Hrvatski Fokus

Hrvati moraju ići samo hrvatskim putom

 

Osvajanjem brončane medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, hrvatski nogometaši oduševili su hrvatski narod i nahranili mu dušu. Izbornik Zlatko Dalić i igrači posvetili su pobjedu hrvatskom narodu i naravno najzaslužnijima što imamo hrvatsku državu, hrvatskim braniteljima. Pjevale su se hrvatske domoljubne pjesme koje naravno nisu bile podobne Titovim pionirima u medijima i vladajućim strukturama. Pojavile su se karikaturalne osobe u javnosti sa optužbama, a što će drugo izvući nego za ustaštvo, pa je potpuno nebitna i ničim izazvana sponzoruša Vlatka Pokos prozvala reprezentativca Lovrena zbog pjesama Lijepa li si i Čavoglave riječima: „Posjetite Jasenovac i poklonite se svim nevinim žrtvama koje su ondje klali i ubijali Vaši ‘domoljubi’. Ustaše, čiji zločinački ‘pozdrav’ tako rado koristite, su najgori šljam, zločinci i izdajice Hrvatske u povijesti… Mi, Hrvati iz Hrvatske smo civilizirani ljudi i dosta nam je nametanja ustašluka kao ultimativnog izraza domoljublja. Sramite se Vašeg primitivizma i zatucanosti, koje redovito demonstrirate u javnosti. Hvala za sportske uspjehe ali to Vam ne daje pravo da širite ustašluk i fašizam“.

Dakle Vlatka Pokos ima pravo na svoje mišljenje dok ne vrijeđa pravo drugoga na njegovo mišljenje i iskazivanje mišljenja. Prije svega pjesme Lijepa li si i Čavoglave nigdje i nikada nisu zabranjene, čak je Lijepa li si na dočeku nogometaša otpjevala i klapa HRM-a. Te pjesme nemaju nikakve veze s Jasenovcem, koji je Titovim pionirima u koje ubrajam i Vlatku, oružje za diskvalifikaciju Hrvata. Još kada je spomenula da se vrati u osnovnu školu, odnosno Titinu školu i nauči što je Jasenovac, jasno je da je na Titinu putu. I što je smiješno i bijedno, ona govori u ime svih Hrvata „Mi Hrvati!“ Ma koje Hrvate ona to predstavlja? Može samo sebe i govoriti u svoje osobno ime. A na poziv Igora Vukića da idu zajedno posjetiti Jasenovac nije se odazvala, jer joj nije bio cilj istina, nego pljuvanje hrvatskih branitelja i igrača, koji nisu podobni vladajućim strukturama, odnosno Titinim pionirima u vlasti.

Pjesme im smetaju, pjevač Thompson im smeta i boje ga se, jer ga hrvatski narod voli slušati, a ne smetaju im pjesmice koje su veličale zločinca Titu. Zbog tih pjesmuljaka nikoga ne prozivaju za masovne zločine komunizma, koje su počinili „njeni“Hrvati. Njih ne naziva primitivnima i zatucanima, jer oni su „klali i ubijali“ komunistički napredno!?

„Druže Tito mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrećemo“, pjevalo se u Jugoslaviji, prije velikosrpske i JNA agresije na Hrvatsku.

Nakon krvavog raspada Jugoslavije zbog agresivne velikosrpske politike Slobodana Miloševića i SPC-a, kojoj se priklonio i vrh JNA, i  užasnih zločina, razaranja, kulturocida i genocida nad Hrvatima, Hrvatska je uspjela skrenuti s Titova puta, na Hrvatski put, uspjela se osloboditi i pobijediti JNA i velikosrpske četničke postrojbe.

Dana 19. svibnja 1991., hrvatski narod izabrao je svoj put, izjasnivši se na referendumu, na koji je masovno izašao, čak 83,6 %, sa 93,24 % da želi samostalnu demokratsku Hrvatsku, a tek 4,15 % zagovarao je ostanak u Jugoslaviji, na Titovom putu.

Nakon međunarodnog priznanja i demokratskog ustroja Hrvatske ti Titovi pioniri iskoristili su sve prednosti demokracije ubacili se u sve državne i društvene strukture vlasti i ostali su čvrsto na Titovu putu!

Nakon smrti hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana počela je Mesićevsko-Manolićeva-Račanova-Šeksova… detuđmanizacija! Počelo je rastakanje mlade tek stvorene hrvatske države, počeo je sudski, politički i medijski progon pobjedničke hrvatske vojske, hrvatskih branitelja i generala koji su se stvaranjem hrvatske države „svrstali na pogrešnu stranu povijesti, odnosno skrenuli sa Titova puta“

Titov put nije hrvatski put

Titov put poništavanje je Domovinskog rata, progon hrvatskih branitelja i Mesićev udruženi zajednički pothvat! Protiv koga su Hrvati ustali u procesu raspada Jugoslavije? Protiv Titova puta! Titov put je Jugoslavija, a Hrvatski put je samostalna Hrvatska, dok je Srpski put Velika Srbija koja prisvaja hrvatski teritorij. A to je neminovno put u sukob! Uzimanje tuđeg izaziva obranu. Hrvati su se uspješno obranili i to je opet sukob sa slijednicima Titova puta. Ustvari ti slijednici Titova puta spremali su sebi odstupnicu i bijeg u Hrvatsku u procesu raspada Jugoslavije. Dok se hrvatski narod, borio i ginuo u granatiranju, rušenju i paljenju svega što je hrvatsko, oni su se infiltrirali u sve državne i društvene institucije i dalje tjeraju Hrvate kao psi čuvari, ovce, na Titov put. Pri tome koriste medije, koje su usput kupili, znajući  snagu medija i formiranja javnog mnijenja. Dok su hrvatski branitelji ginuli, Titovi pioniri zauzeli su pozicije i učvrstili vlast.

Lili Benčik

Povezane objave

Ne živi se od uzvika »Hajduk živi vječno!«

hrvatski-fokus

Naziv Hrvatski Državni Sabor jedino je pravi naziv

HF

Inoslav Bešker i njegov ljubimac Tito

hrvatski-fokus

Jedan je bio Franjo Tuđman!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više