Hrvatski Fokus
Hrvatska

Hrvatska pošta diskriminira Hrvate

Monopolisti traže Covid potvrde

 

Kada odluke donose ljudi, koji su daleko od svakodnevnog života, ne možete poslati čestitke i poslati novac potrebitim. Pišem kao građanka, koja se zbog zdravstvenih problema se ne smije cijepiti. Odlukom, svejedno koga, ne mogu ostvariti poštanske usluge. Ne bi bio problem kada bi mogla kupiti poštanske marke na nekom kiosku.

Razumijem Hrvatsku poštu da ne želi dati iz ruku prodaju maraka. Nekada jedna od temeljnih usluga, danas se sve manje koristi. Zato moramo kupovati marke samo u poštanskim uslugama. Još sam u povlaštenom položaju, poštanski ured mi je udaljen jedno 10 minuta. Htjela sam uplatiti i izvjesnu sumu za potrebitu djecu. Nemam pristup usluzi. Dopunsko pitanje. Pošte su se pretvorile u knjižare. Koliko znam, u knjižare mogu ući kupci knjiga.

Valja zaključiti. Takve odluke mogu donijeti samo vrhovnici nekog područja, koji nikada nisu izašli na teren da vide posljedice svoje odluke. Susjeda mi je kupila marke, ali mi ne može riješiti uplatu u moje ime. 

Francika Knezović

Povezani članci

LJEVICA: Andrea, Neven, Žderić…

HF

Ozren Pupovac i iseljeno srpstvo u Rijeci

HF

VUKOVARE, SPOMENIČE

HF

Zdrava Hrvatska unatoč svemu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...