Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Čini se da je kraj Bidenovog režima blizu

Hunter Biden vjerojatno će biti optužen, a Joe će biti dovoljno blizu optuženih zločina da će biti prisiljen podnijeti ostavku

 

Politička predviđanja uglavnom nisu moja stvar. Prije sam mislio da jesu kad sam predvidio da će Donald Trump pobijediti 2016. unatoč anketama koje su govorile da Hillary ima 90 i nešto posto šanse za pobjedu. Tu je završio moj politički uspjeh proricanja. Predvidio sam da se Joe Biden ne će izvući iz Super utorka. Naravno, to je bilo prije nego što su Amy Klobuchar i Pete Buttigieg “neobjašnjivo” odustali prije Super utorka, postavljajući pozornicu Bidenu da se oporavi. Tada sam predvidio uvjerljivu pobjedu Donalda Trumpa. On je, naravno, ali nisam predvidio koliko će očajnički i usklađeno buduće moći krenuti da mu ukradu pobjedu.

Stoga bi vam trebalo dati osjećaj olakšanja da predviđanje da će Joe Biden biti nekako uklonjen iz Ovalnog ureda nije samo moje. Buzz i javni i privatni udaraju u moj inbox brže od upozorenja o još jednoj slavnoj osobi koja se oglasila na šamar Willa Smitha. Ovaj šušur je solidan i podudara se s iznenadnim zagrljajem prijenosnog računala Huntera Bidena od strane korporativnih medija. Možemo li vidjeti kraj Bidenovog režima? Da, čini se vrlo mogućim da jesmo. I to vjerojatno ne će zahtijevati 25. Neki od šušura koje čujem su da će Deep State ili čak američka javnost biti dovoljno glasni u svojim pozivima da Biden odstupi da ne će imati izbora. Drugi sugeriraju da Deep State radi iza kulisa kako bi vidio mogu li jednim udarcem srušiti Joea Bidena i Kamalu Harris, postavljajući pozornicu za (NE DAJ BOŽE!) da predsjednica bude Nancy Pelosi. Ali teorija koja mi se čini najodrživijom ima Joea Bidena koji je svojevoljno odstupio u zamjenu za prikrivanje (i njegovih) zločina svog sina. Osoba koja stoji iza ovog poteza navodno nije nitko drugi nego Barack Obama. Više o tomu kad imam više potvrđivanja. U međuvremenu, evo cijenjenog Mikea Adamsa iz Natural Newsa koji objašnjava zujanje koje je čuo…

U SAD-u je sada u tijeku PROMJENA REŽIMA: Biden u bloku za rezanje dok obavještajna zajednica aktivira hitne akcije samoodržanja

Prije nekoliko dana lažni predsjednik Joe Biden pozvao je na promjenu režima u Rusiji, praktički moleći ruske vojne generale da uklone Putina s vlasti. Ali to se nije dogodilo. Ono što se umjesto toga događa je da američki “generali” obavještajne zajednice sada kreću protiv Joea Bidena.

Dobio sam informacije tijekom vikenda da su IC (Obavještajna zajednica) tri agencije za pisma shvatile da će, ako ne zaustave Bidenovo ubrzano uništenje Amerike, sve biti izbrisane kako Amerika propada. Podijelio sam ove informacije u podcastu u ponedjeljak ujutro i članku koji možete pročitati ovdje. Naslov tog članka govori o tomu: “ANALIZA: Ugrađeni “dobri momci” okreću se protiv kabale… Sve izlazi na vidjelo… i buđenje se ne može zaustaviti.”

Jučer su Washington Post i CNN poduzeli akciju koja je sve to potvrdila, objavljujući bombastične priče koje su razotkrile detalje iz “laptopa iz pakla” Huntera Bidena. U biti, CIA je naredila Washington Postu da počne izlagati kriminalnu obitelj Biden. Sve se to radi u pripremi za Bidenovo uklanjanje s vlasti.

Kao što je Zero Hedge jučer napisao, “Brana Hunter Biden uskoro će puknuti? WaPo, CNN go spaljena Zemlja preko ‘laptopa iz pakla'”:

Prije dva tjedna New York Times potvrdio je da laptop postoji i da je legitiman – i potvrdio je nekoliko prethodno prijavljenih aspekata priče, uključujući prepisku između Huntera i njegovog poslovnog partnera Devona Archera, koji su obojica bili u upravi ukrajinskog energetskog diva Burisme.

Danas se gomilaju Washington Post i CNN – s postom koji potvrđuje još više detalja o sadržaju prijenosnog računala, a CNN vodi žestok dio i izvještava da se savezna istraga o Hunteru ‘zagrijava’.

Tako je istim korporativnim medijima koji su lagali i prikrivali istinu o kriminalnoj obitelji Biden sada naređeno da oslobode istinu o Bidenima u pripremi za Bidenovu smjenu s dužnosti.

Još nije jasno kako će Biden biti smijenjen, ali akcija je neminovna

Nemamo pojedinosti o tomu kako će Biden biti smijenjen, ali svjesni smo da dokumenti o optužnici za Bidenove trenutno kruže među agencijama s tri slova. FBI, CIA, NSA, DHS itd., Svi su potpuno svjesni razmjera Bidenovih zločina – kao što su to bili od početka 2016., ispostavilo se – i sada odlučuju koliko će javno objaviti kako bi postavili odgovarajući narativ da Biden bude smijenjen s dužnosti.

Hunter Biden vjerojatno će biti optužen, a Joe će biti dovoljno blizu optuženih zločina da je prisiljen podnijeti ostavku. Dakle, to znači da opcija 25. amandmana nije najvjerojatniji ishod ovdje. Umjesto toga, bit će objavljeni dokazi s laptopa Huntera Bidena koji je zarobljavao lažnog predsjednika, prisiljavajući njegovu ostavku dok medijski obožavatelji izazivaju plamen bijesa.

Razlog zbog kojeg se IC i mediji slažu s tim je taj što trebaju vezati puno loše prtljage za Bidena, a zatim krivnju za sve te stvari izravno svaliti na njegova ramena, štiteći pritom brend demokrata za druge potencijalne kandidate. Dakle, vidjet ćete medijske članke i duboko curenje informacija o državi s naglaskom na stvari koje su vrlo specifične za službenu zlouporabu vlasti koju provode sami Bidenovi, a ne na ništa što bi bacilo širu mrežu na DNC ili demokratsku stranku u cjelini. Uostalom, moraju ograničiti štetu na marki demokrata u srednjim rokovima 2022. godine.

Ključno je da IC nema nikakvu namjeru instalirati Trumpa na vlast i želim biti jasan u vezi s tim. Ovo nije preokret u izbornoj krađi 2020.; to je jednostavno IC duboka država koja prakticira vlastite hitne postupke samoodržanja kako bi bila sigurna da ih ne zbriše Bidenova luda, neograničena kriminal i nesposobnost.

J. D. Rucker, https://noqreport.com/2022/03/31/it-seems-that-the-end-of-the-biden-regime-is-nigh/

Povezane objave

Odnosi između Izraela i Irana

hrvatski-fokus

Rusija se još nije riješila nasljeđa SSSR-a

HF

Ghebreyesus u raljama bračnoga para Gates

hrvatski-fokus

Aktualna balkanizacija Balkana (2)

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više