Hrvatski Fokus

Andrej Plenković je čovjek mraka

 

Hina je 22. lipnja 2021. godine objavila: Hrvatska je, iza Bugarske, najsiromašnija država u Europskoj uniji. Građani Republike Hrvatske svjedoci su HRVATSKE TRAGEDIJE. U više mojih objava već sam pisao o siromaštvu u koje su nas uveli Andrej Plenković, Boris Vujčić uz pomoć HDZ-a. Sada ću iznijeti samo dvije činjenice:

– Guverner Vujčić, vidjevši sto se događa 11. lipnja 2021. godine ide sa manipulacijom tobožnje nade kada kaže: „Rast bi mogao biti i veći od 5,9 posto“. Ovaj čovjek je čovjek mraka. On dobro znade brojke i trendove, stanje i društveno-političko i ekonomsko stanje u Hrvatskoj. Ovi tipovi, Plenković i Vujčić su strancima podijelili su hrvatsku imovinu, a Hrvate iselili i ostavili nas i bez radno sposobnog stanovništva, tako da Hrvatska niti najosnovnije potrebe za radnom snagom ne može realizirati.

– rumunjska država, koja je prije pet godina po usporedivim podacima društveno-politički i ekonomski Hrvatskoj gledala u leđa danas je procvala i za Hrvatsku je nedostižna. Sve to iz razloga što je riješila korupciju, pohvatala i premijera, ministre, suce, tužitelje, guvernere… Rumunjska je uvela vladavinu prava.

Sada već godinama pišemo kako nas „ovi“ (Plenković, Vujčić, Z. Marić…) vode na DNO, iseljavaju nas svojom politikom, uveli su autokraciju, dakle ukinuli vladavinu prava, vode nas u siromaštvo itd. Uskoro će Hrvati i u Bugarsku ići traziti posao! Zašto? Jer miču sa vlasti članicu EPP-a i uvode vladavinu prava.

Ivica Todorić

Povezane objave

»Čestitka« za Uskrs braće Muslimana

HF

Prava predstavnika nacionalnih manjina u Europi

HF

Silos na Gvozdu – početak srpske agresije

HF

Europljanima suvišna Istanbulska konvencija

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više