Hrvatski Fokus
Kolumne

Nikakva rekonstrukcija Vlade – Hrvati traže nove izbore

Plenković sve radi kako bi HDZ nestao s političke scene

 

Andrej Plenković je upravo medijima podvalio kukavičje jaje – REKONSTRUKCIJU VLADE REPUBLIKE HRVATSKE. Jedina mogućnost, da se eventualno, još koji mjesec zadrži na vlasti. U zemljama demokracije, EU-ova događanja znače i nove izbore. TOČKA!

Za Hrvatsku rekonstrukcija Vlade RH bi značilo uvođenje DIKTATURE.

TOČKA! Ovaj trenutak velika je prilika za Republiku Hrvatsku, ali i HDZ da povuče odlučne, ispravne, poteze te da se spasi kao stranka od nestajanja. Isto tako ako HDZ pasivno promatra što Plenković radi postaje snažna prijetnja da HDZ krene k nestajanju. HDZ mora pokazati da ima kadrovsku snagu i kompetenciju za čišćenje svojih redova, prvenstveno isključenjem Plenkovića. Zašto?

Plenković je svojim – upravljanjem, ne upravljanjem, radom, neradom, znanjem, neznanjem, aktivnostima, neaktivnostima, izvlaštenjem javne i privatne imovine u RH i predaje strancima, pogodovanjem stranim investitorima i određenim osobama u RH, manipulacijama, lažima doveo državu po svim usporedivim podacima na dno EU itd. = nanio neprocjenjivu štetu Republici Hrvatskoj i njenim građanima. HDZ mora pokazati snagu da zaštiti demokratske procese u državi, da zaštiti nacionalni interes i osigura nacionalnu sigurnost Republike Hrvatske. Ako najviše odgovorne osobe u HDZ-u ne smjene Plenkovića to će se ionako uskoro dogoditi samo tada više nepovratno za HDZ. Pred HDZ-m je biti ili ne biti? Pitanje je sada.

Ivica Todorić

Povezane objave

Ne “Kraljevstvo SHS”, već Kraljevina SHS

HF

Vožd Vučić – suzdržan!

HF

Vrhunac cinizma ICTY-ja

HF

Ćirilica na tragu “psećeg suvereniteta”

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više