Hrvatski Fokus

Željezničku nesreću izazvao teretni vlak u vlasništvu Vujnovca – ENNA Transport

 

Ovo je strašno, Plenković i Vujnovac zajedno! Nakon što su mediji objavili vijest o željezničkoj nesreći kod Rajića i kada se je ubrzo na licu mjesta našao Plenković s dva potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i nekoliko ministara odmah sam rekao: Teretni vlak u vlasništvu Vujnovca – ENNA Transport.

Humano je da se Plenković s još nekoliko članova Vlade Republike Hrvatske pojavio na mjestu željezničke nesreće kod Rajića gdje su život izgubilo 3 osobe i njih 13 je teško ozlijeđeno. Međutim, nažalost smo u Hrvatskoj nedavno imali prometnu nesreću gdje je život izgubilo 12 osoba, ozlijeđeno su 32 osobe, od toga je 19 osoba teško stradalo pa se tamo na mjestu nesreće nije našao Plenković s toliko ministara. Tim više je Plenkoviću problem što su PPD-ENNA Transporti u kratkom vremenu prouzročili dvije teške željezničke nesreće (Križevci i Rajić). HŽ Cargu se nije nešto takvo strašno događalo.

Plenković i Vujnovac-ENNA Transport oteli su posao državnoj tvrtki HŽ Cargo d.o.o., sada HŽ Cargo d.o.o. lokomotive što je, a ENNA Transport voze. Interesantno da je Dragan Marčinko postao predsjednik Uprave Petrokemije Kutine, nakon čega je radio u sustavu PPD-a, a sada je Dragan Marčinko postao Direktor HŽ Cargo d.o.o. Dakle, Marčinko je sada došao privatizirati HŽ Cargo d.o.o. u korist Vujnovca. (Zašto je HŽ Cargo d.o.o. kompanija?) Plenković-Vujnovac građane Hrvatske doživljavaju kao ovce, a nadležne za nacionalnu sigurnost drže pod čizmom.

Vujnovac radi tolika zlodjela Plenkoviću da isti to više teško brani. Zato se Plenković odmah pojavio s hrpom ministara na mjestu nesreće. ENNA Transport potvrdili su da je njezin teretni vlak sudjelovao u nesreći s izjavom da su s njihove strane „u potpunosti ispoštovani svi propisi i pravila u željezničkom prometu“. Za nadati se je da će nadležni državni organi profesionalno provesti istragu npr.:

– kvar i zaustavljanje su uzrok nesreće, koji je uzrok kvara.

– da kvara nije bilo ne bi doslo do nesreće.

– ukoliko su nakon kvara poduzete sve radnje po propisu onda je propust strojovođe putničkog vlaka.

– Je li lokomotiva teretnog vlaka propisno pregledana prije polaska?

– Je li bio odgovarajući teret, odgovarajuća posada?

– Je li vlakovođa imao propisne sate vožnje?

– Je li odrađen alkotest itd.?

Plenković je Vujnovcu predao većinu strateških nacionalnih resursa, interese Republike Hrvatske i time ostvario prijetnju nacionalnoj sigurnosti Hrvatske, danas je većina građana RH toga svjesna. To je tolika korupcija, pronevjera javne imovine radi osobne koristi i političke svrhe, a nadležne institucije Republike Hrvatske i Komisije EU šute!

Plenković i crna kronika

Orbanov cilj: Prvo Baranja i Slavonija. Na Jadranu je već pustio svoje krake i to treba samo završiti. Fortenova zakazala skupštinu 8. 9. 2022. kako bi diskutirala opciju dogovora s Indotekom. Do jučer su Mađari bili odbačeni – Vujnovac preuzima sve. Kako su Mađari odbili smijeniti upravu INA-e to u tom trenutku logično slijedi likvidacija Plenkovića. Da spasi glavu Plenković dogovorio trampu s Orbanom: ti meni Agrokor ja tebi promjenu uprave INA-e. Ovim kriminalnim radnjama nema kraja. Nacionalna izdaja, ovo građani ne će dozvoliti.

PPD – Pavo Vujnovac – kreditor HDZ-a

Plenković, MPL i PPD-Vujnovac uništili INA-u. Video prikazuje jasne dokaze tko i kako je pokrao plinski biznis INA-i. Te kako je predan PPD-Vujnovcu. Sada Plenković i Vujnovac nastoje isto napraviti (i rade) s Agrokorom. Čovjek koji voli holdem poker očito se kocka i zabavlja s hrvatskom strateškom nacionalnom imovinom i nacionalnom sigurnošću Republike Hrvatske, a pritom korupcijom zgrće ogromnu nepripadajuću imovinu. Nacionalna izdaja.

Vujnovac – Barbarić – Plenković

Poznata Hrvatska veza HEP – PPD koju povezuje i koja je pod kontrolom Plenkovića rezultirala je s nekoliko teških protuzakonitih radnji. Jedan od javnih primjera, ranije dobro poznati kriminal: „…HEP poništio prvi natječaj, prihvatio veću cijenu, unaprijed isplatio 737 milijuna kuna…” Ovo je samo po sebi monstruozan kriminal! HEP treba sam malo zagrebati po površini i već će se naći opljačkane milijarde kuna.

Ivica Todorić

Povezane objave

Štitite hrvatske pravoslavce!

HF

Mirjana Kasapović – intelektualno ništavilo

HF

Mateja Hercigonja vinska kraljica

HF

DM nastavlja intenzivan razvoj

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više