Hrvatski Fokus
Znanost

S brojem cijepljenih povećao se broj zaraženih i oboljelih

Svi podatci, statistika, pokazuju na porst broja slučajeva COVID-19 i to upravo u državama koje imaju visoku stopu cijepljenog stanovništva protiv COVID-19.

 

Mnogi se sada s punim pravom pitaju: ‘Što se to događa?’ Nažalost, događa se ono na što su mnogi medicinski stručnjaci i znanstvenici upozoravali od početka kampanje cijepljenja protiv COVID-19. Tako je i hrvatski portal „Narod“ 26. srpnja 2021. objavio tekst pod naslovom: „Što se događa na Islandu?“ u kojem ističe: „Čak 70 posto stanovništva Islanda cijepljeno je s dvije doze, a čak 90 posto starijih od 16 godina cijepljeno je bar s jednom dozom cjepiva. Ipak, zaraza se ponovno širi na ovom otoku usred Atlantskog oceana, pa vlada nakon samo četiri tjedna ponovno uvodi mjere.“ No, iste vijesti dolaze i iz Gibraltara koji ima nešto manje od 34.000 stanovnika i cijepljenost gotovo 100 posto. Tijekom 2020. Gibraltar je imao zanemarivo mali broj slučajeva zaraze COVID-19, a broj zaraženih kao i broj smrtnih slučajeva od COVID-19 počeli su naglo rasti nakon početka masovnog cijepljenja protiv COVID-19 u siječnju 2021. S brojem cijepljenih povećavao se broj zaraženih i oboljelih, a znatno i proporcionalno rasla je i stopa smrtnosti od COVID-19. No, sada usprkos visokoj cijepljenosti stanovništva – blizu 100 posto, u samo sedam dana zabilježeno je 490 ‘novih’ slučajeva zaraze koronavirusom SARS-CoV-2, uzročnikom COVID-19.

Izrael također ima visoku stopu cijepljenosti (iznad 70 posto) ali je morao odgoditi najavljeno otvaranje svojih granica 1. kolovoza čak i za osobe s „COVID propusnicama/putovnicama“ (potvrda o cijepljenju protiv COVID-19): razlog je visok broj zaraženih, oboljelih i hospitaliziranih zbog COVID-19.

Otočna država Sejšeli kao jedno od vodećih i popularnih svjetskih turističkih odredišta početkom svibnja 2021. bila je suočena s naglim porastom broja zaraženih i pozitivnih na COVID-19. Sejšeli su kao turistička zemlja već tada imali više od 62 posto cijepljenog stanovništva protiv COVID-19 i malo koja zemlja je u to vrijeme imala tako veliki broj cijepljenog stanovništva. Usprkos tome, COVID-19 počeo se naglo i brzo širiti otokom – više od trećine cijepljenih osoba s dvije doze cjepiva bili su pozitivni na COVID-19.

Isti scenarij dogodio se i u Čileu koji je bio „južnoamerički šampion“ u cijepljenju stanovništva protiv COVID-19.

Nitko drugi nego izumitelj tehnologije mRNK cjepiva, znanstvenik dr. Robert Malone 16. srpnja 2021. objavio je na svojem twitteru „ono što ni jedan vodeći svjetski medij nije i ne će objaviti. Svi podatci, statistika, pokazuju na PORAST broja slučajeva COVID-19 i to upravo u državama koje imaju visoku stopu cijepljenog stanovništva protiv COVID-19.“ Dr. Malone objavio je i grafove u boji s popisom europskih država koje imaju visoku stopu cijepljenog stanovništva – a slučajevi COVID-19 znatno se povećavaju upravo u državama s velikom stopom cijepljenog stanovništva, uključujući i Gibraltar gdje je cijepljeno gotovo 100 posto stanovništva – „ove podatke jednostavno ne možete poreći i negirati. Ovo me prilično zabrinjava“, napisao je dr. Malone. Štoviše, dr. Malone upozorava da tvrdnje o sigurnosti ovih, kako ih on naziva, ‘genetskih cjepiva’ za koja se ujedno tvdi da su jedini način za postizanje tzv. kolektivnog imuniteta nisu istinite i smatra ih „notornim lažima“.

Dr. Charles Hoffa je kanadski liječnik koji već 28 godina radi u malom ruralnom gradu Lyton u Britanskoj Kolumbiji, Kanada, gdje većinom živi domorodačko stanovništvo i koji se usudio podići glas i uzbuniti javnost nakon što je primijenio 900 doza cjepiva Moderne cijepivši svoje pacijente. Uzbunu u javnosti je podigao zbog teških i ozbiljnih nuspojava kod cijepljenih osoba i zbog toga doživio ozbiljne prijetnje uz oduzimanje licencije, progon itd. Njegovi pacijenti smatraju ga pravim junakom. A on je sada između ostalog otkrio da se kod cijepljenih osoba razvijaju krvni mikrougrušci. Dr. Hoffa krvne mikrougruške otkrio je pomoću tzv. D-dimer testa jer se oni ne mogu drugačije otkriti te u razgovoru s Laurom Lyn Tyler Thompson istaknuo: „Zabrinjava činjenica jer organi kao srce, pluća, mozak i leđna moždina ne mogu se regenerirati – kada su organi oštećeni mikrougrušcima, oni su oštećeni TRAJNO“. 

Prema najnovijim podatcima EudraVigilance, baze podataka Europske unije za prijavu i praćenje sumnji na nuspojave lijekova i cjepiva, do 17. srpnja 2021. registrirano je ukupno 18.928 smrtnih slučajeva i 1.823.219 slučajeva „cjepnih ozljeda“ (nuspojava) nakon cijepljenja jednom od četiri uvjetno odobrena cjepiva: Moderna, Pfizer/BioNTech, AstraZeneca i Janssen/J&J. Od ukupnog broja zabilježenog broja nuspojava, polovica njih, 904.609, odnosi se na ozbiljne i teške nuspojave s dugotrajnim ili doživotnim posljedicama. Napominjem da se podatci odnose isključivo na 27 država članica Europske unije.

Zbog velikog broja zahtjeva temeljenim na pravu o informiranju, ‘Public Health Scotland’ (‘Javno zdravsto Škotske’) bilo je prisiljeno objaviti stvarne, tj. istinite podatke o nuspojavama cjepiva COVID-19: Izvješće je objavljeno 23. 6. 2021. i u njemu se navode podatci za razdoblje od 8. 12. 2020. do 11. 6. 2021.: 5.522 osobe umrle su od posljedica cjepiva protiv COVID-19 u roku od 28 dana od cijepljenja. Isto tako, na upit prema pravu na informiranje o ukupnom broju umrlih u Škotskoj od bolesti COVID-19 koji je upućen vladi Škotske 30. 1. 2021., odgovor je uslijedio 11. 3. 2021.: „Odgovor na Vaše pitanje o broju umrlih od COVID-19: registrirano je 596 smrtnih slučajeva COVID-19 – i to su slučajevi bez prethodnog medicinskog odnosno zdravstvenog stanja za razdoblje između ožujka 2020. i siječnja 2021. (uključen)“.

Najčešći negativni i štetni učinci cjepiva protiv COVID-19 jesu na različitim organskim sustavima u tijelu i do sada je zabilježeno 27 različitih štetnih poremećaja uključujući i smrtne ishode; najčešći poremećaji jesu poremećaji krvnog i limfatičkog sustava, poremećaji u funkciji srca, opći ili generalizirani poremećaji, poremećaji nervnog sustava i psihijatrijski poremećaji, poremećaji vida, poremećaji sluha i labirinta, poremećaji krvožilnog sustava, bubrega i mokraćnog sustava, probavnog sustava itd.

U drugoj polovici srpnja 2021. mnoge države diljem svijeta počele su s uvođenjem još jednog ‘kruga’ lockdowna/zatvaranja i poduzimaju sve korake kako bi građanima oduzeli pravo na društveni život ukoliko ne prihvrate nametnuto cijepljenje protiv COVID-19 za koje u ovom trenutku brojni stučnjaci tvrde da je najsmrtonosnije cjepivo do sada, a ljudi su primorani nositi potvrde o statusu cijepljenja. Mainstream mediji prešućuju istinu i ne istražuju stvaran broj umrlih od posljedica cjepiva kao ni ukupan broj teških nuspojava s trajnim posljedicama invalidnosti i nesposobnosti. Jednako tako i zdravstvene vlasti skrivaju ove podatke od javnosti. Sva ‘cjepiva’ koja su u primjeni protiv COVID-19 imaju uvjetno odobrenje i ona su u 3. eksperimentalnoj fazi koja je još uvijek u tijeku. Uostalom, to je svojevremeno javno objavila i Svjetska zdravstvena organizacija: cjepiva protiv COVID-19 jesu eksperimentalna, a eksperiment traje do 2024. 

Thomas Renz, odvjetnik u saveznoj američkoj državi Ohio bio je jedan od nekoliko govornika na konferenciji koja je prošlog vikenda održana u Anaheimu u Kaliforniji gdje je najavio da će uz pomoć udruženja „America’s Frontline Doctors“ podnijeti saveznu tužbu u Alabami na temelju „izjave pod zakletvom, uz prijetnju krivokletstvom“ navodnog zviždača koji tvrdi da ima znanje o zataškavanju prijavljenih smrtnih slučajeva američkom sustavu VAERS za praćenje neželjnih posljedica cjepiva kojim upravlja Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC). Zviždač naime tvrdi da postoji najmanje 45.000 prijavljenih smrtnih slučajeva koji su se svi dogodili u roku od 3 dana nakon cijepljenja protiv COVID-19.  

A prema novijim objavljenim podatcima sustava VAERS, do 9. srpnja 2021. registrirano je 10.991 smrtnih slučajeva i više od 2 milijuna ‘cjepnih ozljeda’ odnosno nuspojava. Ujedinjeno Kraljevstvo je prema objavljenim podatcima do 7. srpnja 2021. imalo 1470 smrtnih slučajeva i više od milijun ‘cjepnih ozljeda (MHRA YellowCard Scheme). Europska unija/EEA i Švicarska do 17. srpnja 2021. imaju registrirano 18.928 smrtnih slučajeva i više od 1,8 milijuna štetnih nuspojava (EudraVigilance Database). UKUPNO je do sada samo u SAD-u/EU-EEA/UK zabilježeno 31.389 smrtnih slučajeva i gotovo 5 milijuna štetnih nuspojava/’cjepnih ozljeda“ (prof. emeritus Michel Chosudovsky).

Izvor:

  1. NAROD: „Što se događa na Islandu? Cijepljenost 70 %, a COVID-19 se strelovito širi“ 26. 7. 2021., https://narod.hr
  2. REPORT24: „Gibraltar: 100 % Vaccinated-Corona Incidence is Going Throught the Roof“ 26. 7. 2021., https://report24.news
  3. Report24: „Drama in the Seychelles: Coronanumbers are exploding – especially among vaccinate people“ 6. 5. 2021.; https://report24.news
  4. BBC News: „COVID: Why has Seychelles seen rising case number?“ 20/21. 5. 2021. www.bbc.com/news/
  5. The Daily Expose: „5,522 people have died within 28 days of having a COVID-19 Vaccine in Scotland according to Public Health Scotland,“ https://dailyexpose.co.uk
  6. „Canadian Doctor: 62 % of Patients Vaccinated for COVID Have Permanent Heart Damage“ 14. 7. 2021.; www.algora.com
  7. „Attorney Files Lawsuit Against CDC Based on ‘Sworn Declaration’ from Whistleblower Claiming 45,000 Deaths are Reported to VAERS – All Within 3 Days of COVID-19 Shots“ 19. 7. 2021.; Health Impact News
  8. „mRNA Vaccine Inventor Uncovers COVID Surge in Mostly Vaccinated Individuals“ 19. 7. 2021.; https://blogs.mercola.com

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezani članci

COVID19 – dokazi o globalnoj prijevari

hrvatski-fokus

EU isplanirao “Putovnicu cijepljenja” od 2018. godine

HF

Skupi tableti bez svrhe

HF

Svestrani Dragutin Hirc

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...