstavlja virus SARS-CoV-2 koji se može uspješno spriječiti i liječiti, nego mjere koje određuje / propisuje država, a koje sprječavaju opravdane, dobre protokole liječenja. Nitko nije trebao umrijeti, ali prekomjeran broj žrtava zbog izolacije (karantene) i drugih propisanih državnih mjera je zapanjujući.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2020/09/rocco-galati-20140505.jpg
Rocco Galati
 
Rocco GALATI, ustavni pravnik u Kanadi tvrdi da je dokazano da su propisane državne mjere uzrokovale više umrlih nego sam navodni virus i to u omjeru 12-14:1. Otkazani bolnički tretmani zajedno s državno sponzoriranim psihološkim ratom stvorili su pretjerani strah i anksioznost (tjeskobu) kod Kanađana koji se sada boje bolnice. Ovi toksični uvjeti prouzročili su 40-postotni porast broja smrtnih slučajeva od srčanog infarkta u Kanadi.
 
Ustavni pravnik Rocco Galati tuži kanadsku Vladu, predsjednika kanadske Vlade Justina Trudeaua, ministre zdravstva i druge u prvoj tužbi nadređenog Suda. Galati iznosi (vidjeti video) zašto su njegov klijent i drugi odlučili podnijeti tužbu zbog ekstremnih mjera protiv COVID-a za koje je sada dokazano da uzrokuju 14:1 više smrtnih slučajeva od stvarnog virusa. S ovim činjenicama koje su sada dokazane, kanadska Vlada samo dalje nastavlja promovirati ekstremne mjere protiv COVID-a.
Tužba Galatija ima dugačak popis stručnjaka, podataka i još mnogo toga da dokažu slučaj protiv kanadske Vlade. Ova tužba trebala bi poslužiti kao važan primjer drugima diljem svijeta da se također bore protiv svih mandata koji uništavaju ljudske živote.
 
Broj smrti uzrokovanih samoubojstvom i predoziranjem drogom također su znatno povećane u odnosu na COVID-19 i to u omjeru 3:1.
GUARDIAN je izvijestio da je u Engleskoj i Walesu zbog mjera COVID-19 dodatno umrlo 10.000 bolesnika od Alzheimerove bolesti.
Ujedinjeni narodi upozoravaju da će dodatno mjesečno umirati 10.000 djece zbog gladi što je posljedica državnih mjera protiv bolesti COVID-19 koje negativno i štetno djeluju na opskrbne lance i sprječavaju ljude u ostvarivanju prava na rad i zaradu.
 
Ujedinjeni narodi (UN) i Svjetska banka za hranu (World Food Bank) predviđaju da će se do prosinca 2020. dodatnih 130 milijuna ljudi naći na samom rubu gladi.
Cenzura ovih i te kako važnih činjenica i statistika ključni je element u ovoj globalnoj zavjeri protiv čovječanstva.
 
Izvor:
 
1. Mark Taliano: „Globalist Governments and Their Agencies are Willfully Killing Their Own People“ („Globalističke vlade i njihove agencije namjerno ubijaju svoje vlastite ljude“); 20. 8. 2020.; https://www.marktaliano.net
2. Rocco Galati & Sarah Westall: VIDEO: Trudeau and Canadian Government Sued over COVID Measures. Constitutional Lawyer Rocco Galati; Global Research 19. 8. 2020.; www.globalresearch.ca
3. Hannah Devlin: „Extra 10,000 dementia deaths in England and Wales in April,“ The Guardian, 5. 6. 2020.; www.theguardian.com
 

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezani članci

Regenerativna medicina

HF

Natječaj za Tenure Track pilot program

HF

Globalizirane neoliberalne ekonomije

HF

Ostvario viziju proizvodnje cjepiva, seruma i interferona

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...