Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Islamski fundamentalisti imaju potporu bošnjačke političke elite

Bakir upućuje svoje džihadiste da islamskim migrantima požele dobrodošlicu po gradovima

 

Sve je više građaniziranih, čitaj radikalno islamiziranih gradova, u federalnom beha dijelu, za kršćane katolike i Europljane izgubljene i otete im Bosne i Hercegovine. Kao i u svim drugim djelatnostima društva  tako i u političkom se podvlači crta na kraju godine i dioničare se izvješćuje o poslovanju u ispraćajućoj. Te prakse se pridržavaju i muslimansko-bošnjački, samoproglašeni, vlasnici većeg beha entiteta, tvornice laži, mržnje, netolerancije, isključivosti i ratno osvajačke retorike oformljene u Daytonu i izvezene pod registriranim nazivom Federacija derepublikanizirane Bosne i Hercegovine.

Više od četvrt stoljeća ta američka tvrtka na europskim marginama se pokazuje inovativnom i uspješnom u proizvodnji crni proizvoda zla, terorizma, islamističkih parola i prijetnji, zveckanje oružjem, i mnogim drugim opasnim proizvodima za koje se specijalizirala. Predana u vlasništvo islamskim radikalistima koji vrše strašan mobing na Hrvate, robove što im ih Holbroocke, Ashdown, Petritsch i svi drugi suvlasnici i dioničari te firme, isporučili da poslušno služe, ta balkanska tvornica prije godinu dvije izašla je na političko tržište sa novim proizvodom pod imenom “Građanin”.

Tim proizvodom u koji je umotan islamski radikalizam, unitarizam i centralizam promijenili su i naziv daytonske tvornice “Federacija Hrvata i Muslimana” u novo ime “Građanska muslimansko-bošnjačka

Bosna i Hercegovina”. A što znači i kakva će u budućnosti biti i čija, vlasnici te sada već gotovo u sto postotnom vlasništvu, zasigurno privremenom jer ni jedna diktatura i okupacija napose vjerska nije duga vijeka, muslimana Bošnjaka, tvornice građanstva pokazaše pred Božić 2021. u Izetbegovićevom Teheransarajevu, i pred Novu 2022. godinu u Džaferovićem gruntu Zenici, i u Bužimu mjestu ratnih zločinaca ubojica generala HVO-a Vlade Šantića.

Kockice buduće građansko muslimansko bošnjačke BiH, zapravo njenog federalnog dijela budući da je uvoz tog otrovnog bošnjačkog proizvoda, građanizma, zabranjen u RS-u, poslagaše Komšići, Izetbegović, Džaferović i svi drugi građanizirani, odnosno islamizirani glavni dioničari sklapajući jednobojnu, jednovjersku duboko islamiziranu sliku.

Slika je uistinu crna, a još crnjom je pokušava oslikati Bakir Izetbegović, govoreći da mu se još nije, a on će pozvati kada treba da priključio cijeli islamski svijet i Bosnu i Hercegovinu oboji u najstrašniju islamsku crno zelenu boju. Za početak Bakir je pozvao, a oni mu se vjerno i odazvali, crne islamiste u Teheransarajevu i svom silinom udarili na adventski vijenac obješen na vratima katoličke obitelji. Te male preostale kršćansko katoličke kockice, u glavnom gradu muslimanske Džamahirije u kojoj crkvena zvona, kako je kazao ratni zločinac Alija Izetbegović zvone za hajvan, treba samljeti, zgaziti i u prah pretvoriti, a za taj zločin kršćanocida najbolje je Božićno vrijeme, jer zlikovci su tada najokrutniji i najviše motivirani.

Posebno ih je Bakir motivirao i ohrabrio porukom kako za bošnjački osvajački pohod čeka cijeli islamski svijet. Čeka kao zategnuta strijela Izetbegovićev poziv. Upućuje stoga Bakir svoje džihadiste da im po gradovima ispišu dobrodošlice, na kojima će se vidjeti da u Bosni i Hercegovini, njenom okupiranom federalnom dijelu nema više ni Djeda Mraza, nema Adventa i Božića, nema Nove godine, nema alkohola i svinjetine.

Teren im je slobodan i ne trebaju se bojati da će se isprljati o nevjernike, može doći muslimanska vojska iz cijeloga islamskog svijeta, najavljuje Bakir. Treba još samo malo pripremiti tu, u Europi najveću muslimansku vojarnu beha Federaciju, i globalni vjerski rat se može nastaviti tu u BiH iz koje je ga pokrenuo Alija Izetbegović i nastavljen preko Amerike 11. rujna 2001. kao svjetski sukob civilizacija i vjera.

Bakir traži da se, ili milom ili silom, odobri njegovoj vojsci da muškarci nose brade a žene hidžab kako bi se i tim vjerskim odorama pokazala “građanska” i multi-kulti BiH i njen glavni grad.

Muslimanska vjerska agresija progona kršćana i kršćanstva iz domovine im Bosne i Hercegovine, kojoj su Turci prisilnom islamizacijom i gradnjom džamija na temeljima porušenih crkava promijenili vjersku sliku, trajat će sve dotle dok i jedan kršćanin pravoslavac ili katolik živi, pa makar i u suvremenim katakombama, u tom novom beha entitetu na europskoj periferiji.

Snažni muslimansko bošnjački radikalizam beha entitet sve više udaljuje od Europe i Staru damu od Bosne i Hercegovine. Islamističke poruke ispisane na plakatima u božićno i novogodišnje vrijeme 2021. u Sarajevu, Zenici, Bužimu, smjer su kamo Bošnjaci, Građani i Ostali vode beha zajednicu suverenih i konstitutivnih naroda Bošnjaka, Hrvata i Srba. Na tim plakatima isilovskih poruka iščitava se i protivljenje svih potpisanih skupina, Bošnjaka, Građana i Ostali svakoj multireligijskoj, multinacionalnoj, multikulturnoj i svakoj drugoj multi Bosne i Hercegovine.

Potpisnici na tim plakatima poslali su i poruku Europi i svim slobodnim i demokratskim zemljama da oni ne žele Bosnu i Hercegovinu u njihovim društvima. I bez tih isilovskih poruka, sami ti etnički i vjerski čisti gradovi u kojima su pokrenuti udari na Božić i Novu godinu govore koliko i sami sadržaji ispisanih nacifašističkih poruka, i pokazuju smjer i sliku buduće beha zajednice. Teheransarajevo, Zenica, Bužim…, kockice su buduće islamski građanizirane Bosne i Hercegovine.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Na domovinsku ljubav svi imaju pravo

HF

Hrvati protiv “trećeg entiteta”

HF

Arapi napastuju žene po Sarajevu

HF

Prljavi velikomuslimanski pamflet

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više