Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

U Križančevu Selu muslimani su učinili veći pokolj od Ahmića

Uistinu je, pet do dvanaest

 

Čija je sada, zasigurno samo privremeno, beha zajednica, i koji narod, i koja politika njome vlada, na koji način, i koji  režim, u svijetu je slična i gotovo ista, u nizu dosadašnjih pokazatelja, onim radikalnim islamskim društvima, što potvrđuje i otkazivanje, iz sigurnosnih razloga hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića,  posjeta hrvatskom narodu u bosansko hercegovačkom zbirnom daytonskom entitetu. Bošnjački islamski ekstremisti i nekažnjeni muslimanski ratni zločinci, danas su daleko agresivniji, brutalniji i isključiviji,  jer su prijetnjama hrvatskom Predsjedniku uspjeli zabraniti da dođe na obilježavanje 28. obljetnice, humanitarnog konvoja “Bijeli put za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu”, kojeg nisu uspjeli zabraniti, čak i zločinačkim ubitstvom jednog njegova sudionika.

“Bijeli put” koji je iz Zagreba krenuo na Međunarodni dan ljudskih prava 10. prosinca 1993. kao pomoć za 70 tisuća zatočenih Hrvata u muslimanskom konclogoru Lašvanska dolina, morao je završiti na Badnjak kako bi se izvršio muslimanski planirani zločin ubojstva više, ali na svu sreču samo jednog njegova sudionika, ali zato 76 hrvatskih civila u Križančevu Selu, što je teški  zločin genocida, budući da je planiran na najvišem političkom muslimanskom vrhu.

I sada isti ti nekažnjeni muslimanski građanisti planirali su, zbog čega je i otkazan Predsjednikov posjet Novoj Biloj, izvršiti ubojstvo ne samo Predsjednika nego možda i cijele njegove pratnje, što je na svu sreću otkriveno i posjet otkazan. Alija, Holbroocke, Ashdown, Petritsch, Bakir, Komšići, Džaferović, Mlaćo, Genjac i cijela svita svjetskih kauboja koji su radili za „Muslimane“ a danas „Bošnjake“, i dobivali i dobivaju plaće iz naftom bogati islamskih zemalja, od bosanskohercegovačke zajednice Hrvata, Bošnjaka, i Srba uspjeli su izgraditi, danas, za kršćane najopasniji muslimanski entitet u Europi. O njegovoj opasnosti u budućnosti gotovo je strašno i razmišljati.

Koliki je taj entitet opasnost za slobodu kršćana u Europi, napose katolika u federalnom beha entitetu, pokazuje prisilno odgađanje posjeta predsjednika jedne članice NATO-a i Europske unije svom kršćanskom narodu koji živi u ropstvu federalne beha zajednice, u koje ga silom strpao dio Svjetske zajednice koja se prodala za Judine krvave srebrnjake koji im pristižu iz islamskih zemalja.

Federalni dio Bosne i Hercegovine suvremeni je europski Afganistan u koji smiju ulaziti samo oni koji taj isilovski režim priznaju i sa njime surađuju. Svatko drugi koji ukaže na ekstremizam tog vjerskog islamskog režima postaje nezaštićena meta njegovih ideologa i ćuvara, što se vidjelo i Milanovićevim sigurnosnim otkazivanjem posjeta svom, od dijela svjetske zajednice izručenog, naroda tom radikalnom i fundamentaliziranom režimu, koji je u mnogim dimenzijama opasniji i od nacizma, i fašizma, što ga svrstava u ravnu sa globalno opasnim isilizmom.

Ono što su bošnjački ekstremisti planirali, a dijelom i uspjeli napraviti srpskom Predsjedniku pri posjeti BiH, to isto je bilo namijenjeno i hrvatskom, kao znak dobrosusjedskih odnosa na bošnjački način. I dobro je da se zločin političkog Sarajeva otkrio, da su planeri i režimski potencijalni počinitelji, i na način otkazivanja prisutnosti hrvatskog Predsjednika tako važnom spomenu spasa i obrane 70 tisuća hrvatskih logoraša iz muslimanskog konclogora u Lašvanskoj dolini spriječeni u zločinu, koji je bio planiran da se objavi kao konačna pobjeda islamista i poraz Hrvata katolika u tom, u Europi prvom, čistom muslimanskom entitetu.

Gotovo svakogodišnji dolazak turskog predsjednika Erdogana svojim, kako se Bošnjaci nazivaju, potomcima Osmanlija, nikad nije, zasigurno i ne će i ne smije biti, odgođen iz sigurnosnih razloga i kršćanskih prijetnji. I to govori o dva svijeta, dvije civilizacije, dvije kulture, i dva pogleda nebesko zemaljskih razlika i udaljenosti na budućnost tog daytonskog entiteta.

Kada Bošnjaci prijete i izvode zabranu posjeta hrvatskog Predsjednika svom narodu, koji je autohtoni narod na beha teritoriju, i tu živi prije opće pojave islama i muslimana ne samo u fratarsko Katarininoj kraljevini BiH nego u svijetu, onda je to znak bošnjačke okupacije beha zajednice, poručujući da su oni apsolutni i vladari i vlasnici tog daytonskog entiteta, kojeg su im pokušavali, i pokušavaju svojom zločinačkom politikom predati dvojica, jedan umrli i drugi živući mirnodopski zločinci Ashdown i Petritsch.

Dvojica okupatorskih stranaca, koji su Bosnom i Hercegovinom vladali parolom, koliko naftni dolara iz islamskih zemalja toliko i BiH Bošnjacima, i odnosom  prema beha kršćanima, napose prema katolicima budući da je iza pravoslavnih stajala Rusija, počinili su zločine, ne samo političke laži nego i tenkovima jednake zločinima koje je počinila muslimanska armija BiH, mudžahedini i vehabije.

Dio njihove pristrane politike je i u bošnjačkoj zabrani Predsjedniku Hrvatske da nazoči 28. obljetnici Bijelog puta. I naravno kao i sve muslimanske terorističke zločine diljem svijeta, napose po kršćanskoj Europi, njihovi planeri ih opravdavaju i brane napadom, pa Milanović je sàm kriv svojom politikom kakvu zagovara. Nije li to znak velikog ekstremizma koji ne priznaje politiku drugog i drugačijeg, znak bošnjačke nekulture dijaloga i odlučnosti osvajanja beha zajednice svim sredstvima i pod svaku cijenu.

Bošnjačka prijetnja životom hrvatskom Predsjedniku zaoštrila je i usijala do točke topljenja najveću političku krizu u daytonskoj tvorevini otkako postoji, i pokazala nacionalnu i vjersku muslimansko-bošnjačku čistoću sigurnosnih službi. Otkrivena je debela dioba uzduž i poprijeko svih segmenata beha društva, u kojem ne zna lijevica šta čini desnica, što bi morao biti dovoljan razlog Svjetskoj zajednici da daytonski eksperiment prizna neuspjelim, i BiH prebaci na sasvim drugi kolosijek koji bi je odveo u mirnu i sigurnu budućnost.

A ona je, sad već posve jasno i bezalternativna, u Bosansko i Hercegovačku Uniju tri nacionalna entiteta. Ako je bivša njemačka kancelarka “Mutti islamskih migranata” priznala, a jest, da je multi kulti ideja propala i nemoguća u Njemačkoj pa i u Europi, onda je to zasigurno neodrživa ideja i na brdovitom Balkanu.

Daleko je bolje, mirnije, sigurnije, dakako i kulturnije živjeti u miru jedni pokraj drugi negoli u stalnom nemiru i nesigurnosti jedni s drugima. Takvo uređenje je jedini jamac budućnosti beha zajednice, i zbog toga što su sve druge opcije pokušavane i sve propale. Zasigurno je ovo uistinu pet do dvanaest, vrijeme u kojem se mora odlučiti hoće li beha zajednica opstati ili nestati. Na svim akterima kako onih u Bosni i Hercegovini tako i onih vanjskih koji se umiješali u taj  “bosanski lonac”, je povijesna odgovornost.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Kako su bošnjački suborci okrenuli puške u leđa HVO-u u Mostaru

hrvatski-fokus

Sultanu nije bilo mjesto u Zagrebu

HF

Dan koji dijeli, a ne spaja

HF

Ivan Milićević o Safvet-begu Bašagiću

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više