Hrvatski Fokus
Znanost

Zdravstveni osiguravatelji objavili zabrinjavajući broj nuspojava cjepiva

Zabrinjavajuće je što zdravstvene vlasti ne izvještavaju o stvarnom broju žrtava cjepiva

 

Pojedini liječnici i medicinski stručnjaci već izvjesno vrijeme upozoravaju na veliki broj štetnih nuspojava nakon cijepljenja protiv bolesti COVID-19 kao i na povećanu smrtnost. S druge pak strane, snažni zagovaratelji cijepljenja protiv COVID-19 kao i farmaceutska industrija negiraju ikakvu povezanost nuspojava, razvoj kancerogenih i drugih oboljenja sa cjepivom, a posebno se od javnosti sakrivaju pravi podatci o broju smrtnih slučajeva nakon cijepljenja. Međutim, pojedini zdravstveni osiguravatelji u Europi i u SAD-u snažno su podigli svoj glas u javnosti s namjerom upozorenja što se stvarno događa i koliko je žrtava cjepiva protiv COVID-19.

EudraVigilance, europska baza podataka o sumnji na nuspojave cjepiva koja je pod „kapom“ Europske agencije za lijekove (EMA) objavila je u siječnju 2022. nove podatke o broju nuspojava kao i broj smrtnih slučajeva: do 15. siječnja 2022. prijavljeno je 37.927 smrtnih slučajeva nakon cijepljenja protiv COVID-19, te ukupno 3.392.632 nuspojave nakon cijepljenja, od čega gotovo polovica jesu teške i ozbiljne nuspojave (1.611.423).

U veljači 2022. EudraVigilance je objavila novo izvješće o nuspojavama i smrtnim slučajevima nakon cijepljenja protiv COVID-19: do 12. veljače 2022. ukupan broj smrtnih slučajeva je 39.997, dok se broj nuspojava povećao na 3.666.011.

Najveći broj smrtnih slučajeva i nuspojava odnosi se na mRNK cjepivo Pfizer/BioNTech: 18.185 umrlih i 1.791,261 nuspojava; mRNK cjepivo Moderne – 11.138 umrlih i 573.035 nuspojava/cjepnih ozljeda; cjepivo Oxford/AstraZeneca – 8.174 umrle osobe i 1.170.321 nuspojava/cjepna ozljeda i cjepivo Janssen/Johnson & Johnson – 2.500 umrlih i 131.394 nuspojava nakon cijepljenja.

Međutim, Andreas Schöfbeck, član uprave „BKK ProVita“, velikog njemačkog zdravstvenog osiguravatelja izrazio je zabrinutost i podigao glas u javnosti zbog zabrinjavajuće golemog broja prijava nuspojava nakon cjepiva COVID-19 s upozorenjem da vlasti i zdravstvene vlasti ne izvještavaju o stvarnom broju žrtava cjepiva.

Andreas Schöfbeck, član uprave BKK ProVita, osvrnuo se na nalaze osiguravateljske tvrtke u službenom pismu državnom/vladinom Institutu Paul Ehrlich (PEI), koji je ranije ove godine izvijestio da postoji 244.576 sumnjivih slučajeva nuspojava od „injekcija temeljenih na genima“ u kalendarskoj godini 2021.

(Paul Ehrlich Institut, PEI, je Savezni institut za cjepiva i biomedicinu, agencija njemačkog saveznog ministarstva zdravstva. Odgovoran je za osiguranje sigurnosti lijekova i cjepiva).

Govoreći o ovom broju, Schöfbeck je napisao: „Podaci dostupni našoj tvrtki daju nam razlog da vjerujemo kako postoji znatno nedovoljna evidencija slučajeva sumnje na nuspojave nakon cijepljenja cjepivom protiv COVID-19.“

Objašnjavajući da njihov uzorak uključuje 10.937.716 osiguranih klijenata, s dostupnim podatcima koji pokrivaju samo prvih 7½ mjeseci 2021., njihova je osiguravateljska tvrtka već zabilježila 216.695 slučajeva nuspojava nakon mRNK cjepiva protiv COVID-19.

Proširujući ovu stopu za cijelu godinu (2021.), a zatim je primijenjujući na cjelokupnu populaciju Njemačke (oko 83 milijuna), može se procijeniti da je vjerojatno između 2,5 do 3 milijuna pojedinaca u zemlji liječeno od strane medicinskih stručnjaka zbog takvih štetnih nuspojava nakon cijepljenja protiv COVID-19.

„Prema našim izračunima, do danas realnim smatramo da je 400.000 pacijenata, naših osiguranika, moralo zatražiti pomoć liječnika zbog komplikacija nakon cijepljenja. Ekstrapolirano na ukupnu populaciju, ova vrijednost bi bila tri milijuna,“ rekao je Schöfbeck za ‘WELT‘ novosti.

Ovo je „značajan alarmni signal,“ rekao je Schöfbeck u svojem pismu, jer „znači da je oko 4 do 5 posto cijepljenih bilo pod medicinskim tretmanom zbog nuspojava,“ što je stopa oko 10 puta veća od vladinih podataka.

Schöfbeck je u svom pismu nastavio razmatrati uzroke nedovoljnog prijavljivanja, nagađajući da, budući „nema naknade“ za zdravstvene agencije da prijave nuspojave cjepiva, i „veliki napor“ koji je potreban da se to učini – zahtijeva 30 minuta po prijavi – a s obzirom da je trebalo podnijeti možda tri milijuna takvih izvješća, to bi bilo jednako 1,5 milijuna radnih sati ili „gotovo godišnji radni učinak 1000 liječnika.“

Rujansko izvješće „Projekta Veritas“ (www.projectveritas.com/news/) u SAD-u potvrđuje ovu analizu, dokumentirajući prisutnost mnogih bolničkih pacijenata koji pate od ozljeda cjepivom COVID-a, ali ih „nitko“ ne prijavljuje saveznom sustavu za prijavu neželjenih nuspojava (VAERS ) „jer je potrebno više od pola sata da se napiše ‘prokleta’ stvar.“

Takvi golemi nedostaci u izvješćivanju o nuspojavama cjepiva na pasivnim sustavima koje sponzorira vlada potvrđeni su u provedenim studijama i dobro su poznati već dugi niz godina. Na primjer, jedna studija koju je proveo Harvard 2010. a koju je naručilo Ministarstvo zdravstva i socijalnih usluga (Department of Health and Human Services, HHS) otkrila je da prijavljene cjepne ozljede za VAERS predstavljaju „manje od 1 posto cjepnih ozljeda.“

Druga studija koju je naručio proizvođač cjepiva „Connaught Laboratories“ izračunala je da je vjerojatno „pedeseterostruko nedovoljno prijavljivanje nuspojava.“

Schöfbeck je svoje pismo također poslao Njemačkom liječničkom zboru (Bundesärztkammer) i Stalnoj komisiji za cijepljenje (Standing Vaccination Commission / Robert Koch Institut).

Njegova objavljena analiza nije dala detaljne informacije o vrstama ili ozbiljnosti dokumentiranih nuspojava osim što su pacijenti tražili stručnu liječničku pomoć za liječenje.

Cjepiva protiv COVID-a, koja su odobrena za upotrebu u Njemačkoj, uključuju AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Janssen / Johnson & Johnson i NovaVax.

Komentirajući svoje otkriće, Schöfbeck je za ‘WELT’ rekao: „Brojke koje su proizašle iz naše analize jako su daleko od javno objavljenih brojeva. Bilo bi neetično ne razgovarati o tome.“

Do sličnog otkrića došao je i čelnik jednog američkog osiguravajućeg društva, a o tome je bio obaviješten široj javnosti već dobro poznat dr. Robert Malone koji je ovim povodom napisao izvrstan članak.

Čelnik osiguravajućeg društva ‘OneAmerica’ sa sjedištem u Indianapolisu rekao je da je stopa smrtnosti porasla za nevjerojatnih 40 posto u odnosu na razinu prije pandemije među radno sposobnim ljudima u dobi između 18 i 64 godine.

„Trenutno vidimo najveću stopu smrtnosti koju smo vidjeli u povijesti ovog poslovanja – ne samo u osiguravateljskom društvu OneAmerica, rekao je izvršni direktor tvrtke Scott Davison tijekom ‘online’ konferencije za novinare ovog tjedna. „Podatci su dosljedni za svakog ‘igrača’ u tom poslu.“

‘OneAmerica’ je osiguravajuće društvo vrijedno 100 milijardi dolara koje ima sjedište u Indianapolisu od 1877. godine. Tvrtka ima otprilike 2400 zaposlenih i prodaje životno osiguranje, uključujući grupno životno osiguranje poslodavcima u državi.

Davison je rekao da porast smrtnih slučajeva predstavlja „goleme, goleme brojke,“ a da ne umiru starije osobe, već „primarno radno sposobne osobe od 18 do 64 godine“ koje su zaposlenici kompanija koje imaju planove grupnog životnog osiguranja putem društva ‘OneAmerica.’

„A ono što smo vidjeli tek u trećem tromjesečju, vidimo da se nastavlja u četvrtom tromjesečju, jest da je stopa smrtnosti porasla za 40 posto u odnosu na ono što je bilo prije pandemije,“ rekao je Davison.

„Samo da vam dam predodžbu koliko je to loše, katastrofa prema pravilu ‘tri sigme’ ili katastrofa jednom u 200 godina bila bi povećanje od 10 posto u odnosu na razdoblje prije pandemije,“ rekao je Davison. „Dakle, 40 posto je jednostavno nečuveno.“

(Standardna devijacija ili pravilo tri-sigme, op.prev.).

Što pokreće ovaj neviđeni porast smrtnosti od svih uzroka?

„Većina zahtjeva koji se podnose za smrtne slučajeve nisu klasificirani kao smrt od COVID-19.“

Dr. Robert Malone čitatelja upućuje na čitanje izvornog članka: Odvojite trenutak da pročitate cijeli članak. Sada. Onda idemo dalje, pod pretpostavkom da ste pročitali. Dr. Malone potom piše slijedeće: „Počinje mi izgledati kao da je najveći eksperiment na ljudskim bićima u zabilježenoj povijesti propao.“ I, ako je ovo prilično suhoparno izvješće visokog izvršnog direktora životnog osiguranja u Indiani istinito, onda tvrdnja pravnog stručnjaka dr. Reinera Fuellmicha o „Zločinu protiv čovječnosti” i zalaganje za sudskim procesom sada počinje izgledati mnogo manje donkihotski i puno više proročanski.

Dr. Robert Malone na kraju ističe slijedeće: U MINIMUMU, na temelju mojeg čitanja, može se zaključiti da ako ovo izvješće vrijedi i ako ga potvrde drugi iz svijeta životnog osiguranja, tada imamo i golemu ljudsku tragediju i veliki neuspjeh javne politike američke Vlade i američkog sustava HHS koji bi trebao služiti i štititi građane koji plaćaju ovu „uslugu“.

AKO je to istina, onda su genetska cjepiva koja su tako agresivno promovirana -propala, a jasna savezna kampanja za sprječavanje ranog liječenja lijekovima za spašavanje života pridonijela je velikom gubitku života što se moglo izbjeći.

U najgorem slučaju, ovo izvješće implicira da su savezni mandati (odredbe) za cjepivo na radnom mjestu potaknuli ono što se zove pravim zločinom protiv čovječnosti. Golem gubitak života (vjerojatno) radnika koji su bili prisiljeni prihvatiti toksično cjepivo češći su u odnosu na opću populaciju Indiane.

DALJE, proživljavamo i najmasovniju, globalno koordiniranu kampanju propagande i cenzure u povijesti ljudske rase. Svi glavni masovni mediji i tehnološke tvrtke društvenih medija udružile su se kako bi ugušile i suzbile svaku raspravu o rizicima genetskih cjepiva I / ILI alternativnih ranih tretmana.

AKO je ovo izvješće istinito, mora postojati odgovornost. Ne govorimo samo o gaženju prvog amandmana Ustava Sjedinjenih Država i njegovom drobljenju u blato s vojskom teškog pješaštva na pogon umjetne inteligencije. Ovaj članak glasi kao suhoparan opis masovne žrtve koja se mogla izbjeći a uzrokovana je obveznim eksperimentalnim medicinskim zahvatom. Onaj za koji je međunarodno korumpirano (tajno) društvo koje djeluje pod zastavom „Incijative za vijesti od povjerenja“ („Trusted News Initiative“) metodički izbrisala sve mogućnosti da se žrtve same informiraju o potencijalnim rizicima i s interneta i putem javne svijesti. George Orwell se sigurno vrti u grobu.

„Nadam se da griješim. Bojim se da sam u pravu,“ poručio je na kraju dr. Malone.

Izvor:

  1. Patrick Delaney: „German insurance data reveals COVID vaccine adverse events are 10 times higher than gov’t reports,“ LifeSiteNews, 25. 2. 2022.
  2. Dr. Robert Malone: What if the Largest Experiment on Human Beings in History is a Failure? „Surge in All Cause Mortality“ Global Research, 5. 1. 2022.

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Sto godina Razreda za umjetnost

HF

Prilog HAZU-a kurikulnoj reformi (19)

HF

Brojni športaši umrli u 2021. godini nakon cijepljenja

hrvatski-fokus

TTIP je mrtav, živjela CETA!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više