Hrvatski Fokus
Gledišta

Nova radost za Hrvate u Srbiji

Srbi u Hrvatskoj imaju etnobiznismena Milorada, a Hrvati u Srbiji imaju ego etnobiznismena Tomislava

 

Nova radost za sve Hrvatice i Hrvate u cijelom svijetu, a posebno za Hrvatice i Hrvate u cijeloj Srbiji, je vijest da se @tomezig vratio u srbijanski parlament kao njihov zastupnik. Ne znam zašto @tomezigu osobno nije doživotno zagarantirano to mjesto u toj instituciji jer boljeg Hrvata (ili Hrvatice) od ovog bunjevačkog iz Donjeg Tavankuta mi nemamo. Tim više što je etnobiznismenu Miloradu doživotno osigurano mjesto u Hrvatskom saboru, a i @tomezig je etnobiznismen! Ego etnobiznismen.

Ovu bezgranično radosnu vijest za sve Hrvatice i Hrvate prenijeli su svi hrvatski mediji u Srbiji, pa smo saznali i da se @tomezig na konferenciji za novinare (čitaj za Josipa Stantića), između ostalog, pohvalio doslovno ovako: „Čuli ste da je u svom predizbornom, postizbornom obraćanju predsjednik nove, novi predsjednik Republike Srbije obradovan činjenicom što sam ja narodni zastupnik!“ (https://media.rtv.rs/ostalo/izravno/73470)

Sve Hrvatice i Hrvati, čuvši ovu novu neopisivo sretnu činjenicu, pali su u stanje takozvane presretnosti (prekomerne sreće), koje se na njihovim licima ne može nikako skriti, kao ni na licu samog @tomeziga i njegovih zigova prilikom priopćenja ove činjenice. Tako po tom izrazu lica možete na svakom mjestu prepoznati tko je ovdje Hrvatica ili Hrvat, što je jedan od najvećih prinosa @tomeziga u svom požrtvovanom radu za dobrobit ovdašnjih Hrvata (nikako u svoju korist)! Eto, do sada sam kritiziran da vidim u našoj zajednici samo ono što je loše, no, od kako je @tomezig ponovno naš zastupnik u najvišoj vlasti sve mi je lijepo i tek sada vidim koliko smo mi Hrvati, posebno srijemski, sretni što ga imamo!

Branimir Miroslav Tomlekin

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Amerika nikada nije bila saveznik Hrvatske

HF

Propao Kuščevićev “festival demokracije”

HF

Plenković je na čelu “Antifašističke koalicije” uzurpatora boljševičkog mentalnog sklopa

hrvatski-fokus

Domoljubna priča u režiji Pastora

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više