Hrvatski Fokus
Društvo

Na djelu je masovni globalni zločin depopulacije, stotinu puta gori od Holokausta

Šokantno izvješće Stewa Petersa – novorođenčad cijepljenih majki masovno umire

 

Poznati američki autor Stew Peters doveo je pred kamere jednu medicinsku sestru koja je radila u rodilištu i jednog doktora ginekologa. Oni u videu govore o tome što se dešava u njihovim praksama. Medicinska sestra kaže kako je samo ovoga mjeseca u njezinoj bolnici bilo 22 mrtvorođene djece (inače bude u prosjeku 1 do 2 mjesečno) i kako je provjerila – sve su majke bile cijepljenje sa Covid mRNK cjepivima.

Nakon toga dobila je elektroničku poštu od bolnice u kojoj kažu kako se čini da će se ovaj trend nastaviti i da će biti sve više umrle novorođenčadi. Bolnica ne govori koji je razlog za to, ali kaže da će trebati napraviti nove politike vezano za ove događaje (kako reći roditeljima, kako zbrinuti mrtvo tijelo itd.)

U razgovoru s kolegicama shvatila je da nema smisla, one su sve cijepljene i ne žele niti pomisliti da bi ovo moglo biti zbog toga. Zato govore kako novorođenčad umire zbog pesticida u hrani, onečišćene vode itd. Čini se da cijepljeni ne žele priznati ni mogućnost da je cjepivo krivo.

Nakon nje, u razgovor se uključuje doktor James Thorpe koji također iznosi frapantne podatke iz svoje prakse, te kolege s kojima kontaktira koji također vide veliki porast smrtnosti kod novorođenčadi.

Mi možemo samo zaključiti da globalni plan manipulatora o smanjenju populacija više nije nikakve zapreke. Danas je već i najglupljima među nama jasno da se radi o masovnom globalnom zločinu depopulacije, stotinu puta gorem od Holokausta. I zasad im sve ide prema planu.

Nama ostaje samo da dijelimo ove informacije u nadi da ćemo spasiti barem pokoji život, iako je za većinu već kasno. Ali na nama je i da tražimo odgovornost svih onih koji su promovirali eksperimentalna mRNK Covid cjepiva, čak nas i ucjenjivali da ih uzmemo. Duše tih ljudi sigurno idu u pakao, ali na nama je da ih kaznimo i u ovom životu.

Hvala ti Boze sto si me razumom počastio. Inače će broj stanovnika na Zemlji porasti do kraja 2023. za 200 milijuna ali će se istovremeno smanjiti za 500 milijuna. Eugenička agenda ide po planu, još nekoliko plandemija u nerednih desetak godina i nitko se više rađati ne će.

Robert Marić, Logično, https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/sokantan-izvjestaj-stew-petersa-bebe-cijepljenih-majki-masovno-umiru.html

Povezane objave

Borba za opstanak

HF

AFORIZMI – Nogometne pitalice

hrvatski-fokus

AFORIZMI – Komentar o tovljenicima

HF

AFORIZMI – Av-av!

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više