Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Skupština Wisconsina izglasala rezoluciju o povratu birača

Zakon će sada prijeći na Odbor za pravila Wisconsina i na Senat Wisconsina, zakon 743. Zakon je uveo zastupnik Timothy Ramthun

 

Skupština Wisconsina jednoglasno je glasovala u povlaštenoj rezoluciji kako bi se pomaknula rezolucija zastupnika Ramthuna o povratu 10 birača Wisconsina za američkog predsjednika i potpredsjednika koji su certificirani u prijevarne svrhe.

Glasovanje je bilo jednoglasno i usvojeno je u skupštini ranije. Zakon će sada prijeći na Odbor za pravila Wisconsina i na Senat Wisconsina, zakon 743. Zakon je uveo zastupnik Timothy Ramthun.

Kako se to dogodilo: zastupnik Ramthun hrabro je pozvao na točku reda danas, tijekom otvorene sjednice. Učinio je to koristeći pravilo Skupštine 43 i tražeći je li njegova rezolucija privilegirana i može li se proslijediti Odboru za pravila putem otvorene sjednice? Da, rezolucija je bila privilegirana. Tada su mogli glasovati unutar sjednice koja se trenutno održava. I sve je bilo “Da”, jednoglasno glasovanje o premještanju zakona u Odbor za pravila. Sada će rezolucija sletjeti na Odbor za pravila. To je u rukama predsjednika Vosa, republikanca. Dakle, predsjednik Vos i ostatak predstavnika imaju deset dana da odgovore hoće li ga gurnuti na glasovanje. Još nije jasno što je Senat Wisconsina učinio s njim.

Zastupnik Ramthun koristio je pravilnik, koristio Ustav i bio neustrašiv. Izašao je pred sve, prekinuo sjednicu i rekao, ja sam zakonodavac, i želim da čujete ovo jer to od mene traže birači.

Skupština je izglasala rezoluciju o prolasku u Odbor za pravila, kako bi dobila mišljenje ako mogu ići naprijed. Mogli su ga podnijeti. Nisu to morali ni čuti. Ali zato što im je to bila privilegija, nisu imali izbora. A sada se zakon seli u Odbor za pravila. Dakle, sada zakon prelazi na sljedeću razinu, to je još uvijek živ, a mi ćemo vidjeti što će se dogoditi u pravilima committe na čelu s Robin Vos. To nije gotova stvar, ali je prvi put u povijesti Wisconsina da je državni predstavnik krenuo u povrat 10 izbornih listića u Wisconsinu.

Ramthunov ured udara u stražnjicu i treba ga podržati i zahvaliti što je učinio pravu stvar za narod Wisconsina i Amerike. Bez obzira gdje rezolucija ide odavde, zastupnik Ramthun je uvijek držao riječ narodu Wisconsina.

Članovi Odbora za pravila skupštine Wisconsina:

Predstavnik Steineke (predsjednik) Predstavnik Vosa u kolovozu Predstavnik Petersen Predstavnik Vorpagel Predstavnik Kuglitscha Predstavnik Titla Predstavnik Plumera Predstavnik Dittricha Neubauer Predstavnik Predstavnika Hesselbeina Predstavnik Spreitzera Predstavnik Subecka Predstavnik Pape Baldeh.

Mark Hale, https://patriottruthnews.com/latest-news/wisconsin-assembly-votes-to-advance-resolution-to-reclaim-electors/

Povezane objave

Veliki američki plan preživljavanja

hrvatski-fokus

Sedam posto glasačkih listića poštom u Wisconsinu bačeno kao rezultat trgovine ljudima

hrvatski-fokus

Kraj dominacije Zapada: dolar gubi utjecaj neslućenom brzinom; BRICS preskočio G7

hrvatski-fokus

Odnosi između Izraela i Irana

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više