Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Bošnjački ekstremizam je samo sredstvo za ostvarenje muslimanske državice

Bošnjačkim ekstremistima nikad dosta mraka i crnila u stoljećima mračnoj i crnoj Bosni i Hercegovini

 

U Bosni i Hercegovini narodi ne smiju biti ljudi, jer moraju biti „Građani“ ili „Ostali“, kao što i Bošnjaci ne smiju biti „Građani“ ili „Ostali“ jer moraju biti Muslimani. U naopakoj zemlji sve je naopako, i stoga je Srbin pripadnik muslimanske Armije BiH, general Jovan Divjak kazao „u Bosni i Hercegovini je sve otišlo u helač“. Zbog istine koju je obznanio, Bošnjaci su ga odbacili kao potrošni materijal, kao što su kasnije odbacili i odbacuju i hrvatske sluge koje su im služile, i služe danas za šačicu naftnih srebrnjaka.

Bošnjačkim ekstremistima nikad dosta mraka i crnila u stoljećima mračnoj i crnoj Bosni i Hercegovini. Razlog tolikog mraka što ga stvaraju u bošnjačko-hrvatsko-srpskoj zajednici zasigurno je u tomu što vjeruju, a u tome uspijevaju i svjetsku zajednicu uvjeriti, da samo u takvom crnilu mogu skrivati sva oružja koja koriste u osvajanju i okupiranju novog entiteta na europskim marginama, nakon poroda u američkoj vojnoj bazi u Daytonu krštenog pod imenom, tronacionalna, dvoentitetska daytonska Bosna i Hercegovina, suverenih i konstitutivnih Muslimana, kasnije Bošnjaka-Hrvata i Srba.

Od rođenja u Daytonu, tog u Bosni i Hercegovini od svih narodâ neželjenog djeteta, kojeg su svaki beha narod u vjerskom sukobu htjeli ubiti i politički abortirati, traje i danas bošnjački pokušaj da ga se ubije ili unakazi. I tako neprirodno i unakaženo postalo je omraženo svim nebošnjacima, napose hrvatskom narodu koji pokušava da ga opere, očisti, uredi i odjene u odjeću najmodernijih europskih naroda, gdje je i pripadalo u vrijeme kraljice Katarine, prije turske zločinačke okupacije, i prisilne pojave islama ispred kojeg je gotovo nestalo katolika i katoličanstva. Ta tragična prošlost katoličanstva i hrvatstva u Bosni i Hercegovini od Daytona se ponavlja u istom, pa čak i težem obliku nad ostatkom ostataka tog domicilnog i autohtonog naroda, kojem su daytonisti namijenili sudbinu američkih Indijanaca nakon Kolumbova otkriča tog kontinenta. Potvrđuje to činjenica da danas svjetska zajednica koja je protektirala daytonski zbirni entitet više naoružava bošnjačke ekstremiste u agresiji na Hrvate, negoli što naoružava Ukrajinu da se oslobodi od Rusije.

Naime, kao što Amerika šalje novo oružje Ukrajincima da oslobode svoju zemlju i prognaju ruskog okupatora, tako i visoki predstavnik u sprezi s lažno germaniziranim Bošnjacima u njemačkom Bundestagu daju svakim danom izmišljeno novo političko oružje bošnjačkim agresorima da okupiraju i porobe hrvatski narod, u entitetu kojeg su u Daytonu planirali do kraja etnički očistiti od Hrvata, te nakon toga iz tako čistog muslimanskog entiteta se povući kao iz Afganistana i predati ga bošnjačkim talibanima. Taj planirani daytonski zločinački udruženi pothvat u završnoj je fazi, uz pomoć najmodernijeg izmišljenog visokodaytonskog, bošnjačizirano islamiziranog Bundestaga, oružja za masovno istrjebljenje pod nazivom “građani”. Bošnjačko oružje koje se proizvodi gotovo u svakoj mislimanskoj kući, što i jest razlog da se porastom broja “građana” smanjuju prava, sloboda, jednakost, ravnopravnost, suverenost, konstitutivnost i teritorij hrvatskog naroda.

“Građanin” je visokopredstavničko bošnjačko oružje specificirano i modificirano isključivo protiv Hrvata, s ciljem njihova trajnog istrijebljenja iz njihove, i njihovih, tisućljetnih predaka domovine Bosne i Hercegovine. Bosna i Hercegovina pod vlašću bošnjačkih ekstremista i lažno germaniziranih Bošnjaka u njemačkom Bundestagu u sprezi sa visokim predstavnikom, visoke i nedodirljive Putinove moći, uistinu postaje izgubljena i oteta domovina nebošnjacima, napose Hrvatima. Okupatori ih koriste kao pokusne kuniće u izgradnji čistog muslimanskog entiteta u fratarskoj Bosni, kraljevini hrvatske kraljice Katarine, kojoj su Turci oteli djecu prisilno ih islamizirali, kao i desetine tisuća druge katoličke djece i nikada ih više nije vidjela, a krunu svog kraljevstva ostavila da se čuva u Vječnom gradu. Kao što su Turci u prošlosti otimali katoličku djecu i odvodili ih u janjičare, danas ahmetovićizirana Njemačka otima katoličku mladež u Bosni i Hercegovini i odvodi ih da joj čisti ulice, i ropski radi za plaću koju germanizirani Ahmetović dobije za tjedan dana, hodajući po Bosni i Hercegovini kako bi i taj dio Europe ahmetovićizirao kao Njemačku. I dok hrvatska kruna čeka svoj povratak u Bosnu i Hercegovinu, u zemlji sve ubrzanije nestaje Hrvata, pod smjenama zlikovaca i barbara koji se oblače u različite odore, ostajući uvijek isti i sa istim namjerama i ciljem, uništenje i Bosne i Hercegovine i njenih povijesnih branitelja i čuvara, hrvatsko katoličkog naroda.

Zadnje ubojito bošnjačko oružje koje koriste isključivo protiv Hrvata, pod imenom “Građanin” isto je kao ono što Rusi koriste za masovno uništenje Ukrajinaca. Oružje “Građanin” Bošnjaci i visoki predstavnici koriste samo na hrvatskom teritoriju, no nikada i na svojim prostorima i nad svojim narodom. Ono što se Hrvatima nameče kao “Građanin” taj pojam ne koristi se u bošnjačkom narodu. Tu u njihovoj sredini “Građanin” je zabranjena nacionalna kategorija i dimenzija, a hrvatskom se narodu nameče istom prisilom kakvom su bili izloženi u periodu turske okupacije i prisilne islamizacije.

Bošnjačka suvremena diktatura u procesu stvaranja te nove njihove nacije Bošnjak, daleko je opasnija za hrvatski narod od Putinove ekspanzionističke diktature osvajanja Ukrajine. Nikakvim drugim imenom se ne smiju zvati Bošnjaci osim toga koje im je izabrao i nametnuo bivši poglavar IZ BiH ef. Mustafa Cerić. Čak ne dozvoljavaju da ih se oslovljava ljudima. Naime, na godišnjici, 11. srpnja 2022. srpskog genocida u Srebrenici, nad ljudima nesrbima u najvećem broju nad Muslimanima Bošnjacima, crnogorski premijer na odlasku Dritan Abazović je kazao “genocid nije počinjen nad Bošnjacima, već nad ljudima te da ga nisu počinile vojske, već politike”. Nazvati žrtve ljudima za Bošnjake je uvrjeda koja je bila povod da se putinovski usmjere na čovjeka, samo zato što je kazao kako u Srebrenici nisu bile žrtve samo Muslimani Bošnjaci, nego i mnogi drugi nesrbi, zapravo ljudi.

Za bošnjačke ekstremiste koji cijelu daytonsku povijest nove Bosne i Hercegovine manipuliraju sa žrtvama rata, treba se prisjetiti govora ratnog zločinca Alije Izetbegovića kada je svijetu lagao da je više od milijun muslimanskih žrtava vjerskog beha sukoba, žrtve nisu ljudi, a time nitko drugi nije bio žrtva osim Muslimana. I zato je tim bošnjačkim centralistima, unitaristima i islamistima zasmetalo nazvati žrtve ljudima. Vjerojatno i zbog toga što i vlastiti narod ne smatraju ljudima, nego nekim brojevima i oružjima u agresiranju i osvajanju Bosne i Hercegovine. Sada je još jasnije zašto islamisti u islamskim zemljama opasuju svoje malodobne kćeri razornim eksplozivom i šalju ih da ubijaju nedužne ljude po ulicama gradova. Za te zlikovce kćeri nisu ljudska bića, one su oružja u širenju islama, jer kako je rekao “prijatelj i brat” Bakira Izetbegovića turski predsjednik Erdoğan jednoj šestogodišnjoj djevojčici koja je plakala i nosila tursku zastavu, “Specijalci ne plaču”, nadodavši, “Postane li, inšalah, mučenica zamotat ćemo je u zastavu”.

Što je čovjek i kakva je njegova vrijednost u islamskim društvima, poglavito u onima koja se stvaraju kao u slučaju stvaranja islamske BiH. Očito liderima tih entiteta čovjek je ljudska vrijednost samo onoliko koliko je musliman. U takvim društvima ako nema mjesta za ljude, a očito da nema, kako onda očekivati da u njima žive “Građani”, ili „Ostali“ po svim nacionalnim i vjerskim parametrima nedefinirani ljudi. Kakva je to nacionalna kategorija ljudi “Građanin”, i „Ostali“ i  može li ta izmišljena skupina vjerski islamističkih ratnika biti to što im se nameče ako ih se ne priznaje ljudima. Očito u bošnjačkom ekstremizmu cilj, islamska BiH, opravdava sva sredstva.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Mustafa Cerić: »Bošnjâk – böš! = turska rugalica za Bosance: Bošnjak – ništa!«

hrvatski-fokus

Bošnjaci, Željko Komšić i “nigerijski slučaj”

HF

Da te nije Alija!

HF

Hrvatsko državljanstvo i kupnja nekretnina

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više