Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Grupa BORG na okupu u Koprivnici

Agrokor nije kolabirao, već je opljačkan za oko 9 milijardi kuna i predan njegovom ortacima Rusima

 

Objavio sam tablicu koja govori o trenutnoj ekonomskoj poziciji građana, ali i Hrvatske države, uspoređujući to sa članicama EU-a. Međutim, dan kasnije u Podravci kod Dalićke pojavio se govornik Plenković na konferenciji “Hrvatska kakvu trebamo”, gdje je pokušao kazati kakva je pozitivna čuda napravio u zadnjih pet godina i što je od čuda pripremio za, po njegovom mišljenju, razvojno desetljeće koje je pred nama.

Plenković govori:

  1. o povjerenju u Vladu RH – a mirno se može kazati da nikad nije bilo gore
  2. o Eurozoni i Schengenskom prostoru koji su pred nama kao cilj, valjda i spas – pa i Grčka je članica Eurozone i Schengenskoga prostora, pa u kakvoj je katastrofi?
  3. o Agrokoru koji je kolabirao svima nama pred očima… – a ja mu po stoti puta poručujem da Agrokor nije kolabirao, već je opljačkan s oko 9 milijardi KN i predan njegovom ortacima RUSIMA. Niti jednu KN novca Agrokor nije od nikoga dobio, niti je trebao, osim dva nepotrebna kredita, koja je vratio i na njih skupe kamate platio. To ću rado s Plenkovićem prodiskutirati na javnoj televiziji kada god poželi.

Dakle, Agrokor nije neprijateljski preuzet zato što je bio u problemu, već zbog interesa njegovih ortake za izvlaštenje privatne imovine radi osobne koristi ili u političke svrhe.

Ustvari, govor Plenkovića pokazuje nemoć i svu bijedu i užas u koje je doveo HRVATSKU.

Ivica Todorić

Povezani članci

Vidovnjak Drago Pilsel

HF

Vojo Šešelj i Radivoj Cvetićanin podržavaju Lignju i Bledoga

HF

U Istri ništa ne smije podsjećati da je tu Hrvatska

HF

Lažni izborni program SDP-ove koalicije

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...