Hrvatski Fokus
Znanost

Kingstonovo izvješće – FDA je znala da mRNK cjepiva ne sprječavaju teške bolesti, već uzrokuju teške bolesti i smrt

Predviđene posljedice: mRNK cjepiva dizajnirana su da uzrokuju teške bolesti i budu otporna na antitijela

 

Kingstonovo izvješće je analiza uzroka, smjernica, tretmana, ‘cjepiva’ i tržišne prognoze temeljene na dokazima koja predstavlja vladine dokumente koji nisu pronađeni ni na jednoj drugoj platformi. Podaci koje su objavili izumitelji proteina spike, Barney Graham i Jason McLellan, cjepiva protiv COVID-19 mRNK namjerno su dizajnirani da se ne štite od SARS-CoV-2 ili varijanti i uzrokuju bolesti.

Barney Graham iz NIAID-a i Jason McClellan sa Sveučilišta u Teksasu izumitelji su proteina šiljaka S-2P proizvedenih cjepivima COVID-19 mRNK. U članku od 19. veljače 2020. U Scienceu, čiji su autori izumitelji proteina šiljaka koronavirusa S-2P, Barney Graham i Jason McClellan, autori navode da S-2P ‘protein šiljaka’ ima jači afinitet vezanja na receptore ACE-2 (u srcima, plućima, bubrezima i liniji endotelnih stanica krvnih žila) od izvornog proteina SARS-CoV-2 (S)šiljaka. Graham i McLellan također su testirali sintetički rekreirana antitijela na koronaviruse (SARS-CoV-2) protiv proteina šiljaka S-2P. Njihovo istraživanje pokazalo je daniti jedno od antitijela za koronavirus vezano za nove trimjerne proteine dvoprolinskog šiljaka (S-2P)i nijedno protutijelo koronavirusa nije ga uspjelo neutralizirati.

Ovaj znanstveni dokaz (čiji su autori izumitelji proteina šiljaka) potvrđuje da cjepiva protiv COVID-19 mRNK potvrđuju da cjepiva protiv COVID-19 mRNA;

  • ne proizvode antitijela na SARS-CoV-2, i
  • otporni su na antitijela za SARS-CoV-2, pa stoga –

Znanstveno je i klinički nemoguće da Pfizerova mRNA cjepiva koja je odobrila FDA pružaju bilo kakvu zaštitu od infekcije SARS-CoV-2 ili bilo kojeg koronavirusa, uključujući ‘varijante’. Zbog toga je dr. Fauci obeshrabrio ljude da testiraju na antitijela SARS-CoV-2, cijepljena ili ne. Kampanja cjepiva za “javno zdravstvo” covida-19 nikada se nije odnosila na “sprječavanje infekcije SARS-CoV-2”, već se radilo o dobivanju igle u svakom kraku svakog Amerikanca; od odraslih starijih osoba do odraslih tinejdžera, pa čak i trudnica i šestomjesečnih novorođenčadi, kako bi prisilili svoja tijela da proizvode patogene proteine šiljaka, a ne antitijela SARS-CoV-2.

Snažno vezivanje proteina šiljaka S-2P na receptore ACE-2 (proizvedene cjepivima mRNK) još je jedan znanstveni dokaz da su cjepiva protiv COVID-19 mRNK dizajnirana da uzrokuju bolest (patogenu).

Po izumiteljima, S-2P dvoprolinski tromjerni skok je drugačiji i patogeniji od (S) skoka divljeg tipa koji proizvodi virus SARS-CoV-2.

Možda se logično može zaključiti da je FDA odobrila i Pfizerova mRNK cjepiva jer su injekcije mRNK izazvale ‘robustan imunološki odgovor’. No, FDA nije imala dokaza da ‘snažan imunološki odgovor’ pruža bilo kakvu kliničku korist u smanjenju rizika od infekcije SAR-CoV-2, teške bolesti, hospitalizacije ili smrti. Ali ne vjerujte mi na riječ, uzmite FDA-a.

Tijekom FDA-ovog 11. prosinca 2020., sastanka o odobrenju za hitnu uporabu cjepiva Pfizer COVID-19 mRNK, članovi odbora FDA istaknuli su da se čini da cjepiva mRNK ne pružaju kliničku korist, posebno u vezi s teškom bolešću.

“Neki članovi odbora izrazili su zabrinutost zbog malog broja teških slučajeva COVID-19 i ograničenih zaključaka o prevenciji teških bolesti na temelju krajnjih točaka studije. FDA je istaknula da razvoj cjepiva ima dugu povijest i da FDA nije svjesna primjera bilo kojeg cjepiva koje je učinkovito protiv blage bolesti koje također nije učinkovito protiv teških bolesti i da, iako ograničeno, podaci za cjepivo Pfizer-BioNTech COVID-19 sugeriraju učinkovitost protiv teških bolesti. 11. prosinca 2020.

Prema vlastitim riječima FDA, u povijesti FDA, FDA nikada nije odobrila cjepivo koje ne štiti od teških bolesti (sve dok agencija nije odobrila cjepiva protiv COVID-19 mRNK). Ovdje ipak postaje zanimljivo (a pod zanimljivošću mislim na zanimljive ‘dokaze kriminalne namjere’). Prema podacima o kojima se raspravljalo tijekom tog istog sastanka FDA, ne samo da Pfizerova cjepiva protiv COVID-19 mRNK ne sprječavaju teške bolesti, Pfizerova mRNK cjepiva uzrokuju teški COVID-19 u roku od 7 dana od ubrizgavanja.

Stranica 41. PFIZER-ovog podneska EUA-e navodi da je bilo 409 pacijenata koji su imali simptome COVID-19 u roku od 7 dana od dobivanja prve (1. ili druge) injekcije PFIZER-a, ali ti pacijenti nisu imali pozitivan PCR testna SARS-CoV-2.

Prema vlastitom dokumentu PFIZER-a, “nepotvrđeni slučajevi COVID-19 mogli su prikriti klinički značajne nuspojave koje bi inače bile otkrivene”. Prema PFIZER-ovom podnesku EUA-e, klinički značajni ili teški slučajevi COVID-19 definirani su u studiji faze 3 kao bubrežna, jetrena ili neurološka disfunkcija, niska razina kisika, respiratorno zatajenje, mehanička ventilacija, sistemski šok, prihvat na odjel intenzivne njege (JIL) ili smrt.

Na stranicama 15.-16. PFIZER-ovog podneska EUA-e navodi se da je učestalost očekivanih ozbiljnih štetnih događaja (reaktivnost) kod 100 djece u dobi od12 do 15 godina bila toliko inkriminirajuća da su se Pfizer i FDA složili da ne će objaviti (zataškavanje) podataka.

“Podaci o reaktivnosti (uključujući teške nuspojave sa sastanka FDA / industrije 22. listopada 2020.) od ukupno 100 adolescenata u dobi od 12 do 15 godina … dostavljeni su u podnesku EUA-e. Međutim, sponzor (Pfizer) did ne traži uključivanje ove dobne skupine u EUA jer dostupni podaci … u ovom trenutku nisu bili dovoljni da podrže povoljno određivanje koristi i rizika. Stoga podaci o reaktivnosti za sudionike (djecu) od 12 do 15 godina nisu prikazani u ovom dokumentu.” – FDA EUA Review Committee for Pfizer EUA COVID-19 mRNK Vaccines, 12/11/20

FDA je znala da će Pfizerova mRNK cjepiva trajno ozlijediti i naštetiti djeci. Odmah nakon ovog sastanka, FDA je trebala zaustaviti sva ispitivanja, posebno suđenje za djecu. Dopuštanje napretka pedijatrijskih suđenja bilo je kazneno djelo FDA koje je rezultiralo nepotrebnom baterijom (tjelesnom ozljedom) djece.

Maddie de Garaybila je zdrava, sretna 12-godišnja djevojčica prije nego što je bila sudionica studije u Pfizerovom ispitivanju faze 3 u dobi od 12-15 godina. U roku od 24 sata od primitka drugog cjepiva mRNK Pfizer, Maddie je pretrpjela jake osakaćene bolove u živcima, gubitak pamćenja, poremećaje vida i nepravilne menstrualne cikluse. Maddie pati od paralize čestica i zahtijeva stolicu na kotačima i NG cijev. Njezini ozbiljni štetni događaji zabilježeni su kao bol u želucu u ispitivanju Pfizer.

Tijekom sastanka FDA 11. prosinca 2020. objavljeni su podaci tinejdžera iz skupine od 16 do 17 godina (n = 77) koji je cijepljen cjepivom Pfizer mRNK. Cijepljeni tinejdžer slomio je strukture kostiju lica, vjerojatno od nesvjestice uzrokovane mRNK cjepivima.

Prema sastanku odbora FDA 17. rujna 2021., FDA ima potpuno znanje da dvije (2) injekcije Pfizerovih mRNK cjepiva povećavaju rizik osobe za razvoj COVID-19 tijekom vremena u odnosu na osobu koja ostaje necijepljena.

Drugim riječima, Pfizerova cjepiva protiv COVID-19 mRNK uzrokuju COVID-19. Dakle, eto, imate ga. FDA je odobrila i odobrila cjepiva protiv COVID-19 mRNK znajući da će injekcije uzrokovati ozljede, bolesti, invaliditet i smrt većom brzinom od “virusa SARS-CoV-2” (mnogo, mnogo veća stopa). Odbor za cjepiva FDA mRNK također je dobro upućen u imunogenost i smrtonosnost “mRNK cjepiva” na temelju više od desetljeća analize agencije o terapijama temeljenim na proteinima.

Na kraju, 22. listopada 2020., (prije bilo kakvih odobrenja cjepiva mRNK) FDA je imala sastanak s industrijom, gdje je objavljen popis očekivanih teških bolesti i ishoda uzrokovanih cjepivima mRNK. Kada je FDA odobrila, a zatim odobrila cjepiva protiv COVID-19 mRNK, agencija je znala da mRNK cjepiva ne sprječavaju teške bolesti, već uzrokuju teške bolesti i smrt.

Gornji popis bolesti i ishoda nisu nuspojave. Gornji popis bolesti i ishoda, uključujući smrt, predviđene su posljedice cjepiva protiv COVID-19 mRNK. Na temelju niza dokaza koje je Pfizer dostavio FDA-u, FDA je potpuno upućena da Pfizerova cjepiva protiv COVID-19 mRNA uzrokuju blage-umjerene bolesti, teške bolesti, ozljede, invaliditet, pa čak i smrt kod odraslih i djece. FDA je potpuno svjesna da mRNK cjepiva stavljaju odrasle Amerikance i djecu u značajan rizik od hospitalizacija i smrti, dok ‘virus SARS-CoV-2‘ ne.

Dokazi u ovom članku prvenstveno su iz Pfizerovih dokumenata podnesenih FDA-u. Ostali dokazi su iz FDA i recenziranog časopisa čiji su autori izumitelji proteina 2-SP šiljaka proizvedenog cjepivima COVID-19 mRNK. Svaka dana izjava može se provjeriti vezom koja se nalazi na vladinoj web stranici (bilo NIH.gov ili FDA.gov) gdje ćete pronaći navedene dokumente.

Ovaj se članak temelji na dokazima koji mogu stajati na sudu. Podijelite s lokalnim i nacionalnim vladinim dužnosnicima, školskim odborima, crkvama i svojim pružateljima zdravstvenih usluga. Podijelite sa svojim prijateljima i obitelji. Naši voljeni, naše zajednice i naša zemlja ne mogu biti izliječeni ako nisu svjesni kako su ozlijeđeni.

Odobrenje FDA-e za cjepiva protiv COVID-19 mRNK nije samo lažno, već je zavjera za počinjenje smišljenog baterija i ubojstvo Amerikanaca.

Psalam 140: 1-3: “Spasi me, Gospodine, od zlotvora; štite me od nasilnika koji osmišljavaju zle planove u svojim srcima i svakodnevno izazivaju rat. Oni čine svoje jezike oštrim poput zmijinih; Otrov zmija je na njihovim usnama.”

Uklanjanje COVID-19

Neugodna istina je da su i mi svi lagali i duboko izdali vođe kojima vjerujemo, a neke smo čak i obožavali. Svi uredi moći diljem naše nacije; od našeg predsjednika i saveznih zdravstvenih agencija do naših lokalnih guvernera, gradonačelnika, članova gradskih savjetnika, pa čak i naših pružatelja zdravstvenih usluga, poslodavaca i članova školskih odbora. Ako se preispitujete kako znati je li vlada, javni dužnosnik ili čak saveznik vašeg poslodavca ili škole saveznik američkog naroda naše djece, postoji jednostavan izazov koji im treba pružiti;

Zahtijevajte od lokalnih dužnosnika da uklone COVID-19. Poziv na guvernere, gradonačelnike, školske odbore, fakultete i sveučilišta, zdravstvene službenike, zdravstvene centre, zdravstvene centre, tvrtke i crkve da se;

  • Javno izjasnite da cjepiva protiv COVID-19 mRNK uzrokuju bolesti, smrt te da se moraju odmah zabraniti i opozvati
  • Odmah zaustavite sva testiranja, tretmane i mRNK cjepiva protiv COVID-19
  • Odbijte i zaustavite sva financijska sredstva za sve programe COVID-19
  • Poziv guvernerima da kriminaliziraju promociju i administraciju mRNK cjepiva.

Guverneri imaju ovlast odbaciti izjavu HHS-a da je SARS-CoV-2 prijetnja javnom zdravlju i nacionalnoj sigurnosti te kriminalizirati upotrebu svih proizvoda, testova i mRNK određenih od strane EUA-e za COVID-19. Zahtijevajte da to učine.

Karen Kingston, https://karenkingston.substack.com/p/intended-consequences-mrna-vaccines/comments

Povezane objave

Moramo ostati slobodni od GMO uzgoja

HF

Dva događaja

HF

Kolaps pčelinjih zajednica

HF

Svaki drugi Hrvat u urinu ima glifosat

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više