Hrvatski Fokus
Gledišta

Spin do spina

Što mu ono bješe “Hrtkovci” “Krvkovci”? Očito nova neprimjerena provokacija

 

Konačno je velemajstor manipulacija, plagijata i laži i veliki twitteraš i šibicar, Bunjevac i Hrvat u isto vrijeme, rekao (napisao) da je u njegovim igrama sve, ali baš sve samo spin! Treba još jedino dodati: a isključivo zbog novca!

Žigmanov se desetak godina zagrijavao, a onda je prvi put servirao protiv svih Hrvata 10. ožujka 2008. i sve do jučer ih mlatio samim spinovima. Onda se toliko zaigrao da je zamalo izazvao sukob svih sa svima te je morao konačno reći da je sve, ali zaista baš sve samo spin! Ali za 13 godina spinovanja potpuno je uništio hrvatsku nacionalnu zajednicu u Srbiji i poslijednji spin je morao ići direktno u mrežu: nije bilo, niti ima raskola, samo „kontinuirana penetracija države“, pa, puj pike ne važi, idemo HRabro dalje! Međutim, valjda je sada svima jasno da se ovaj prevarant konačno mora eliminirati iz svake igre da ne bismo bili svi, do poslijednjeg, eliminirani!

A isti taj dan napisao je na twitteru: Hrtkovci, a možda i Krvkovci, u nemiru nanijetih patnji odumiru u tišini vlastitih rana. Glupo i neprimjereno.

Miroslav Cakić

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezani članci

Pupovčeva direktiva – ne dirati četnike?!

HF

Moramo smijeniti ovu totalitarnu vlast!

HF

EU-ovi bezbožnici koji se klanjaju…

HF

Hrvatski Strjeljnikov – ili onaj koji puca

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...