Hrvatski Fokus
Znanost

​​Sveučilište u Bostonu prekršilo pravila stvaranjem soja koronavirusa sa stopom smrtnosti od 80 posto

Robert Malone osudio Sveučilište Boston zbog ‘kršenja pravila’ stvaranjem soja koronavirusa iz Wuhana

 

Dr. Robert Malone osudio je Sveučilište Boston (Boston University, BU) u Massachusettsu zbog „kršenja pravila“ stvaranjem soja koronavirusa iz Wuhana (COVID-19) sa stopom smrtnosti od 80 posto. Dr. Malone je ovo rekao tijekom intervjua 19. listopada u „Tommy’s Podcastu“ s voditeljem Thomasom Patrickom Carriganom. Napomenuo je da je soj Bostonskog sveučilišta apsolutno himerična verzija virusa originalne varijante iz Wuhana, koja ima 100-postotnu stopu smrtnosti.

Sveučilište Boston razvilo je soj koronavirusa (COVID-19) u nastojanju da utvrdi jesu li modifikacije u vršnom proteinu šiljka koronavirusa SARS-CoV-2 odgovorne za promjenu u smrtnosti povezanoj s varijantom ‘omicrona’ B11529  ili njezinim kasnijim podsojevima. Dr. Malone, izumitelj tehnologije mRNA cjepiva, međutim, istaknuo je da „jasno postoje domene izvan vršnog proteina šiljka virusa koje pridonose morbiditetu i smrti u mutantnom obliku u odnosu na soj prekursora.“

„Ono što je bitno u vezi s ovim je da je Sveučilište Boston zaobišlo pravila. Nisu trebali provoditi istraživanje povećanja funkcije („gain-of-function“)“, rekao je dr. Malone Carriganu. Poznati znanstvenik dodao je da je Sveučilište pomalo ‘zalutalo’ u smislu svog procesa nadzora kako bi se osiguralo pridržavanje federalno utvrđenih normi.

„U tijeku su mnoga natezanja oko toga je li to djelomično financirao Nacionalni institut za zdravlje (National Institutes of Health, NIH). Oni su financiranje pripisali NIH-u, ali [NIH] je odbacio bilo kakvo saznanje o bilo kakvom odobrenju ili čak svijest da su te studije u tijeku. Dakle, onda imamo Sveučilište Boston koje pokušava prikriti svoje tragove.” (Vidjeti: NIH potvrđuje da bostonski laboratorij koji je stvorio novi smrtonosni soj covida s 80% smrtnosti NIJE dobio odobrenje agencije za istraživanje).

Malone: ​​Sveučilište Boston nije trebalo dobiti BSL-3 ugovor

Dr. Malone je izjavio da je Sveučilište Boston primilo ugovor za postrojenje visoke razine zaštite biološke sigurnosti 3 (BSL-3) smješteno u urbanom području Bostona – koji uopće nije trebao biti dodijeljen Sveučilištu. Članak iz 2013. na Mediumu razradio je ove rizične objekte, rekavši da nacionalni laboratoriji za nove zarazne bolesti (National Emerging Infectious Diseases Laboratories, NEIDL) Sveučilišta Boston „sadrže laboratorije BSL-2 i BSL-3, uz laboratorij BSL-4.“ Dr. Malone to je pripisao političkim motivima dr. Anthonyja Faucija, čelnika Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti (National Institute of Allergy and Infectious Diseases), koji bi trebao otići u mirovinu krajem 2022. Faucijeve postupke dodjele bespovratnih sredstava, ugovora i objekata određenim institucijama usporedio je „slično kao kod kongresnika koji koriste „politiku svinjske bačve“ (metafora za raspodjelu državne potrošnje za lokalizirane projekte). Ovo je, dodao je dr. Malone, način na koji je Sveučilište Boston uspjelo dobiti objekte NEIDL.

Prema izumitelju tehnologije mRNA cjepiva, studije poput one koju provodi Sveučilište Boston često se financiraju kao pilot projekti u nadi da će dobiti veći ugovor. Dodao je da je opće načelo za dobivanje ugovora ili velike potpore od NIH-a dovršiti barem polovicu istraživanja za koje sveučilište traži sredstva prije podnošenja prijedloga.

„Sveučilišta razumiju kako se igra ova igra. Način na koji to funkcionira je da dekani i sveučilište u osnovi dobivaju između 40 posto i do 110 posto poreza na bilo koji novac koji je zapravo dodijeljen u svrhu istraživanja. Mi to nazivamo neizravnim troškovima, ali to je ono što je,” rekao je dr. Malone.

„Sve se ovdje zapravo radi o stvaranju golemih količina federalnih subvencija za medicinske škole i njihove istraživačke komplekse“ (https://corruption.news).

Cijeli razgovor između dr. Roberta Malonea i Thomasa Patricka Carrigana o novom ‘covid’ soju iz Sveučilišta Boston možete pogledati pod naslovom („TPC#966: Dr. Robert Malone (80 % Lethality Covid Boston University)“, 19. 10. 2022., Brighteon: www.brighteon.com/channels/tommyspodcast.

The Defender je 26. listopada 2022. objavio značajan i poučan tekst dr. Josepha Mercole u kojem on upozorava javnost o najnovijim zabrinjavajućim „znanstvenim istraživanjima“ ludih znanstvenika – ukratko:

  • Prije manje od dva mjeseca, znanstvenici koje su financirali Nacionalni instituti za zdravlje (NIH) i Nacionalni institut za alergije i zarazne bolesti dr. Anthonyja Faucija (NIAID) objavili su da su „uskrsnuli“ virus španjolske gripe tzv. obrnutom genetikom.
  • Sada, znanstvenici sa Sveučilišta Boston izvješćuju da su proizveli ‘Omicron’ soj SARS-CoV-2 sa 80-postotnom smrtnosti kod miševa. Novi hibrid stvoren je ekstrakcijom vršnog proteina iz Omicron BA.1 varijante SARS-CoV-2 i njegovim ‘pričvršćivanjem’ na izvorni koronavirusni ‘Alfa’ soj iz Wuhana.
  • Istraživanje je financirano s četiri potpore NIH/NIAID-a, ali budući da su ta sredstva navodno bila „namijenjena“ primarno za opremu, nisu odobrili virusni inženjerski dio eksperimenta s NIH-om. NIH razmatra slučaj kako bi utvrdio je li Sveučilište prekršilo pravila za istraživanje poboljšanog potencijalnog pandemijskog patogena (ePPP).
  • Bostonsko sveučilište poriče da se istraživanje kvalificira kao istraživanje „poboljšanja funkcije“ jer je smrtnost soja ‘Alfa’ smanjena sa 100 posto na 80 posto. Međutim, soj ‘Alfa’ dobio je funkciju, naime svojstvo „izbjegavanja“ imunološkog sustava koje prije nije imao. Svojstva otpornosti na imunološki sustav proizašla su iz vrška Omicrona.
  • Vjerojatnost da se SARS-CoV-2 spoji u wuhanski soj ‘Alfa’ s proteinom iz virusnih šiljaka ‘Omicrona’ „u divljini“ gotovo je nikakva, jer je soj Wuhan već mutirao i ne postoji. Da nije bilo ovih luđaka, nikada se ne bismo morali brinuti o ovoj vrsti rekombinacije.

Ponovimo: „Prije manje od dva mjeseca, izvijestili smo da su znanstvenici koje financira NIH i NIAID dr. Anthonyja Faucija oživjeli virus španjolske gripe pomoću obrnute genetike. Uznemirujuće, činilo se da su znanstvenici frustrirani činjenicom da rekreirani virus nije uspio ubiti vrste makakija odabrane za eksperiment, čak ni pri najvećim testiranim dozama.“

Tvrdili su da se mora stvoriti opasnija verzija virusa španjolske gripe kako bi se razvila bolja cjepiva protiv nje. I to unatoč činjenici da, sve dok nisu „uskrsnuli“ ovaj virus, on više nije postojao u prirodi i nije predstavljao nikakvu prijetnju čovječanstvu.

To me pomalo podsjeća na citat Mary Shelley, autorice „Frankensteina“, koja je 1818. izjavila: „Mora biti strašno; jer krajnje bi zastrašujući bio učinak svakog ljudskog nastojanja da se naruga veličanstvenom mehanizmu Stvoritelja svijeta.“

Visoko smrtonosni hibrid Omicrona stvoren je inženjeringom

Sada saznajemo da su ludi znanstvenici u laboratoriju razine 4 biološke sigurnosti (BSL4) Sveučilišta u Bostonu napravili hibridni soj Alfa/Omicron SARS-CoV-2 s 80-postotnom smrtnosti kod miševa. U objavljenom videozapisu u izvornom tekstu dr. Mercole, John Campbell recenzira ovaj rad. On, kao i mnogi drugi, poziva američku Vladu da odmah prekine ovakvu vrstu istraživanja i uništi sve već stvorene ‘Frankensteinove’ viruse. Ako ne postoje negdje u laboratoriju, onda ne mogu ni pobjeći.

S obzirom na to da je SARS-CoV-2 najvjerojatnije napravljen u laboratoriju, baš kao i ovaj hibrid, činjenica da nastavljaju ‘petljati’ s virusom kako bi ga učinili smrtonosnijim doista je zapanjujuće nepromišljeno.

Što može spriječiti ovaj umišljeni hibrid da pobjegne i uništi čovječanstvo? Naravno, BSL4 laboratoriji imaju najstrože sigurnosne mjere, ali to nije jamstvo da virus neće izaći van (pogotovo ako netko namjerno želi da virus ‘izađe’ van).

U prošlosti je bilo dosta laboratorijskih curenja podataka, a kao što je govorio Jeffrey Sachs, predsjednik The Lancet komisije za COVID-19 u videozapisu na kraju izvornog teksta, dokazi sugeriraju da je SARS-CoV-2 proizašao iz istraživačkog programa koji su poduprle SAD u Kini. Pametnome dosta.

Cijeli, mnogo opširniji tekst o zabrinjavajućim „znanstvenim istraživanjima“ ludih znanstvenika možete pročitati u ‘on-line’ časopisu The Defender.

Britanski „The Daily Mail“ u tekstu objavljenom 17. listopada i ažuriranom 28. listopada 2022. citira niz znanstvenika i stručnjaka koji prepoznaju apsolutnu opasnost uključivanja u ovakvu vrstu istraživanja – evo njih nekoliko: profesor Shmuel Shapira, vodeći znanstvenik u izraelskoj Vladi, rekao je: ‘Ovo bi trebalo biti potpuno zabranjeno, to je igranje vatrom.’ …

Dr. Richard Ebright, kemičar sa Sveučilišta Rutgers u New Brunswicku, New Jersey, rekao je: … „Istraživanje je jasan primjer zabrinjavajućih istraživanja ‘poboljšanja’ funkcije i povećanog istraživanja potencijalnog pandemijskog patogena (ePPP)“. Zatim dodaje: „Posebno je zabrinjavajuće što ovo novo ePPP istraživanje američke Vlade — kao i prethodno ePPP istraživanje američke Vlade o himernim koronavirusima povezanim sa SARS-om na Institutu za virologiju u Wuhanu koji su možda uzrokovali pandemiju — izgleda da nije prošlo prethodni rizik … Želimo li izbjeći sljedeću pandemiju generiranu u laboratoriju, imperativ je pojačati nadzor nad istraživanjem ePPP-a.“

Profesor David Livermore, profesor mikrobiologije na britanskom Sveučilištu ‘East Anglia’ rekao je za DailyMail.com: „s obzirom na veliku vjerojatnost da je pandemija COVID-a nastala bijegom laboratorijski manipuliranog koronavirusa u Wuhanu, ovi se eksperimenti čine krajnje nerazboritima.“

Daily Caller također je objavio oštre kritike ovog istraživanja. Na primjer, Justin Goodman, viši potpredsjednik za zagovaranje i javnu politiku u „White Coat Waste Project“ im je rekao: „[Dr. Anthony] Faucija i druge lude znanstvenike treba zaustaviti prije nego izazovu novu pandemiju nesmotrenim punjenjem smrtonosnih virusa u rasipnim eksperimentima na životinjama koje financiraju porezni obveznici… Zaustavite ludilo.“

Izvor:

  1. Dylan Housman: „Fauci-Funded Scientist Engineers New COVID-19, Deadlier Than OMICRON, In Boston Lab“; Daily Caller, 18. 10. 2022.; https://dailycaller.com/2022/10/18/
  2. Kevin Hughes: „Dr.Robert Malone: Boston University broke the rules by creating COVID strain with 80% death rate“; Natural News, 25. 10. 2022.
  3. Dr. Joseph Mercola: „Boston University’s Mad Scientists – Why Are They Still Engineering These Viruses in Labs?“ Children’s Health Defense / The Defender, 26. 10. 2022.
  4. Caitlin Tilley: „EXCLUSIVE: ‘This is playing with fire – it could spark a lab-generated pandemic’: Experts slam Boston lab where scientists have created a new deadly Omicron strain with an 80% kill rate in mice“; The Daily Mail, 17. 10. 2022.; ažurirano: 28. 10. 2022.; www.dailymail.co.uk/health/

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Gregorio Marañón – slobodnomisleći intelektualac

HF

ENERGETSKI HARAKIRI – Zapanjujuća transformacija gospodarstava najnaprednijih svjetskih industrijskih gospodarstava je u tijeku i uzima zamah

hrvatski-fokus

Brojni uspjesi u zaštiti braka, obitelji, protiv pobačaja…

hrvatski-fokus

Kamo odlaze iskorišteni lijekovi?

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više