Hrvatski Fokus
Znanost

SZO kao “opunomoćenik Svjetske vlade”? Ukidanje nacionalne države?

WHO/SZO poseže za vlašću nad zemljom i svijetom

 

„U sjeni ukrajinskog rata, Svjetska zdravstvena organizacija priprema – daleko od javnosti – ‘međunarodni sporazum o prevenciji i kontroli pandemija’ koji obvezuje međunarodno pravo.“ Pregovori u Genevi (Ženevi) već su počeli. Prvobitno je „prijenos ovlasti“ bio planiran za 1. svibnja 2022. godine, odnosno sve 194 države članice Svjetske zdravstvene organizacije, SZO-a, tada bi bile prisiljene provoditi mjere koje određuje SZO, poput karantene ili općeg obveznog cijepljenja.

Međutim, novi memorandum Vijeća Europske unije, „Consilium Europa“ od 3. ožujka 2022. znatno je odgodio ovaj proces. U međuvremenu, planira se da radni nacrt ovog novog „Sporazuma Svjetske vlade“ Svjetske zdravstvene organizacije bude spreman za daljnje interne pregovore 1. kolovoza 2022. Pročitajte, pogledajte i poslušajte videozapis:

“Međunarodni ugovor o prevenciji i pripravnosti od pandemije.“

Vijeće daje zeleno svjetlo za početak pregovora o međunarodnom sporazumu o pandemiji

Vijeće Europske unije je 3. ožujka 2022. donijelo odluku o odobrenju otvaranja pregovora za međunarodni sporazum o prevenciji, pripravnosti i odgovoru na pandemije.

Međuvladino pregovaračko tijelo, zaduženo za izradu i pregovore o ovom međunarodnom instrumentu, održat će svoj sljedeći sastanak do 1. kolovoza 2022. kako bi raspravljalo o napretku na radnom nacrtu. Zatim će dostaviti izvješće o napretku na 76. Svjetskoj zdravstvenoj skupštini 2023. s ciljem usvajanja instrumenta do 2024. godine.

Prema Vijeću Europske unije, službeno opravdanje za ovaj pothvat, koji SZO smatra potrebnim, je izlika da se međunarodna zajednica mora još bolje pripremiti za moguće buduće pandemije i njihov koordinirani nadzor. (https://www.consilium.europa.eu/de/policies/coronavirus/pandemic-treaty/). 

Prema pisanju “Epochtimes” od 5. ožujka, čini se da su EU, kao i privatni akteri poput ‘Zaklade Rockefeller’ i ‘Zaklade Billa Gatesa’, izvor ideja. (https://www.epochtimes.de/politik/ausland/globaler-pandemievertrag-der-who-kann-nationale-verfassungen-aushebeln-a3744145.html ).  

S obzirom na iskustva s pandemijom koronavirusa SARS-CoV-2 u posljednje dvije godine, to je pokazatelj što svijet može očekivati.

Temelj sporazuma je članak 19. Statuta SZO-a. U njemu stoji da Opća skupština Svjetske zdravstvene organizacije može dvotrećinskom većinom usvojiti sporazume koji obvezuju sve države članice. Nacionalne države tada više ne mogu suvereno odlučivati ​​koje mjere kontrole pandemije žele uvesti.

Ukidanje nacionalne države znači istovremeno gubitak temeljnih i građanskih prava.

Poznati njemačko-britanski sociolog, publicist i političar Ralf Dahrendorf prije mnogo godina upozorio je na to: “Tko god napusti nacionalnu državu time gubi jedino učinkovito jamstvo svojih temeljnih prava do sada. Tko danas smatra da je nacionalna država neophodna, time proglašava – koliko god nenamjerno – građanska prava nepotrebnima.“

(Nicolas A. Rimoldi: „Im Schatten des Ukraine-Krieges werkelt die WHO an einem globalen Pandemiepakt: Länderübergreifende Lockdowns sollen zum neuen Instrument der internationalen Politik werden“; Die WeltWoche, 7.03.2022., https://weltwoche.ch/daily/im-schatten-des-ukraine-krieges-werkelt-die-who ).

O tako dalekosežnom pitanju, međutim, narod mora imati posljednju riječ: Svi građani zemlje s pravom glasa moraju dobiti pravo i mogućnost da izraze svoje mišljenje na referendumu.

Prijedlog stručnjaka vladama svih država

Dr. Astrid Stuckelberger, koja je radila za Svjetsku zdravstvenu organizaciju (WHO) više od 20 godina, dala je sljedeći prijedlog, prema objavi „GreatReject“:

  • Svaka bi država trebala poslati javno protestno pismo WHO-u.
  • ‘Vlade’ bi trebale napisati dopis da narod ne prihvaća da se potpisom ministra zdravstva bez referenduma odlučuje o sudbini milijuna ljudi. Vrlo je važno poslati ovo pismo iz svake zemlje SZO-u u Ženevi.
  • SZO traži od svih zemalja da provedu mjere do svibnja 2022. (ovaj zahtjev je u međuvremenu pomaknut na 2024., pogledajte ovo).
  • Do sada su samo Rusi poslali takvu odbijenicu (vidjeti: org).

Međunarodno pravo ne dopušta propis UN-a koji je iznad ustava pojedinih zemalja. To vrijedi i za WHO – organizaciju UN-a. Međutim, usprkos političkog i medijskog skretanja pozornosti javnosti na rat u Ukrajini, američka organizacija „STAND FOR HEALTH FREEDOM“ VEĆ JE POKRENULA PETICIJU PROTIV Sporazuma WHO-a o pandemiji (WHO „Pandemic Treaty“) – a cilj je sakupiti 100.000 potpisa:

Što WHO…? 
Suverenitet SAD-a je na kocki dok nacije pregovaraju o sporazumu o pandemiji
Svjetska zdravstvena organizacija (SZO / WHO) stvara javnozdravstveni ekvivalent „jedne svjetske vlade“, ali oni nemaju ovlasti nadjačati Ustav Sjedinjenih Država, niti njihov nacionalni suverenitet.

Ugovor o pandemiji mogao bi utrti put inicijativi kao što je Good Health Pass, koju je Tony Blair opisao kao „međunarodno priznati sustav zdravstvenih propusnica“ za svjetske putnike.

Ako vjerujete u tjelesnu suverenost, roditeljska prava i informirani pristanak, morate sada ustati i dopustiti da se čuje vaš glas.

Naše članstvo u WHO-u ne daje ovoj globalističkoj organizaciji pravo da krši naše građanske slobode, ljudska prava i liječničke slobode.

Izvor:

  1. Rudolf Hänsel & Peter Koenig: „The WHO as a ‘Proxy World Government’ ? Abolition of the Nation State?“ Global Research, 26. 3. 2022.
  2. „An international treaty on pandemic prevention and preparedness“; consilium.europa.eu
  3. „Council gives green light to start negotiations on international pandemic treaty“, Press release 3. 3. 2022.; www.consilium.europa.eu
  4. GreatReject: „WHO is World Government. Power grab scheduled for May 1, 2022. With ‘relaxations’ you are being framed.“ 28. 2. 2022.; https://greatreject.org/who-is-world-government-power-grab/
  5. Stand for Health Freedom: „What the WHO…? US Sovereignty is on the Line as Nations Negotiate Pandemic Treaty“; https://standforhealthfreedom.com/action/who/

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Plansko širenje virusa

hrvatski-fokus

SAD protiv širenja kineskog tržišta

HF

Odabrane svjetske vijesti o cjepivu

hrvatski-fokus

Potpuno cijepljeni su “super širitelji” COVID-a, izjavio izumitelj mRNK tehnologije cjepiva

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više