Hrvatski Fokus
Znanost

Konačno razotkrivena zlokobna ispitivanja cjepiva protiv COVID-19

Pfizer i Moderna imaju problem – njihove injekcije mRNA COVID-19 ne zaustavljaju infekciju, prijenos, hospitalizaciju, niti smrt od virusa SARS-CoV-2

 

Američka agencija za hranu i lijekove usvojila je shemu “Budućeg okvira” koja će Pfizeru i Moderni omogućiti preoblikovanje i objavljivanje ažuriranih injekcija COVID-a bez provođenja dodatnih kliničkih ispitivanja.

  • Američka agencija za hranu i lijekove usvojila je shemu “Future Framework” koja će Pfizeru i Moderni omogućiti preoblikovanje i objavljivanje ažuriranih injekcija COVID-a bez provođenja dodatnih kliničkih ispitivanja.
  • Tim će se okvirom omogućiti potpuno neprovjerene, preformulirane injekcije COVID-a; uklanjanje zahtjeva za kliničkim ispitivanjima također se s vremenom može proširiti na druga cjepiva i lijekove.
  • “Budući okvir” gotovo će sigurno jamčiti da će buduće injekcije protiv COVID-a biti manje učinkovite i / ili opasnije jer će dodavanje više mRNA (za pokrivanje više varijanti) rezultirati većim stopama štetnih događaja, a manje mRNK po varijanti smanjit će učinkovitost.
  • Tijekom godina vidjeli smo mnogo primjera kako se pripremaju ispitivanja cjepiva i da je “Budući okvir” ekstremna ekspanzija i formalizacija tog namještanja.
  • Ne bilježenje ozljeda ili nepravilno bilježenje uobičajena su taktika koja se koristi za miješanje rezultata i stvaranje cjepiva sigurnijim nego što jest. Druga uobičajena strategija je isključiti bilo koji parametar koji se pokaže problematičnim, a koji uključuje sudionike koji su ozlijeđeni. Budući da je ovo tako čest trik, činjenica da je 3,000 od 4,526 djece (u dobi od 6 mjeseci do 4 godine) upisane u Pfizerovo pedijatrijsko ispitivanje COVID-a isključeno je ogromna crvena zastava.

– U prilično šokantnom slijedu događaja, Američka agencija za hranu i lijekove ušuljala se u “Budući okvir” shema koja će Pfizeru i Moderni omogućiti preoblikovanje i objavljivanje ažuriranih injekcija COVID-a bez provođenja dodatnih kliničkih ispitivanja na ljudima, osim onoga što je već učinjeno.

FDA prepisuje pravila u hodu

Savjetodavni odbor FDA-e za cjepiva i povezane biološke proizvode (VRBPAC) trebao je glasovati o okviru 28. lipnja 2022., ali dok je VRBPAC odobrio (19-2) bivalentnu injekciju COVID-a za jesen 2022., konkretno, činilo se da se očekivano glasovanje o Okviru nije održalo – samo jest.

Kako se ispostavilo, opet nas je zbunila agencija koja stalno prepisuje pravila u hodu. Toby Rogers, dr. Sc. – politički ekonomist čiji je istraživački fokus na regulatornom hvatanju i korupciji u Big Pharmi — objašnjava kako su nam ovo ušuljali:

Jučer [28. lipnja], Savjetodavni odbor FDA-e za cjepiva i srodne biološke proizvode odobrio je bivalentnu injekciju COVID-19 sa sojem Wuhan i varijantom Omikrona …

Na sastanku su proizvođači (Moderna, Pfizer i Novavax) upitani koji su njihovi rokovi proizvodnje… i rekli su naglas: ‘Sve dok ne budemo morali davati nikakve kliničke podatke, imat ćemo ih spremne do jeseni.’ Nitko nije imao problema s tim …

Čekaj, čekaj, mislio sam da FDA glasa o budućem okviru jučer? Političko pitanje bilo je hoće li se preformulirane injekcije covida-19 tretirati kao novi molekularni entiteti (što i jesu) u kojem slučaju bi trebali biti podvrgnuti službenom preispitivanju ili će se preformulirane injekcije tretirati kao “biološki slične” postojećim injekcijama covida-19 i dopustiti im se potpuno preskakanje kliničkih ispitivanja.

Izgleda da FDA nije imala glasove da ovo izglasa samo kao političko pitanje. Ako ikoga pitate predstavlja li preformulirana mRNA novi molekularni entitet, pa, naravno da jest, tako da bi to zahtijevalo formalni regulatorni pregled.

Ono što je FDA umjesto toga učinila jest prokrijumčariti političko pitanje prerušeno u glasanje o reformuliranim ‘pojačivačima’ za jesen.

U biti, FDA je upravo počela raditi Future Framework (branje varijanti willy nilly, preskakanje kliničkih ispitivanja) i u osnovi je izazvala članove odbora da odbiju pojačanu dozu – znajući da su svi članovi VRBPAC-a ručno odabrani jer nikada nisu upoznali cjepivo koje im se nije svidjelo.

Dakle, naravno, samo su dvije osobe u odboru imale hrabrosti odbiti pojačanu dozu – iako se temeljila na ovom besmislenom procesu (koji nikada nije formalno usvojen) gdje doslovno uopće nije bilo podataka … Potajno, FDA je zamijenila sustav temeljen na dokazima sa sustavom koji se u potpunosti temelji na vjerovanju.

Najgora ideja u povijesti javnog zdravstva

Odluka o oslobađanju preoblikovanih snimaka mRNK bez dodatnih kliničkih ispitivanja daleko je najgori razvoj događaja do sada i ima moć radikalno promijeniti medicinsku znanost koja ide naprijed.

Ne samo da će se izbaciti potpuno neprovjerene injekcije COVID-a, već se taj “okvir” s vremenom može proširiti i na druga cjepiva i lijekove s kojima se proizvođači lijekova možda žele petljati. Dovraga, to bi moglo čak i sniziti standarde za ispitivanja lijekova općenito, što je povijesno zahtijevalo najmanje 10 godina višefaznog testiranja.

U članku Substack od 31. svibnja 2022., Rogers je objasnio podrijetlo i svrhu ovog nevjerojatno opasnog prijedloga:

Pfizer i Moderna imaju problem – njihove injekcije mRNK COVID-19 ne zaustavljaju infekciju, prijenos, hospitalizaciju, niti smrt od virusa SARS-CoV-2. Svi to znaju … Pfizer i Moderna zarađuju oko 50 milijardi dolara godišnje na ovim snimkama i žele da se to nastavi.

Dakle, oni moraju preformulirati pucnjeve. Možda ciljati novu varijantu, možda promijeniti neke od sastojaka – tko zna, ovi snimci ne djeluju, pa nije jasno što će biti potrebno da ih se osposobi. To je problem jer preformulirani snimci znače nova klinička ispitivanja i novi regulatorni pregled od strane FDA.

Postoji pristojna šansa da bilo koji preformulirani hitac padne u novom kliničkom ispitivanju, a javnost je duboko skeptična prema tim snimkama, pa bi nadzor bio intenzivan.

Tako su Pfizer i Moderna smislili način kako iskoristiti regulatorno hvatanje kako bi odobrili svoje preformulirane injekcije ZA COVID-19 BEZ daljnjih kliničkih ispitivanja. Njihova shema naziva se “Budući okvir”… Svrha je “budućeg okvira” trajno namjestiti regulatorni postupak cjepiva protiv bolesti COVID-19 u korist farmaceutske industrije.

Ako se odobri taj “budući okvir”, sve buduće snimke bolesti COVID-19, bez obzira na formulaciju, automatski će se smatrati “sigurnima i učinkovitima” bez dodatnih kliničkih ispitivanja jer se smatraju “biološki sličnima” postojećim injekcijama.

Ovo je doslovno najgora ideja u povijesti javnog zdravstva. Ako promijenite jednu molekulu mRNK u ovim snimkama, to će promijeniti zdravstvene ishode na načine koje nitko ne može predvidjeti. To nužno zahtijeva nova klinička ispitivanja – što je ono što FDA predlaže da se preskoči …

FDA je odobrila injekcije COVID-19 za djecu 14. i 15. lipnja. Dakle, ako FDA odobri ‘Budući okvir’ 28. lipnja, snimke koje će se na jesen dati djeci (i Amerikancima svih dobnih skupina) bit će preformulirani kadrovi koji su preskočili klinička ispitivanja.

Dr. Joseph Mercola, 8. VII. 2022., https://www.lifesitenews.com/opinion/sinister-covid-19-vaccine-trials-finally-unmasked/?utm_source=top_news&utm_campaign=usa

Povezane objave

Digitalna umjetnost u Hrvatskoj 1968. – 1984.

hrvatski-fokus

SARS-CoV-2 je užasan kandidat za cjepivo i oni to znaju

hrvatski-fokus

Amnestija za arhitekte propalih COVID politika? Da, ali postoji cijena (2)

hrvatski-fokus

Propolis ublažava simptome i nuspojave toksičnog djelovanja kemoterapije

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više