Hrvatski Fokus
Društvo

Canva iz Australije truje hrvatsku djecu

Osnovnoškolcima šalje šokantne elektroničke poruke u kojima učenike poziva na LGBTIQ aktivizam

 
 
Neprihvatljivo je da se školski sustav koristi za izlaganje djece neprimjerenim sadržajima, indoktrinaciju djece rodnom ideologijom nespojivom s vrijednostima njihovih obitelji i pozivima da se izlože na društvenim mrežama. I sve to bez znanja njihovih roditelja! Gledajući poruke u školskom sandučiću svog osnovnoškolca naišla na šokantnu elektroničku poruku od Canve koja njezinog sina poziva na LGBTIQ aktivizam!
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/10/0tG85PPQCHCCWoCnu.jpg
Canva – platforma za grafički dizajn koja korisnicima omogućuje stvaranje grafike na društvenim mrežama, prezentacija, plakata, dokumenata i drugog vizualnog sadržaja, osnovana u Sydneyu 2012. – u poruci je ponudila šarene, besplatne LGBTIQ predloške i pozvala njenog osnovnoškolca da kreira LGBTIQ sadržaje i pridruži se grupama potpore na društvenim mrežama! To je nedopustiva zloporaba školskog sustava! Tražite od Ministarstva znanosti i obrazovanja hitnu zaštitu školskih e-sandučića naše djece! Logičan idući korak svakog roditelja bio bi prijaviti zloporabu CARNET-u (mreži hrvatske akademske i znanstveno-istraživačke zajednice i ustanova iz sustava osnovnoga i srednjega školstva). No služba za prijavu zloporaba CARNET-a, koji drže cijeli sustav e-obrazovanja naše djece, ne daje roditeljima mogućnost prijave zloporabe e-mail adresa njihovih osnovnoškolaca!
 
Nova školska godina je, zbog promjena i nesigurnosti koje je donijela pandemija COVID-19 virusa, već teška i puna izazova za roditelje i djecu.
Sada smo ostali i bez onog temeljnog povjerenja u školski sustav… da neće zlorabiti povjerenje koje smo im dali stavljajući našu djecu u njihove ruke.
Zato potpišite našu peticiju i tražite od Ministarstva znanosti i obrazovanja sigurne školske e-sandučiće za našu djecu!
POTPIŠI
peticije@citizengo.org

Povezane objave

Poštanski rog za digitalno doba

HF

Nešto je trulo

hrvatski-fokus

MUDROSITNICE – Poslovice nisu smicalice

HF

AFORIZMI – Sitničarije

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više