Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Predsjednik Trump tuži Hillary, DNC za 70 milijuna dolara!!

Tužbom se traži više od 72 milijuna dolara odštete

 

Predsjednik Donald Trump tuži Hillary Clinton, DNC za 70 milijuna dolara zbog izborne prijevare. Ne, ne govorimo o još jednim izborom (iako bi se to moglo ponoviti 2024.)! Od danas poslijepodne predsjednik Trump tuži Hillary! Tako je: ona ne će pobjeći od rusko-rusko-ruske prijevare koja je mučila zemlju najmanje 5 godina. To znači da bi tijekom faze “otkrića” moglo izaći puno ružnih detalja.

Možemo li konačno saznati istinu? Što je znala Hillary Clinton? CNBC potvrđuje: Nacionalni odbor i drugi zbog navodne uroea kako bi “tkali lažnu priču” tijekom predsjedničkih izbora 2016. da su Trump i njegova kampanja bili u dosluhu s Rusijom. Trumpova tužba RICO-u kaže da su Clinton, koja je bila njegov demokratski protivnik na tim izborima, i drugi optuženici kao dio navodne sheme krivotvorili dokaze, prevarili tijela za provedbu zakona i iskoristili pristup “visoko osjetljivim izvorima podataka” na način da “čak i događaji iz Watergatea blijedi u usporedbi”.

Bivši republikanski predsjednik, podnio je tužbu američkom Okružnom sudu za južni okrug Floride više od pet godina nakon što je pobijedio Clinton u utrci koja je bila predmet navodne urote kako bi naštetila njegovim mogućnostima na izborima. Dolazi i tri godine nakon što je tadašnji specijalni savjetnik Robert Mueller rekao da je njegova istraga otkrila da je Trumpova kampanja bila “prijemljiva” za pomoć Rusije tijekom njegove kampanje 2016. Trump je tvrdio da je Muellerova istraga, koja je bila nastavak istrage FBI-a o kontaktima Trumpove kampanje s Rusijom tijekom utrke 2016., bila lov na vještice.

Tužbom se traži više od 72 milijuna dolara odštete, što je trostruko veći iznos od 24 milijuna dolara u pravnim pristojbama i drugoj odšteti koju je Trump prikupio kao rezultat navodnog ponašanja optuženih. U Trumpovoj tužbi stoji da, iako je shema bila osmišljena za “namještanje” izbora 2016., “Kada je njihov gambit propao, a Donald J. Trump je izabran, napori optuženih nastavili su se nesmanjenim, samo su premjestili fokus na potkopavanje njegove predsjedničke administracije.” U tužbi se navode kršenja Zakona o organizacijama pod utjecajem reketaša i korumpiranim organizacijama, uroti, štetnoj laži, zlonamjernom progonu, računalnoj prijevari i zlouporabi, krađi poslovnih tajni i druge tvrdnje.

Ovo je sjajna vijest jer većina Amerikanaca svoje vijesti dobiva iz mainstream medija i društvenih medija. Drugim riječima, njihove su vijesti filtrirane kako bi se sakrila istina. Ovako masivna tužba iznijet će istinu na vidjelo. Mnogi ljudi će (po prvi put) čuti za korupciju i nepoštenje koji su mučili Hillarynu kampanju i DNC. Zanimljivo je da Trump nije samo tužio Hillary. Činjenica je da Trump tuži i DNC i Hillary Clinton osobno, što sugerira da su njih dvoje radili zajedno.

Ako se ovaj slučaj dokaže izvan razumne sumnje tada će razotkriti sam DNC za strašnu korupciju. New York Post ima više analiza: Bivši predsjednik Donald Trump u četvrtak je podnio saveznu tužbu protiv Hillary Clinton i Demokratskog nacionalnog odbora, optužujući ih za “nezamislivu urotu” kojom bi ga povezali s ruskim miješanjem u izbore 2016.

Pritužba, podnesena u južnom okrugu Floride, također optužuje druge u Clintonovoj kampanji i DNC da štite bivšeg državnog tajnika od urote.

“Uoči predsjedničkih izbora 2016., Hillary Clinton i njezini suradnici orkestrirali su nezamislivu urotu – onu koja šokira savjest i predstavlja uvrjedu za demokraciju ove nacije”, kaže se u tužbi. “Djelujući zajedno, optuženi su se zlonamjerno urotili kako bi ispleli lažnu priču da je njihov republikanski protivnik Donald J. Trump bio u dosluhu s neprijateljskim stranim suverenitetom”, kaže se. “Radnje poduzete u promicanju njihove sheme – krivotvorenje dokaza, obmanjivanje organa za provođenje zakona i iskorištavanje pristupa visokoosjetljivim izvorima podataka – toliko su nečuvene, subverzivne i zapaljive da čak i Watergate [skandal] blijede u usporedbi.”

Trump u tužbi tvrdi da su urotu “smislili, koordinirali i proveli najviši dužnosnici Clintonove kampanje i DNC-a – uključujući i samu ‘kandidatkinju'”. Hoće li tužba predsjednika Trumpa imati pošteno suđenje? Možemo li zapravo imati jutice? Ja se, na primjer, jako nadam…

https://welovetrump.com/2022/03/24/its-on-president-trump-sues-hillary-dnc-for-70-million/?utm_source=newsletter_ptn&utm_medium=email&utm_campaign=ptn

Povezane objave

Lažima do Downing streeta 10

HF

Protiv “antisemitskih stereotipa”

HF

Turska napada Kurde u Siriji

HF

Pa, pa, teta Angela

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više