Hrvatski Fokus
Znanost

Australija će prisilno cijepiti građane putem Chemtrailsa

Zračna cjepiva koriste se u Sjedinjenim Državama usmjerena prema životinjama uporabom plastičnih paketa koje ispuštaju zrakoplovi ili helikopteri

 

Australija je odobrila zahtjev za licenciju tvrtke Big Pharma PaxVax koja će im omogućiti namjerno ispuštanje GMO cjepiva koje se sastoji od živih bakterija u Queensland, putem chemtrailsa. Ured regulatora za gensku tehnologiju (OGTR) kaže da se cjepivo kvalificira kao ograničeno i kontrolirano oslobađanje u skladu s odjeljkom 50A Zakona o genskoj tehnologiji iz 2000. godine.

Preventdisease.com izvješća: PaxVax traži odobrenje za provođenje kliničkog ispitivanja genetski modificiranog živog bakterijskog cjepiva protiv kolere. Očekuje se da će suđenje biti završeno u roku od godinu dana, a probna mjesta bit će odabrana iz područja lokalne uprave (LGA) u Queenslandu, Južnoj Australiji, Victoriji i Zapadnoj Australiji. PaxVax je predložio niz kontrolnih mjera za koje kažu da će ograničiti širenje i postojanost GM cjepiva i njegovog uvedenog genetskog materijala, međutim uvijek postoji mogućnost da ta ograničenja propadnu i zaraze divlje životinje i ekosustave.

Zračna cjepiva koriste se u Sjedinjenim Državama usmjerena prema životinjama uporabom plastičnih paketa koje ispuštaju zrakoplovi ili helikopteri. Sanofi (koji je jedan od najvećih proizvođača cjepiva na svijetu) ima podružnice kao što je Merial Limited koje proizvode Raboral, oralni živi virus otrovan za ljude, ali još distribuira divlje životinje u masama.

Prskanje virusa zapadnog Nila

Michael Greenwood je 2006. napisao članak za Školu javnog zdravlja Yalea pod naslovom: “Prskanje iz zraka učinkovito smanjuje učestalost virusa Zapadnog Nila (WNV) kod ljudi.” U članku se navodi da se učestalost slučajeva virusa ljudskog Zapadnog Nila može značajno smanjiti prskanjem iz zraka velikih razmjera koje cilja odrasle komarce, prema istraživanju Škole javnog zdravlja Yalea i Kalifornijskog odjela za javno zdravstvo.

U skladu s mandatom za prskanje iz zraka za određene vektore koji predstavljaju prijetnju ljudskom zdravlju, zračna cjepiva poznata kao poboljšanja cjepiva protiv DNK-a i rekombinantno cjepivo protiv WNV-a mogu se testirati ili upotrijebiti za “zaštitu” ljudi od izloženosti vektorskoj infekciji. Poboljšanja DNK cjepiva posebno koriste Epstein-Barr virusne kape s više ljudskih komplementnih aktivatora klase II kako bi neutralizirali antitijela. Rekombinantna cjepiva protiv WNV-a koriste Rabbit Beta-globulin ili poli (A) signal virusa SV40. U ranim istraživanjima DNK cjepiva utvrđeno je da će studije negativnih rezultata ući u kategoriju budućih razvojnih istraživačkih projekata u genskoj terapiji. Tijekom studija poli (A) signalizacije SV40 za WNV cjepiva, uočeno je da će WNV ležati uspavano kod pojedinaca koji su bili izloženi vodenim kozicama, pa bi nakon izlaganja WNV zračnim cjepivima potencijal za oslobađanje virusa vodenih kozica uzrokovao veći rizik od pojave odraslih šindra.

Kalifornijsko zračno prskanje za WNV i SV40

U veljači 2009. do danas, prskanje iz zraka za WNV dogodilo se u većim gradovima unutar države Kalifornije. Tijekom prskanja Anaheima, CA bjelkinja (50 godina) bila je izložena teškom prskanju, dok je svakodnevno vježbala hodanje nekoliko kilometara. Na ovom području nekoliko dana odvijala se teška helikopterska aktivnost. Nakon prskanja osjetila je laganu glavu, mučninu, bolove u mišićima i povećanu bol u donjem dijelu leđa. Procijenjena je na toksikološke mehanizme koji su bili povezani s izloženošću pesticidima zbog prskanja iz zraka pomoću naprednog ispitivanja biološkog praćenja. Rezultati ispitivanja koji su uključivali testiranje proteinskog pojasa koristeći metode Protein Coupled Response (PCR) bili su pozitivni za KD-45. KD-45 je proteinski pojas za SV-40 Simian Green Monkey virus. Provedena su dodatna ispitivanja za epstein-barr virusni kap i virus citomeglije koji se koriste u bioinženjeringu za sustave za isporuku gena putem virusne ovojnice proteina i tehnologije adenoviralne ovojnice proteina. Pojedinac je bio pozitivan za oboje; što ukazuje na vrlo vjerojatno izlaganje sustavu isporuke cijepljenja DNK kroz udisanje nosa.

Pentagonov dokument otkrio planove cijepljenja iz zraka

tromjesečnom FunVax pregledu u lipnju 2007. u izvješću se navodi cilj projekta navedenog kao ID: 149AZ2 kao pripravak virusnog vektora koji će inhibirati / smanjiti ekspresiju specifičnog gena poremećaja (VMAT2) unutar ljudske populacije. Nadalje, u sažetku ukazuje na to da je testirano šest metoda raspršivanja virusa, uključujući oslobađanje velike nadmorske visine, oslobađanje vode, prijenos insekata i različite metode difuzije. izvor: yournewswire.com;

https://worldtruth.tv/australia-to-forcibly-vaccinate-citizens-via-chemtrails/?amp=1 

Povezane objave

Sjećanje na djetinjstvo

HF

Imaju novca za cjepiva protiv COVID-a, ali ne za bolesti koje ubijaju!  

hrvatski-fokus

O suradnji u znanosti i inovacijama

HF

Zašto bojkotiramo UN-ov skup o prehrambenim sustavima?

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više